Şimdi Ara

S3 için Itunes gibi program??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple tel./tabletlerde itunes sayesinde uygulamaları önce bilgisayara indirip sonra telefona atıyordum(Wireless bağlantım yok). S3 için böyle bir program yok mu?

    Yardım edin Turkcell fena halde kan emiyor. (Bir tel. hattı ve bir data hattını kapatıyorum kına yakarlar artık 5mb için aldıkları 5tl ile. Ayda -80 yazsınlar haneye)



  • Sattım gitti S3'ü. Bu ne lan google play'den önce bilgisayara indirip sonra tel.'a atmak için bir yol bulmak için takla atıyoruz.

    iTunes ile ilk kullanımımda hiçbir pürüz yaşamadan istediğimi yapmıştım. IOS bu android zımbırtılarına havada karada çakar.
  • 2 saat 45 dk içinde sorunu gidermeye çalışıp gideremeyip, satmaya karar verip satabilmişsen helal olsun.
    wirelessin yok ne demek, mağarada mı yaşıyosun ? sende yoksa sağda vardır solda vardır. hiç olmadı git bi kafeye vs bi çay iç ordan wirelesse gir. bu kadarını yapamıyacaksan da telefonu satman iyi olmuş. nokianın 2 satır ekranlı bi telefonu tam sana göre bence.
  • Wireless şartı saçma. Apple ürünleri ile gayet güzel bilgisayarına indirdiklerini sonra tel.a atabiliyorsun. Bilgisayar ile entegre kullanmayı seviyorum. Basit bir arayüz ile mümkünken kırdıkları paraya rağmen yapmamaları ilginç.

    Tel.i wireless kablo modemimi verdiğim arkadaşım aldı. Saçmalığa bak şarj etmek için bağlıyoruz cihazı bilgisayara sanki, o sırada uygulama atamıyoruz.

    IOS ve Itunes kullanmaya alışan adam için Android ve Gplay attan inip eşeğe binmek gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.