Şimdi Ara

S.A pc kendi kendine reset atıyor sorun nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.A pc kendi kendine reset atıyor sorun nedir nasıl cözerim bu sorunu ?



  • sorunu biraz ayrıntılı anlatırsan dostum. reset atmanın binbir nedenı mevcut. ne gıbı durumlarda reset atıyor ? ornegın oyun oynarken mı ınternette gezerken mı makına acılır acılmaz mı ? yoksa kafasına göre belli bir süreden sonra mı reset atıyor? bir de sistemının ozellıklerını sunarsan bize. daha saglıklı olur. saygılar
  • madia player internet msn oyun yani bunların hepsinde yapıyor ama bazen yapıyor
  • ilk başta işlemci sıcaklıgının artıp artmaması ile ilgili bir durum olabilir. everest adlı programı indirip kurarsan sağda saatin yanında sıcaklık derecelerını gösterir sana. o programı açık tutarak sıcaklıgın kaç derece cıvarlarında dolandıgını test edebılırsın. ama öncelıkle şunu yapalım. bilgisayarım üzerinde sağ buton ile ozellıklere gir acılan pencere de gelişmiş sekmesını tıkla ve ordaki pencerede başlangıc ve ayarlar bölümüne gir sistem hatası bölumunde otomatık olarak yenıden başlat yazıor onun işaretini kaldır. eger bır mavı ekran hatası ıle resetle yapıyor ıse bu hata karşına cıkar ve onu not edıp bıze yazarsın. şimdilik bu testleri yapmamız yeterlı..
  • sekme yi kaldırınca bir hata filan wermedi acep cozuldumu ki sorun bekleyip gorecez galiba yardımın icin cok tesskur ederim sagol war ol
  • sekmeyi kaldırınca hemen msg cıkarmıcak zaten. hani reset atıyor dıyorsun ya makına.işte o reset atmaya kalktıgı sırada bı hata cıkarırsa cıkarıcak. eger cıkarmazsa ve hemen resetlerse bu sefer bir donanım sorunu olabilecegı uzerınde durucaz.
  • ewt arkadasım senin dedigin gibi bir mavi ekran hatası gelldi bu hata da sunlar yazıyordu
    -yeterli disk alanı olduguna emin olun
    -görüntü bagdastıcısını degistirmeyi deneyin
    -bios güncellemesi olup olmadagını arastırın
    -önbellekleme ve gölgeleme gibi bios seceneklerini devre dısı bırakın
  • Muhtemel nedenleri böylece ogrenmıs olduk . oncelıkle disk epeydir bir kontrol düzenleme birleştirme tarzı programlar aracılıgı ıle bakımdan geçmemiş sanırım. oncelıkle bunu denıyebılırsın. daha oncekı cevabımda anlattıgım gibi disk bakım aracını calıstırırsan chdsk gereklı duzenlemelerı yapmaya calısacaktır.once bunu denıyelım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.