Şimdi Ara

RX 570 Trixx ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sistemi yeni aldım adanada yaşıyorum malum sıcaklık fazla bu aylarda, pubg lite yüksek ayarlarda 144 fps de sıcaklık 70 li dereceleri görünce fan ayarlarını kendim değiştirdim bi şekilde ancak Trixx de bulunan diğer değerler uygun seviyede mi nasıl ayarlamalıyım bilmiyorum "GPU Clock", "Memory Clock", "VDDC Offset" gibi değerleri hangi ayarda tutmalıyım sizce ? sistemi ve trixx değerlerini fotoğraflara ekledim. Bir de eminim bilgili birileri vardır bunu yap bunu yapma şeklinde tavsiyeleriniz varsa ya da sistemim hakkında söylicek birşeyiniz hepsine açığım.
    ayrıca anlamadığım ayrı bi konu ise yüksek ayarlarda gta 5 de 55-65 derece arası oynarken , pubg lite da 65-75 derece arası değişiyor olması.Grafik gereksinimi olarak daha .ok yorması gerekmez mi gta5 in. RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları







  • Hocam kartın Rx 570 düzmü ocmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu nasıl anlayabilirim tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi, bugün karşılaştığım bir sorundan korkuyorum pubg lite oynadım yaklaşık 1 2 saat tam çıkacakken ekranın heryerinde bozulmalar oldu sonra komple siyah oldu ekran ve geri düzeldi yeniden aynısı olunca ekran kartı monitöre sinyal göndermeyi kesti kasadan kapatıp açtım düzeldi ısı değerleri pubg oynarken 74 ün üstüne hiç çıkmadı hatta ayar düşürdüm 67 68 ayarlarında seyretti lütfen bi yardım be pc yeni bişey olsun istemiyorum
  • Furkan.sdjs F kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının tam modelini yazarmısın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  RX 570 Trixx ayarları RX 570 Trixx ayarları yeterli midir bu bilgiler




  • Dostum kaşınıyor musun :) Yani 60 fps altına düşmediğin oyunlarda 3-5 fps daha almak için riske giriyorsun. Boşuna kasma sonra elindekinden olursun. Ben o şekilde 1070 yaktım.
  • beyler galiba çözdüm sorunu 2 gündür pc de bi sorun yok Önce gittim sağlam bi 4 lü priz aldım kullandığım priz 220V dandik bi prizmiş sonra kasayı açtım ram ve ekran kartını çıkardım temas noktalarını elimle sildim geri taktım kasayı masanın üstüne koydum yan kapağı açık tam karşısında vantilatör var, bana da ona da vuruyor. ısı değerlerim pubg de yüksek ayarlarda arkada google da müzik açıkken 67-68 derece sabit ,boktan bir priz yüzünden yakacaktım yeni bilgisayarı siz siz olun ucuz diye pazardan her boku almayın.
  • Furkan.sdjs F kullanıcısına yanıt
    Akim korumali priz kullanirsan daha faydali olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.