Şimdi Ara

Rüyalarım her geçen gün daha da garipleşiyor uyku düzenimden midir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 gün önce rüyamda insan kılığına girmiş bir şeyi öldürdüm. arkasından geldim ve bir bıçak ile boynunu kestim. insan kılığına girmiş bir şey olduğunu boynunu kesince anladım çünkü boynunda hiç kemik veya kas yoktu. içi kan dolu bir torba gibiydi. sadece derisi vardı ve içerisi tamamen kandı. kafası kolayca kopmuş bir sürü kan akmıştı.

    2 gün önce rüyamda bir kız(20-25 yaş arası tahminen) gördüm. cinsel organından yumurtalar çıkarıyordu(bildiğiniz tavuk yumurtası). 10-15 tane falan çıkardı, cinsel organındaki yumurtalar bitince anüs bölgesinden çıkarmaya başlamıştı gerisini bilmiyorum. başka rüyaya atladım ordan.

    dün ise annem ile beraber dayımı öldürmüştük(nasıl öldürdük hiçbir fikrim yok sadece dayımın cesedini hatırlıyorum). polis heryerde dayımı arıyordu, evleri falan basıyordu. daha sonra annem dayımın cesedini bulamasınlar diye kuşbaşı şeklinde doğradı ve ben bir torbaya doldurup balkona koydum. polisler geldiğinde torbayı incelediler ve dayımın kafasını bütün halinde torbanın içinde buldular. annem onu doğramaya zaman yetmedi gibi bir şeyler söyledi sanırım tam hatırlamıyorum o arada beni suçladı ve polisler beni aldı götürdü.

    peşpeşe böyle garip rüyalar görmem normal mi sizce? uyku düzenimin bozukluğundan olduğunu düşünüyorum ben biraz. uyku düzenime gelince şu sıralar sabah 7-8 gibi yatıp akşama doğru kalkıyorum. son 3-4 aydır tamamen rasgele uyuyorum. kimi zaman 25 30 saat hiç uyumuyorum, bazen günlük periyotlarlara bölüp birer ikşer saat uyuyorum. çoğunlukla ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum. şu sıralar işte dediğim gibi sabah 7-8e denk geliyor uykularım.

    yoksa rüyalarım psikolojik bir bozukluktan falan mı kaynaklanıyor diye korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miharbi_ -- 26 Haziran 2012; 14:17:31 >







  • özet geçeydin iyiydi , yattığın yeri değiştir rahatlarsın
  • he ondandir...
    bende ayni ruyada 3 kiza
  • gıçın açıkta kalmış senin
  • 7/24 bi oyunda level kasınca banada olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.