Şimdi Ara

S3 batarya - şarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jellybean 4.1.2 güncellemesinden sonra telefonun şarj suresinin arttığını gözlemledim. Kullanımda hiçbir fark olmadan 20li saatlere çıktı. Ama şarj bitterken yada bittip kapandıktan sonra şarj olma daha doğrusu olamama problemi var. Saatlerce (4-6 saat civarı) şarjda takılı kaldığı halde %10-15 e ancak geliyor. En ufak bir mesajda, ekranın açılmasında, internete girdiğimde vs vs. neredeyse dakikada %1 azalıyor. GÜncellemeyi aldığımdan beri böyle bir sorun var. 2gün önce bataryayı telefondan ayırdım ve birkaç dakika sonra takıp şarj ettim. Şarj olma performansı çok iyiydi. Bu akşamda şarj bitmek üzereyken şarja taktım ve yine çok yavaş şarj olduğunu farkettim. Bataryayı ayırdım taktım ama yine şarj olma hızı kötü.

    Neyse işin özü bataryayı ayırıp takmak şans eserimi etki etti yoksa telefonda başka bir problemmi var? Çözümü olan varmı?



  • valla onu bilmem de ben 4.1.2 yaptıktan sonra şarjım çok iyi gitmeye başladı ya da bana öyle geliyor. ya geçenlerde telefonla pek ugraşmıyordum. sadece tel. görüşmeleri falan yaptım. telefon abartısız söylüyorum 3g 0s 27d 54s gösterdi. ve kalan şarj %7. şok oldum. sadece telefon görüşmeleri yaptım. wifi açıktı ama nete bağlanmadım hiç. isteyen olursa SS atabilirim. şarj çok iyi gidiyor kardeşim açıkçası. yeni güncelleme her cihazda stabil olmuyor heralde. bazı arkadaşlar şikayetçi şarj az gidiyor diye.
  • Neden acaba hepsinde aynı değil
  • Cok komik gelicek biliyorum ama ayni seyi yasamis ve cok cekmis biri olarak epey arastirmistim bu konuyu. Ve cozumun sarj kablosunu degistirmek oldugu dusunuluyor. Yazilimsal bi sorun gibi gozukuyor ama kabloyu degistirince sorunun halloldugunu soyleniyor yabanci forumlarda.

    Kaldi ki ben de bu sekilde cozdum sorunumu. İnanilmaz yavas sarj oluyordu , hatta sarjda kullanirken dusuyordu. Suanda eski haline dondu sarj.

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prewett

    Cok komik gelicek biliyorum ama ayni seyi yasamis ve cok cekmis biri olarak epey arastirmistim bu konuyu. Ve cozumun sarj kablosunu degistirmek oldugu dusunuluyor. Yazilimsal bi sorun gibi gozukuyor ama kabloyu degistirince sorunun halloldugunu soyleniyor yabanci forumlarda.

    Kaldi ki ben de bu sekilde cozdum sorunumu. İnanilmaz yavas sarj oluyordu , hatta sarjda kullanirken dusuyordu. Suanda eski haline dondu sarj.

    Kolay gelsin

    En kisa surede yeni bir sarj aleti alip deneyecegim. Ama sizin yeni aldiginiz orjinal samsung mu yoksa farkli mi? Tavsiye edebileceginiz bir sarj aleti varmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunince -- 28 Ocak 2013; 13:36:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sarj aleti almadim. Sadece kabloyu degistim. 30 tl orijinal bi kablo aldim. Samsung olmasi sart degil hatta samsung olmasin daha iyi :)

    Eger arkadasinizda filan s3 varsa onun sarj aletiyle deneyin. Baktiniz duzgun bi sekilde oluyor, ki bence olucaktir, ozaman kablo alip kullabirsiniz.

    Onerebilecegim marka yada sarj aleti yok. Kabloda bircok marka var cogunu bilmiyordum. Daha ucuza daha pahaliya da var. Bana en kaliteli gibi gelen buydu bunu aldim. Ayrica daha uzun kablo. Ama inanin markasini bilmiyorum kablonun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.