Şimdi Ara

Ryzen 1600 sistem/Tavsiye önerilerini bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdu97

    Sizdeki monitör nasıl hocam memnun musunuz, 2 ms de ghosting yapıyor diye yorumlar okumuştum sizin izleniminiz nasıl bende sizdekinin 22 inc olanını almayı düşünmüştüm eskiden bunları okumadan da.

    Gayet iyi kardeşim bendeki monitör.. tepki süresi ayarlanabiliyor, 2 ms - 5 ms arası.. normalde 5 ms ayarlı geliyor sanırım zaten.. ayarlardan 2 ms olarak değiştiriliyor.. ancak IPS panel olunca çok iyi bir görüntü ve renk kalitesi bekleme.. bu model daha çok TN - IPS arası orta sınıf bir ürün diyebiliriz.. gerçek IPS için yarı - pro. modellere bakmalısın.. onlar da uçuk ve abartılı fiyatlı.. kısaca IPS konusunda büyük beklenti yoksa bu model senin için gayet yeterli ve uygundur.. fiyat olarak da 22" ve 23" modeli arasında sadece 40 - 50 lira gibi bir fark olması lazım.. ciddi bir yer problemi yoksa 23" modeli almak daha mantıklı bir tercih bana göre..




  • abdu97 A kullanıcısına yanıt
    Hocam rx580i ülkemizin satıcıları malesef karaborsa fiyatında satıyor.Şuanda teknobiyotikte en düşük rx580 8gb 1900lira.Mecburi 1060a yöneliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar para vercek olsam rx 580e bakmam bile 1070 veya 2. el 1080.Dünyada belkide Türkiye'de bu kadar çok madenci olup kartın bitmesi baya ilginç.
  • abdu97 A kullanıcısına yanıt
    Yani tek seferde en az 10 15kart alıyolar.Haliyle bitiyo.Dediğim gibi mecbur 1060 alınacak.Bende bayadır rx580 düşünüyordum şansıma kalmadı hiç.Freesync monitör alacaktım tamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde halihazırda sistem varsa aslında konuşsanız önsipariş gibi önceden parayı verip gelince gönderim yapacak biyer illaki bulunur bence.
  • abdu97 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bulunurda hepsi karaborsacı gibi fiyatları yükseltmişler.Yoksa şuan hala bulunabilir rx580.Hem sistemim yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelik ile bu sistem her sene sürekli birkaç kez taşınacak mı? Yer mi değiştirecek yani? Eğer öyle ise itx ve ya htpc bir sistem kurun olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Haziran 2017; 19:45:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Kargolancak diyim ~150km,bilgisayarda sıkıntı çıkmayacağı sürece küçük olmasa daha iyi olur bence soğutması vb.
  • abdu97 A kullanıcısına yanıt
    Yani tam bilemedim. Her sene birkaç kez yer değiştirip kargolanacak olması sıkıntı. Parçaları her seferinde sökerim daha sonra tekrar montajlarım diyorsanız siz bilirsiniz. Diğer türlü kasa toplu hâlde ben kargoya koymazdım çünkü. Ne kadar önlem alırsanız alın fark etmez. Isınma sorunu öyle abartılacak düzeyde olmaz. 2-3 derece fazla ısınsa sorun olacağını sanmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki sistemi kasayı phanteks p400 ile değiştirdim ,ekran kartı olarak da MSI 1060 6gt ocv1 amazondan aldım(1150₺) trde stok yoktu veya 1400 ve üstüne degmeycekti siparişleri verdim hayırlı olur inşallah sorunsuz gelsinler de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.