Şimdi Ara

RX 6700 XT oyun açınca cızırtı yeni basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sapphire RX 6700xt ekran kartım var. FIFA 23 Oyununa girince özellikle oyun menüsüne girinceye kadar geçen sürede ekran kartı tarafından yoğun cızırtı sesi alıyorum. Diğer oyunları açtığımda FIFA 22 dahil pervane sesi dışında ses yok.Fifa 23 ü açabilmek için biostan secure boot diye bir ayarı açtım ondan mı kaynaklanıyor acaba başka oyunlarda gram ses yok.Karta zarar verecekse oyunu iade edeceğim yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Coil whine sanırım. YouTube’dan ekran kartı Coil whine sesi yazıp bi izleyin aynı ses mi eğer aynıysa zararsızdır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fifa 23 aşırı iyi sistemleri bile yoran bir oyun. Optimasyon kaynaklı bir durum. Oyuna iyi bir ayar çekemediler. Her yeni güncelleme ile oyunu daha kötü yaptılar. Tabi çözülen bir çok sorun da var. Ama bu sadece fifa 23 için geçerli değil. Diğer hangi oyunları oynuyorsunuz bilmiyorum ama fifa 23 gibi sisteminizi, dolayısıyla ekran kartınızı kastıran bir oyun ile karşılaştığınızda aynı ses duyma ihtimaliniz yine var. Diğer oyunlarda olmayıp, sadece fifa 23'te oluyorsa sorun sistemin aşırı yorulmasıdır yani. Ekran kartı kaynaklı bir sorun olsaydı diğer oyunlarda da aynı sıkıntıyı almanız lazımdı. Oyun kaynaklı bir durum ama fan yüksek hızlarda döndüğünde meydana geliyor bu. Dolayısıyla fanlardan kaynaklı bir durum. Başka oyunlarda olmayak diye bir şey yok.


    Ama fifa 23'te pek bir iddaa'nız yoksa ki oyun artık bitme noktasına geldi zaten. Online kısmı için konuşuyorum. Oyunun devam serisinin gelmesini bekleyip yenisini alabilirsiniz. EA Sports Fc 24, eylül ayında çıkacak zaten. Ama oyunun online kısmı ile işim yok. Diğer modlarını oynayacağım diyorsanız o zaman dert edecek bir durum yok. Tabi ses sizi rahatsız ediyorsa ayrı bir şey. Ekran kartına doğrudan zarar vermez. Fanlarınız aşırı hızlı döndüğü için, fanların ayarı adam gibi olmadığı yani fabrikasyon kaynaklı kronik bir problem olduğu için o sesi almaya devam edeceksiniz oynarken.


    Kolay gelsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.