Şimdi Ara

Rusya katliamcısı Türkiye'den geçmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hep diyoruz mülteci sorunu Türkiye'nin bekaa sorunu ama işte

    Kerhaneye girerken bile kontrol ediyorlar kimliğine bakıyorlar

    Kaç tane eski isidli Türkiye'den çıktı?

    Bu tacikler gözünü kırpmadan öldürdü dimi diğer konuda yazmıştım para için din ile kandırıp gönüllü vs direk yaparlar diye

    Türkiye tüm akreplere ev sahipliği yapar oldu ama yarın bizide sokar bunlar , illa ailenizden birisinin kafası keleş mermisi ile patlaması mı lazım?

    Ülkenizi seven herkes bu konuları konuşmalı

    Ha Bahçeli var değil mi birde sözde milliyetçi hareket partisi lideri? Türk İslam vs diyorlar değil mi Türkiye'nin yarısı Türk değil ama artık




  • Bu saldırıda yakalanan 11 kişiden 1 tanesi ormanda ki ayak üstü sorgusunda 4 Martta Türkiye'den Uçakla Rusya'ya geldim diyor . Kaçak bir geçiş veya mülteci değil adam bildiği pasaport ile ülkeye girip pasaportu ile Rusya'ya geçtiğini iddia ediyor.


    Zaten bunlar Militan flanda değil. Bidliğin para için bunu yapan tipler gibi. Çünkü militan olsalar böyle anında daha ilk dakıkadan bülbül gibi şakımazlar.


    Mesela Türkiye'de ki Reina katliamının failini hatırlıyorum ben. Adamın ilk yakalandığında ayak üstü sorguda ağzını burnunu kırmışlar ama halen daha TEK KELİME ETMİYOR ve dik durmaya çalışıyordu. Tam beyni yıkanmış ve davası için ölmeyi göze almış militan tipiydi. Bunlar hemen anında abi çekiyor yalvarıyor ve bülbür gibi şakıyorlar her şeyi ayrıntısına kadar.


    Burada ben ABD parmağı ve kısmen Ukrayna parmanı çıkacağını düşünüyorum. DEAŞ'ın ne işi olur Rusya ile yoksa zaten Rusya'da yaptığı ilk saldırıymış ve amacı mantığıda yok saldırın.





  • biz bu ülkenin gerçek vatandaşları olarak her yerde kimlik kontrolüne tabi tutuluyoruz ama kimliksiz ve pasaportsuz ne üdüğü belirsiz kaçaklar ülkede rahatça geziyor.

    evinde kaplan kesilen baba figürü vardır ya. karısına bağırır kızını döver ama kapıya komşu dayanınca hemen odaya kaçar saklanır, ailesini korumaz, komşu geri gidince tekrar ortaya çıkıp kaplan kesilir. bizim devlet de o misal. polis bizi sürekli kontrol ediyor ama "Allah misafirleri" polisten falan korkmadan kimliksiz - pasaportsuz geziyolar. ben polise: "kimliğim evde kalmış" desem adam beni karakola götürür. ama EBELE ÜBELE tayfa kimliksiz pasaportsuz geziyor.
  • Işıdin giderek güçlendiği devletler arası çıkacak büyük bir savaş bekleyip aradan sıyrılıp büyük eylemler yapıp büyük topraklar alacagi söyleniyor

    Herifler Afrika'da özellikle kendi ulkesini kurarsa sasirmam

    Taliban nasil aldı afganistani? Asyanin en stratejik yeri radikal bi örgütün ülkesi oldu omg

    IŞİD şuanda bizim için pkkdan sonra en büyük beka sorunu çünkü ülkemizde 13 milyon ne olduğu belirsiz yuzde 80i erkek orrrtadogulu ve afrikali var

    Allah sonumuzu hayretsin
  • Herkes bir gün Özdağ'ın mücadelesini anlayacak ama umarım bu çok geç olmadan mümkün olur.Şu hale bakın...Aramızda 4 bin dolar için sorgusuz sualsiz insan öldürmeye hazır 'selefi' zihniyetli insanlar var ve iktidarından tutun muhalefetin genelinin umurunda değil.Türkiye'nin en ufak tökezlemesi durumunda bu selefilerin Rusya'da,Suriye'de olduğu gibi ortalığı kana bulaması mümkün...Bu olmadan önce tedbir almak gerekiyorken hala daha doğru dürüst tedbir alındığını görmedik...Tedbirden kasıtları bu sorunu halı altına süpürmek,konuşmamak,konuşanları 'ırkçı' ve 'müslüman düşmanı' ilan ederek hedef göstermek,demogoji yapmak ve önüne gelene T.C. vatandaşlığı dağıtmak...


    Umarım Türk milleti nasıl bir tehditle yüz yüze olduğunu o tehditi doğrudan yaşamadan anlar ve önlem alınması için çaba gösterir...


    Umarım...





  • Umarım rusya bizi de sorumlu tutup intikam almaya kalkmaz.

  • Terör ve strateji uzmanı avatarında dil çıkartan fotosunu kullanan şahıs ne diyorsa tam tersini düşünün derim.

  • Rusyanın uçak düşürülme olayından sonra Türkiyeden nasıl intikam aldığını biliyoruz umarım yine benzer şeyler yaşanmaz. Ülke sınırlarının yol geçen hanı olması bize her anlamda zarar veriyor.

  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

    her olayda argasında kesin israil var yauv ameriga oyunu bunlar gibi cümleler zihniyetlerinde var sorumluluğu daima başkasına atma

  • En alt kademe istihbaratçı bile bu olayın aşşağıda anlatılan olduğunu tahmin eder .
    " Israil hamasın festival(açık hava !!!konseri!!!) baskınının intikamını aldı ."
    Çünkü hamasın katliamının bütün şoku atlatılınca birçok israilli yetkili yababcı basına çıkarak ve parmak sallıyarak " Rusya bunun bedelini ödiyecek " diyordu . Hamasın askeri olarak rusyadan epeyi destek aldığını iddia ediyorlardı .
    Kullanılacak örgütte belliydi . Nasıl amerika suriyede pkkyı büyütmek için işidi kullandıysa israilde bu işte onu kullandı .
    Valla dünya bir savaşa doğru gidiyor . Biz bu işin neresinde olucaz . Ne kadar az zararla çıkıcaz . Ama şu kesinki israil denen ülke var olduğu sürece ortadoğuda huzur vuku bulmayacak .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 26 Mart 2024; 12:24:3 >
  • 14 yaşından beri kerhanelerin ikisine de giderdim. Kapıdaki polis memuru asla kimlik sormazdi…
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.