Şimdi Ara

Ryse: Son of Rome (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
5
Favori
36.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    Tabikide değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    tüh okadar haber çıkmıştı
    süpriz var diye
  • Xbox 360 Kinetic oyunu olmaktan son anda kurtulup, devşirme bir oyun halini almış olan, görsel kalitesini hak edecek, yansıtacak bir dinamiği olmadığı için teknik manada bile sorgulanabilecek bir oyun.

    4 tip düşmanın 4.5-5 saat üzerinize geldiği bir oyun. Tasarım, oynanış, hikaye, türe farklılık getirme veya türün iyi olan yönlerini alma konusunda oldukça başarısız olmuş bir oyun. Bunu hem XO versiyonunda hemde hiç bir farkı olmayan , batan bir şirketin kurtarılma ümitleri ile 4k nidaları ile süslenmesi haricinde (kaç kişi oynayacaksa) bir farklılığı olmayan PC versiyonunda, genel durumu ve puanları ile kendini belli eden bir oyun.

    Oynadık bitirdik. Ne olduğu belli idi, ne beklediğimizde öyle.

    O puanları hak etmiyor, şu puanları hak etmiyor denemez ... Çünkü daha düşüğünü hak ediyor. Ancak görsellerle o averaj skorları alıyor. Öyle 50-60 dolar falan vermeye kalkmayın sakın, canınız yanar aman diyeyim.




  • oyun biraz tırt olabilir ama bu bölümdeki grafikler hiçbir oyunda yok.crytek grafik konusunda hala 1 numara

  • quote:

    Orijinalden alıntı: go_can

    26 gb nedir la oyunu ps4 e cikarsalar alicisi cok olurdu microsoft birakmaz orasi ayri xbox 360 ve ps3 platformlarina da cikartsalar super olur. crytek ekonomik krizde en cok olnlarin isine gelir. Oyun suresi nasil uzun mu bilen arkadaslar cevaplarsa iyi olur :)

    bu oyun nasıl x360 ile ps3'e çıksın dersin arkadaşım ? eski neslin gücü nasıl taşısın bu oyunu ?

    oyun harika olmuş bu arada. opt gayet iyi.

    bu ne abi bu ne? Adam kalkmış ign 6 puan vermiş diye 'yieaa hiç o zaman boşuna uğraşmayayım değmez diyor. sanki gidip orjinal alıyor. hem torrent çek, hem puanını beğenmedin diye oynama. sanki her oyunu ign'nin puanlarına göre oynuyor millet. alın oynayın işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 11 Ekim 2014; 1:22:59 >
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    eski nesil icin özel olarak hazirlayabilirler illa next gen olmak zorunda degil . Sonucta kendileri kaybedecek crytek yakinda batar bu stratejiyle . Yaygin konsollara (xbox360,ps3 gibi) bu oyunu cikarmayarak intihar etti zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 11 Ekim 2014; 1:20:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun süper! .. bu arada 1080p herşey high da oynuyorum.. en yükseği high mıdır ya?
    çok dengeli cpu-gpu kullanımı var yani optimizasyonu iyi.. oyun vsync te triple buffer yok sanırım ama sorun yok 30 fps de hep gidiyor oyun ve gayet akıcı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: go_can

    eski nesil icin özel olarak hazirlayabilirler illa next gen olmak zorunda degil . Sonucta kendileri kaybedecek crytek yakinda batar bu stratejiyle . Yaygin konsollara (xbox360,ps3 gibi) bu oyunu cikarmayarak intihar etti zaten

    fakirler oynamasın kardeş
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    En yüksek Texture Resolution ayarı Very High ama senin ekran kartı 2 cigolayt olduğundan sistem otomatik High çekmiş, değiştirmek istiyorsan önceki sayfada yazdım nasıl değiştirileceğini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    insanlar yeni nesil konsol ya da iyi bir pc sistemine sahip olup olmama durumuna göre fakir olamaz laptopta oynariz bu oyunu çok dert değil , burada kaybeden crytek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Cevat abımızın oyunlarını daha cok teknolojı demosu nıyetıne oynuyorum O yuzden fazla beklentıye gırmıyorum..
  • Oyunu oynamaya başladım ilk izlenimlerimi hemen aktarayım ;

    1- Birincisi bu oyun balon bir oyun benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Grafikleri haricinde oyun berbat durumda. Bir hack&slash oyununda bu kadar mı az animasyon olur . Toplasan adam gibi 3 ya da 4 kılıç animasyonu var. Hiç mi god of war'dan ders almamışlar.
    2- Ya ben anlamıyorum bu kadar güzel grafikli bir oyuna neden 10 sene önceki oyunlardaki gibi hep aynı tip barbarlar koyulmuş. 2 tane aynı tip barbarla savaşmak kadar saçma birşey yok. Yoksa barbarların hepsi ikiz de bizim mi haberimiz yok ?
    3-Grafikler iyi dedim ama oyun motorundan kaynaklı bir gariplik var. Aşırı bir kaplama kasılmış göz boyamak için sanırım. Ruhsuz donuk grafikler fizik yok oyunda çimenin üzerinden geçiyorsun ne çimen sesi var ne de çimen oynuyor. Crytek bu grafiklerle 13 yaşında çocukları kandırır. Yine de grafikleri yeni nesil fena değil ama dediğim gibi bir gariplik var upscale'den dolayı mı bilmiyorum ya da ben cryengine oyun motoruna alışamadım.
    4-Bir Roma oyununun hikayesi bu kadar basit ve düz olmamalıydı. Tonla entrikanın döndüğü bu memlekette çok daha iyi hikaye yedirilebilirdi. Klasik intikam hikayesi işlenmiş oyun başında.

    Son olarak oyunun şişirme grafikleri haricinde pek bir özelliği yok. Hikaye bitirilir ve kaldırılıp köşeye konur bu kadar.




  • ben dedim dandik oyun diye. uyduruk telefon oyunları var onlar gibi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regujohn

    oyun biraz tırt olabilir ama bu bölümdeki grafikler hiçbir oyunda yok.crytek grafik konusunda hala 1 numara




    grafigin hersey demek olmadigini anlayamadiklari icin bu durumdalar zaten




  • Crysis serilerini sevmem ama bu oyunu beğendim, savaş atmosferi iyi olmuş eleştiriler abartılıyor. En yüksek ayarlarda kasma olmadan oynadım, grafikler güzel animasyonlar biraz daha geliştirilebilirdi, ses efektleri ve arka plan müzikleri başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2014; 11:33:30 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    hmm ok onu biliyordum hatırladım şimdi... vram zaten doluyor ama 2 gb direkt oyunda... neyse very high da deneyeyim bir bakalım stutter olacak mı.. çünkü sistem ram ı nı pek yemiyor oyun. merak ettim.
  • Kimisi iyi diyor, kimiside kötü. Tamam bekleneni verememiş bir oyun fakat o kadarda yerden yere vurulacak bir oyun mu ki gerçekten?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ilk xbox one da oynadım ve o zaman düşündüğüm şey i,se oyunun hakkının yendiğiydi ki hala öyle düşünürüm ama oyunun pc versiyonunda ben farklılıklar beklerdim açıkcası ki olması gerekirdi. nedeni ise Crytek Xbox one versiyonunda donanımsal kısıtlamalrdan dolayı oyunun grafik kalitesini düşürmek zorunda kaldıklarını söyledikleri bir röportaj hatırlıyorum ve oyunun bu forumda incelemesi yapılıyrken de ilk tanıtılan RYSE ta örnek veriyorum ana karakterimiz 150K gibi bir po**** sahip olduğu ama oyun piyasaya çıktığında bunun 85k ya düştüğünü yazdılar ve söylediler. işte benim gibi grafik kartına okadar para verip oyundan beklentileri eğlence ve yanında da bana göre olmazsa olmaz grafiklerin geliştirilefeği yada ilk tanıtımını yaptıklarındaki grafiği vereceklerini düşünürken xbox ın aynısını vermişler. sadece çözünürlük artmış ki oda zaten olağan birşey. eee zamanında xbox kısıtlıyordu o yüzden grafiklerden kıstık dediniz de şimdi pc ye çıkartmışsınız neden hala aynı kaplamalar. Oyunu çıkar çıkmaz steam den aldım ama pişman oldum(xbox ın aynısı olduğu için) ama hiç oymamamış birisi için bence alınıp oynanası ve grafiklerin tadı çıkarılası bir oyun. şuda var oyunda karakterlerin yüzünde o anki duygular çok iyi yansıtılmış. diğer konularda ise arkadaşlara katılıyorum yani grafiklerin donuk olması, çevreyle etileşmin pek olmaması gibi şeyler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    oyun süper! .. bu arada 1080p herşey high da oynuyorum.. en yükseği high mıdır ya?
    çok dengeli cpu-gpu kullanımı var yani optimizasyonu iyi.. oyun vsync te triple buffer yok sanırım ama sorun yok 30 fps de hep gidiyor oyun ve gayet akıcı.

    arkadaş benim monitördemi sorun anlamıyorum oyunlar 57 fps ye düşse bile kasıyor 30 fps de resmen slayt oluyor oyunlar monitörle alakalı heralde
  • gtx 770 ile deneyen var mı ayrıca oyun o kadar da boktan değil zaen action-hack and slash oyunu millet ne bekliyor anlamadım ki.Fps lerde aynı adamları 1000 defa öldürmüyor muyuz???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.