Şimdi Ara

Rüya Kontrol Maskesi Remee!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Remee rüya kontrolünü sağlamak amacıyla dizayn edilmiş, lucid rüya maskesidir.
    Maskenin içine yerleştirilen mikro çip sayesinde Remee kullanıcıya göre kişiselleştirildikten sonra lucid olmanız için beyninize çeşitli sinyaller gönderir. Bu sinyaller de rüya sırasında kontrolü ele almanızı sağlar.

    Remee'nin bel kemiğini, maske içerisine yerleştirilmiş ve size harikalar diyarının kapısını açacak 6 adet LED oluşturur. Remee ile yapmanız gereken tek şey hayal etmek.

    Temel çalışma prensibi uykudayken rem döneminde yani hızlı göz hareketleri aşamasında beyne sinyal göndererek rüyada iken bilincinizin açılmasını sağlamaktır. Bilinç açıldığı zaman geriye kalan sadece rüyanızın tadını çıkarmaktır. Hayalini kurduğunuz bir yere gezintiye çıkabilir, uçabilir, gerçek dünyada yapamayacağınız çılgınca şeyleri yapabilirsiniz.

    2012 yılında Amerika’da satışa çıkan bu ürünün Türkiye distribütörlüğünü firmamız Gelecek Evimde Ltd. üstlenmektedir. Firmamız 2008 yılında kurulmuştur. Çalışma prensibimiz yeni nesil ürünlerin tedarikçisinden direkt olarak alınarak son müşteriye ulaştırılmasını sağlamaktır. Rüya Maskesi’ne http://www.ruyamaskesi.com ‘dan sipariş verebilir ya da benzer ileri teknoloji ürünlerine ulaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.