Şimdi Ara

Rx 570 kapanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşımdan rx570 bir kart aldım geçen, bir süre miningde kullanılmış. Kasam 600Watt PSU, özellikleri fotoda görebilirsiniz. Benim PSUmdan çıkan kablo 6 pin yalnız, kart 8 pin. Bağlayınca çalıştı, bir sorun çıkmadı. Rutinde bir sorun yok ama oyuna girince kısa süre sonra sıcaklık 75derecelere çıkıyor, fan çok yüksek devire çıkıyor ve makine kilitleniyor, kasadan reset atana kadar bu şekilde kalıyor. Videosunu da attım. Sorundan emin olamadım, sizce ne olabilir? Rx 570 kapanma problemi






    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • En azından 6pin to 8pin dönüştürücü ile bağlamayı deneseydin deney yapmak gibi birsey şuan yaptığın. PSU nun ömrü doldu ise 600w veremez diğer bileşenlerin ısınmasına yol açabilir bir sürü etken var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Evet, öyle oldu biraz maalesef. Birçok faktör olduğu için, önce maliyetsiz birşey olur mu diye, bir sorayım dedim. Belki bu konuda net bilgisi olan birisi bu verdiğim bilgilerle açıklama yapabilir diye. Diğer türlü önce dönüştürücü, sonra PSU vs alıcam. Belki onlarda çıkmayacak, kartta bir sorun, ısınmaya dayalı birşey var diye termal macun yenilicem, yine olmayacak o zamanda kart miningde iyi bakılmadı, ondan dolayı sorunlu vs. diye yorumlucaz vs vs.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rx 570 max 150 watt. Psunun ömrü dolsa bile 500watt verse bile yeterli değil mi. Hatta 400watt bile idare eder. Amd adrenalinden kaç watt çektiğini görebilirsiniz?
    Undervoltaj yapmayı deneyin belki ısınmaya çare olur. Ama kart bakımsız gibi duruyor bence. Rx 570 hemen 75 derece görmüyordu diye hatırlıyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam, kartı söküp termal macunu yeniler yerine takarım.

  • Arkadaşa geri verdim kartı. Gtx 1060 6GB aldım onun yerine, şu an için bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.