Şimdi Ara

S sport ta wwe varmi 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar d smarta gecmeyi dusunuyorum genel olarak wwe izlemek için sık takip ediyorum cünkü :D sorum su s sporta ta cumartesi gunleri daha dogrusu pazar oluyo saat 00 da wwe raw basliyo diye gosteriyo yani s sportun web sitesinde yayin akisinda bu gosteriliyo baska sitelere baktigimda ise (s sport yayin akisi diye arattigimda ) wwe yi gostermiyo nba fln gisteriyo s sport kanalini takip eden varsa cumartesi gunu saat 00 a kadar yatmassa :D wwe varmi diye bi bakabilirmi veya s sporta wwe izleyen varmi simdi d smarta gecicez wwe raw icin aliyorum :D cikmassa bosuna para vermiyim simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evet, var. Bir kaç haftadır takip etmedim ama S Sport'da izliyordum, WWE RAW ve WWE SMACKDOWN'u. Cumartesi günü izlemeyi düşünüyorum. İzlersem daha kesin olarak haber veririm. Zaten S Sport Web sitesi yayın akışın'da olduğu görünüyor.
  • 03.00 de Amerikada yayınlanan showlar sabahın 6 sında bollyrulez/desirulez sitesinde part şeklinde ekleniyor.Bilginiz olsun.2012 den beri bu siteden izlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 11 Ağustos 2017; 11:23:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.