Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erditepe , GoldPunch , secooo , eyuunal , ONUR-40 , saitates Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.093
Cevap
394
Favori
715.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Hocam ön kamerası berbattan ziyade renk doğruluğu yok ha yine androidler arasında en iyisi bu, buna kabulüm. Herhangi bir iphone kullandıysanız demek istediğimi anlarsınız ağır sallamak felan yok sakin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum direkt şu ben zamanında yıllarca(2014-2021) 3 4 model iphone kullandım 2021 senesine kadar ve kullandığım cihazların eksiklerini biryerde yazıp söylediğimde bana samsung fanboyu dediler sonrasında apple saçmalıklarından bıkıp s21ultra aldım ve android kullanımım s21u ile başladı, şuan da hali hazırda s23 kullanıyorum watch5 pro tabs8+ tabletimle birlikte yine model değişecek olsam ki değişmeyi planlıyorum aklımda s24ultra ile bekleyip s25ultra almak var ancak bu cihazların herhangi bir eksisini söylediğinde bu seferde yaftalanıyorsun herkes cihazını kusursuz sanıyor kendilerince iyi paralar verdikleri için. Benim dediklerime inanmıyorsanız ki inanmayında zaten zattirizort formunda zattirizort kişisinin söylediğiyle 70 k paralar harcanmaz gidip deneyin derim herhangi bir teknoloji mağazasında. Bu saydığım durumlar dışında zaten sizi her durumda ip15 prolardan bile memnun edecek bir cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 24 Nisan 2024; 7:20:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt

    Aslında cihazın fiyatı 35k , gerisi ötv kdv trt btk falan filan vergisi oluyor 70k


    Aynı şey arabalarda da geçerli , adam diyor 1 milyona boş egea nasıl olur fiat bizi kazıklıyor ama %80 ötv ve %20 kdv düşünce 500.000 tl ediyor yani milletteki fiyat algısı çok ciddi bozuldu bu fahiş vergilerle..


    Verdiği paranın tamamını üretici alıyor sanıyor ona göre beklenti içine giriyor ama yok öyle bir dünya maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ytümak

    Hocam denemesi ücretsiz git bir teknoloji mağazasına al eline kıyasla sonra aç internetten kıyasla dediğimi anlarsın. Şuan s23 kullanmam gidip s24u denemediğim anlamına gelmiyor benim tüm ekosistemim samsung yine yeni telefon alırken samsung alacağım ama eksileri söyleyince böyle olmamanız gerekiyor sırf çok paralar verdiniz diye. Bende s23 alırken herkes uçuruyordu telefonu yok kamerası 15 pro ile denk vs vs o işler öyle olmuyor samaung önce koyduğu 50 200mp kameralarda sarartmanın önüne geçsin,sizin yaptığınız fanboyluğa giriyor. Kamera kalitesi bariz çok bariz düşer.Benim üslubumla sizin cahilliğiniz arasındaki fark esas bilirkişiliğinizi belli ediyor her sene aynı şeyler samsung kamerası olmuş bu sefer, neyi olmuş s22 ile aynı sensörler kullanılıyor değişen neredeyse hiçbişey yok 3 yıldır aynı hikaye herşey düşük ışıkla zoom değil arkadaşım. Gidip kıyaslaması ücretsiz. Elinizde olduğunu söylüyorsunuz tamam atın fotoğraf örnekleri efektsiz bakalım görelim birilerini bilirkişi diye yaftalamadan önce karşınızdakininde ne söylemek istediğini anlayın. İphone 12 kamerası daha iyi bile yazmadım daha okumayı bilmiyorsunuz 12 13 ün ön kamerası bile s24u ön kamerasından iyi yazmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-12-64gb-beyaz-1-haftalik-esr-armorite-cam-21-900-tl-kargo-dahil--158467685


    Sizden öğrenecek çok şey var gerçekten.. S23 kullanıp telefon marketlerinde S24U ve iphone deneyip akıl verip, ahkam kesiyorsunuz. Ben normalde cihazı alıp kullanmayan insanlar ile polemiğe girmiyorum, 1 hafta önce üye olmuş, flood yapanlar ile de pek polemiğe girmem ama kamera kalitesi düşer saçmalığını okuyunca yazayım dedim. Forumun hastalığı bu, ben kullanıyorum diyorum, karşıma telefoncuda baktım, internette okudum diye geliniyor. S24U ile S23 arasında dağ tepe fark var arkadaşım, sen bunu tekno marketlerde telefon ekranını sağa sola çevirip kamera açıp tek ışık altında tek sahnede anlayamazsın, internette incelendiğin incelemeler ile keza anlayamazsın. Kullanacaksın, yan yana resimler çekeceksin, cihazların hangi ortamda hangi davranışı verdiğini hangisinin hangi pozlama da daha üstün olduğunu göreceksin, sonra akıl vereceksin.


    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı

    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 24 Nisan 2024; 8:47:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sizden de öğrenecek çok şey var gerçekten. Mağazada incelediysem bu cihazların çevremde olmadığı anlamına gelmiyor tek fotoğrafla kıyas olmayacağını bende iyi biliyorum benimde elimde 15 pro yd ve yakın çevremde s23u ile 15 pro max var ve aynı ortamda çekip kıyasladım bariz ön kameralar apple kadar gerçekçi renkler vermiyor. Size şimdi şunları soracağım

    1. S24 ultra ön kamerada apple seleflerinden veyahut 2 model altlarından daha mı gerçekçi renkler veriyor vermiyorsa ne kadar farkla vermiyor?

    2. S24 ultra yada samsungun son S serisi amiralleri whatsaptan resim veyahut story atıldığında kırma yapıyormu yapıyorsa ne derecede yapıyor?

    3.s24ultra veya s23 ultra ilr 50mp 200mp çekimlerde sarartma yapıyor mu?
    Cevaplarsanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt

    baştan kesin yargı yerine öğrenme amaçlı gelseydiniz fikrimi söylerdim, benim kadar Samsung eleştirisi yapan az kişi vardır. Eksiklerini çok iyi biliyorum ama ben sizinle daha fazla vakit harcamak istemiyorum. Sorularınız zaten bir cihazın diğerinden iyi olup olmadığını göstermeyeceği gibi, bir alım kriteri de değil. Her sorunuzun cevabı iphone 12. Sağlıcakla kalın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta ''NİSAN İKİNCİ GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI'' diyor da,yok ki gelen güncelleme...Sizler aldınız mı güncellemeyi..???

  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt

    atışma dışında bir cevap vereyim. s24 ultra 200 mp de evet aşırı sarartma yapıyor. 15pro da var elimde. resim yakınlaşınca ultra daha net ama çok sarı ve parlak. iphone yakınlaştırınca resimde buzlanma gibi gözüküyor. s24 ultra da bu bozulma oda içinde bariz artıyor. video çekiminde yıllardır iphone da enteresan bir akıcılık var. ama detaya inince s24 ultra güzel. iphone da video çekimlerinde oda içinde ve düşük ışıkta gölgelenmeler daha fazla. yani iki cihazda da artı ve eksi doğal olarak var. ultranın en büyük sıkıntısı yazılım fotoğrafı kesinlikle bozuyor. aslında ilk çektiği resim gayet güzel. iphone oynamadığı için resimde daha iyi. 24 ultra maalesef 12 mp çok düşük, 50 mp orta , 200 mp aşırı sarı ve parlak. çok iyi lensim var de, sonra kalk yapay zeka ile boz. koyarsın bir düğme, isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. hep dışarda çekmiyoruz ki resimleri ki ultra dışarda çok keskin ve net resim çekiyor





  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Baştan kesin yargı yoktu yaşadığım problemleri söyledim benimle vakit harcayıp harcamamanız zerre umrumda bile değil sizle muhattap değildim siz küçümseyerek başladınız zaten yıllardır teknolojiyi aktif kullanıp birçok farklı model deneyimledim ihtiyacımda yok siz direkt bilirkişi vb küçümser bir dille yaklaştınız şimdi de hala tavrınızda devam edip herşeyin cevabı ip12 diyorsunuz, tuhaf şekilde rollendiniz. Sorduğum şeylerin cevapları zaten basit. Yıllardır forumda olmanız en bilgili en bilirkişi olduğunuz veyahut kesin doğru olduğunuz anlamına gelmiyor benim 1 hafta önce hesap açıp yazmış olmamda benim bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor. Bir cihaza eleştiri yapılınca samsung firmasının sahibi gibi rollenmişsiniz bende daha fazla sizle vakit harcamayacağım para sizin dilediğiniz şeylerde dilediğinizce harcayın. Sizin gibi kullanıcılar olduğu sürece ne samsung hatalarını düzeltir ne apple zaten ne koysa sizin için en iyisi kusursuzu oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • DoctorEdo D kullanıcısına yanıt

    bu çok kıymetli bi paylaşım teşekkür ederiz

  • sezerede S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam değerli cevabınız için. Boş boş atışmalarla bişeye değmeyeceğini bilerekten zaman harcadım, buraya bilgi almak için gelenlerden özür dileyerekten daha uzatmayacağım, başta amacım sadece bilgilendirmekti dediklerinizde doğrular nitelikte.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt
    Allah korusun hanım 5 yıl iphone 8 plus kullandı çoğu işini bendeki androidle yapardı ya yok ya yapması imkansız pekçok özellik. Elime alıncada en basitinden geri tuşundan tut eziyet fırlatıp atasım geliyordu nasıl berbat bir sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 24 Nisan 2024; 10:4:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kapalılık olsun hantallık olsun üstüne üstlük google playdeki herşeyden yüzde 20-30 daha pahalı satmaları olsun mesela pubg uc alıyorsanız iphone cihazlarda aynı miktara daha fazla ücret veriyorsunuz servis durumunda s24 ultra s23 ultra ekran batarya 6000 küsür değişirken ip14pm 15pm 20000 e yakın değişmesi olsun asla ekosistem yoksa bulaşılmaması gereken bir marka yıllarcada kullandım en basit şarj soket arızasında anakart değişimi diyip yüksek ücret istemeleri vs kullandığım süreçte hiçbir memnuniyet yaşamadım sadece kamera yönünden aşırı iyiydi o kadar fazlası yok eksiği çok. Kısacası kullanıcısını salak yerine koyup telefonun yöneticisi kendi gibi davranan herşeyi iteleyen bir anlayış, evlerden ırak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlıkta ''NİSAN İKİNCİ GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI'' diyor da,yok ki gelen güncelleme...Sizler aldınız mı güncellemeyi.....???

  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt
    Klavyede sayı sırası bile yok millet nasıl kullanıyor bilmem 6 7 yıldır androidler iosdan üstün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye içinse her an yayınlanabilir. Dün EUX idi şuan birçok ülke ve blgeye geldi :



    Samsung Galaxy S24 Ultra Firmware Download SM-S928B Free Download (samfw.com)



    Tavsiyem çıkmış ülkelerin birinin firmware ini indirip Home_CSC ile Odin le kurmak ... Ben öyle yaptım.


    Tetikte olun sıradışı bir güncelleme ara ara bakarsınız Türkiye için telefondan gelsin diye bekleniyorsa.

  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt
    Kusursuz cihaz yoktur hocam kullanım şeklime isteklere göre oluşuyor o kusursuzluk algısı cihaz sizi ne kadar mutlu ediyorsa o insana kusursuz geliyor bu yüzden kimisi iphone hastası oluyor kimisi samsung kimisi xiaomi örneğin Lg G2 kullandım dönemine göre ekran kada oranı, tuşların/bildirim ışığının arka da olması gibi farklılıkları vardı ve hâla en unutamadığım cihaz ama aramaya kalksam eksileri de vardır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung pass çoğu zaman şifre önerisi çıkmıyor nasıl bir ayarı var otomatik tamamlamanın

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Sadece avrupa birliği bölgesi içinmiş sammyfans yazarlarına göre...

  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.