Şimdi Ara

S51 - Obj 212

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna başladım başlayalı arty oynamadım ve bir çok arkadaşın yaptığı gibi KV'den S-51 araştırarak bir arty sahibi oldum. Çok eğlenceli ve kafa yormayan bir tarz ve bu durum çok hoşuma gitti. Ne ara Obj212'yi araştıracak kadar xp topladım anlamadım bile =) Klanda arty gibi bir misyonum yok , Obj 261 alayım falan diye de düşünmüyorum. Ne yazık ki klanda S51 den Obj.serisine geçen biri de yok. Ben de ikilemde kaldım. İşin eğlence yönüne bir katkısı yoksa 2.8m'yi vermek istemiyorum kısacası. Merak ettiğim şeyler

    Splash farkı yüksek mi ? Zira S 51 de mermi adamın içinde kaybolsa bile 1000+ dmg vermediği sık gördüğüm bir durum . IS4'ü yakarak tek atışla aldığım da oldu bu da ilginç tabii =)

    Reload %115 loader ve arty rammer modülü ile kaça çekilebilir?

    Son olarak 2.8m kredinin karşılığını verir mi ? =) Cevaplayan herkese teşekkürler



  • arti konusunda uzman birisi değilim özellikle ruslarda sadece elimde Gw Tiger var Gw type E yi açtım sayılır 10 k xp kaldı vs.

    fakat yerinde olsam 261'i denemek için bile o Xp si kasılır zevkine çok zevkli bir alet gördüğüm.
  • 261, 212 gibi değildir. Hasarı az, hasar çapı düşüktür, masraflıdır, mermisi pahalıdır, toplamda az mermi alır; lakin daha seri dolar, daha isabetli atış yapar, AP mermisi süperdir ve hızlı bir spgdir. Eski IS4den IS7ye geçmek gibi 212den 261 e geçmek.
  • Keşke Amerikan kassaydın son tankın topu müthiş:) 261 yukarıdaki arkadaşın dediği gibi masraflı ama hem hızlı gidiyor hemde dönüşü hızlı. 261le ölürsen savaşta ve takımın yenilirse seni zarara uğratabilir haberin olsun.
  • Cevapler için tekrar teşekkürler ama belirttiğim gibi obj 261 almayı düşünmüyorum =) Ağır tankın verdiği gerginliği arty oynayarak atıyorum.
    S 51'in son topunun vadettiği dmgleri pek görmüyorum ve ayrıca dolum süresi biraz abartı gibi. Obj 212 fark yaratacaksa alabilirim diye düşündüm. Özelliklere bakarak çok farketmeyeceği kanısına vardım ama belki splash vs farklılıklar vardır diye iki artyde de tecrübe edinmiş arkadaşların görüşünü almaya karar verdim
  • obj261'in sahibi olarak, oynaması en zevkli artylerden biri olduğunu düşünüyorum. daha önceden gwtype tecrübem oldu ama poposunu yerinden kaldırana kadar iş işten geçmiş oluyordu, gwtype her ne kadar iyi bir arty olsa da benim oyun sitilime elverişsiz.. operatif bir arty değil! t92 ile sadece 1 kez oyun tecrübem oldu onda da 6 kill ve 4k üzeri hp ile oyunu bitirdim. sağlam vuruyor, palet dönüş hızı iyi, toplam hızı fena değil ama gövdedeki gun sabitleyici onu yakın mesafe çatışmalarında inanılmaz dezavantajlı kılıyor. gerek type gerekse t92 obj261'in yakın mesafe isabet ve aim alma başarısına sahip değil, 261 ile yakın mesafede düşman size saldırı durumuna geçerken hızla ap mermiyi yükleyip canına okuyabiliyorsunuz..

    ayrıca obj261 her türlü doğaçlamaya açık bir cihaz... bir artyde palet dönüş hızının çok önemli olmadığını düşünen oyuncular var ama tam tersi bir artyde palet dönüş hızı toplam hız kadar hayati derecede önemlidir bunun ayrıntılarını burada açıklamaya gerek olmadığını düşünüyorum.

    son söz obj261'i tek geçerim! isabet, hız, dönüş hızı, mermi yükleme hızı vs. vs. tıpkı IS-7 gibi kendi alanında çok dengeli bir cihaz, bana göre hiçbir dezavantajı yok, he mermisinin hp hasarı az da olsa cihaz hızlı dolum yaptığı için diğer artylerle bu yönden de geride değil..

    UNUTMADAN OBJ261' KOALITSIYA'NIN ATABABASIDIR..

     S51 - Obj 212



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 17 Mayıs 2012; 8:53:38 >




  • counter olayı çıktıktan sonra en az counter yiyen arty. mermi at ve tozol. fransızlar devreye girdiğinden bu yana base e kacan minik light lardan kaçmak ani yer değişikliği gibi avantajları çok önemli. şahsen med veya light larla base basmaya gidersem 261 varsa daha çok dikkate alırım. diğer artyleri çok basit alıyorsun ama 261 hızlı hareket ve manevrası sayesinde bazen süpriz yaşatabiliyor size. ful candan behçet size geliyor sizdede ap yada he farketmez tekte alıyorsun adamı ama diğer artyler dönecek isabet alacak falan filan.

    az vurması doğal 25 sn dolacaksın bide 1000+ üstü vuracaksın o zaman diğer artyleri kim oynar di mi yani ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caferta

    counter olayı çıktıktan sonra en az counter yiyen arty. mermi at ve tozol. fransızlar devreye girdiğinden bu yana base e kacan minik light lardan kaçmak ani yer değişikliği gibi avantajları çok önemli. şahsen med veya light larla base basmaya gidersem 261 varsa daha çok dikkate alırım. diğer artyleri çok basit alıyorsun ama 261 hızlı hareket ve manevrası sayesinde bazen süpriz yaşatabiliyor size. ful candan behçet size geliyor sizdede ap yada he farketmez tekte alıyorsun adamı ama diğer artyler dönecek isabet alacak falan filan.

    az vurması doğal 25 sn dolacaksın bide 1000+ üstü vuracaksın o zaman diğer artyleri kim oynar di mi yani ?

    Kesinlikle zevkli bir arty obj261.. Her moda ve kılığa girebiliyor. TD modda bile rahatlıkla oynanabiliyor. Hızlanması ve maksimum hızı iyi olduğu için oyun başlar başlamaz haritanın çok absürt noktalarına park edilebiliyor. Arctic Region 2. base K5 ekseni bu noktalardan biri örneğin. Çok anormal bir durum olmadıkça K5 oyuğunda oyunun sonuna kadar düşman takımı beni bulamıyor.. Üstelik o haritanın altın oran noktasının orası olduğunu düşünüyorum. En geniş vuruş açısı ve pozisyonu orada. Özellikle F9'daki hemen hemen sabit açıda duran düşman tanklarına AP mermi sokmak çok zevklidir oradan. Düşman tankı olacaklardan habersiz bir şekilde o köşeden kelleyi biraz çıkarınca HAAAARTT diye bir ses duyulur önce!! Adam afallamıştır çünkü kendisine nereden geldiğini bilemediği 1100 küsur hasar girivermiştir. Korkunç bir hartlama eşliğinde gelen bu darbe diğer düşman tanklarınca da duyulur bir durumda olduğundan karşı taraftaki psikolojik yıkımın yorumu bile yapılamaz Randomlarda benimle 2. basede iken bu haritada karşılaşırsanız 2. base'de K5'de olacağımı bilin :)

    Benim bu şekilde hemen her haritada obj261'e has bir yerim vardır... Oyunun sonlarına doğru ise sabit bir yerim olmaz ki işte düşman açısından en tehlikeli durum da budur. Kesinlikle trollcülerin artysi obj261..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 17 Mayıs 2012; 12:42:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.