Şimdi Ara

S5570 arama sonlandırma nasıl yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxi mini S5570 aldım. Ancak fiziki tuşlarda arama sonlandırma yok. Arama yaparken iptal etmek istediğimde veya görüşmeden sonra kapatmak istediğimde ekran kararmış oluyor. Arama sonlandırma için fiziki tuş olmadığından aramayı iptal edemiyorum. Bir sürü tuşa basmam gerekiyor. Bunun bir yolu var mı arkadaşlar. Ya da ekranın görüşme bitinceye kadar kararmamasını sağlayabilir miyiz?



  • Ekran kararması telefonu yüzünüze tuttugunuzda dokunmatiğin işlememesi içindir. Aksi takdirde dokunmatik yüzünü algılayıp çağrını sonlandırabilir.
    Ekrandan elini çek ve ışığın gelmesini bekle bence sonlandırmak için. Veya rica et karşıdaki telefonu senden önce kapatsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sg19

    Galaxi mini S5570 aldım. Ancak fiziki tuşlarda arama sonlandırma yok. Arama yaparken iptal etmek istediğimde veya görüşmeden sonra kapatmak istediğimde ekran kararmış oluyor. Arama sonlandırma için fiziki tuş olmadığından aramayı iptal edemiyorum. Bir sürü tuşa basmam gerekiyor. Bunun bir yolu var mı arkadaşlar. Ya da ekranın görüşme bitinceye kadar kararmamasını sağlayabilir miyiz?

    yandaki o açılış tuşuna basarsan ekran tekrar ışıklanır. konuştuktan sonra da bitir tuşuna dokunursun. eğer arama geldiğinde açmak istemiyorsan sağ taraftaki kırmızı telefon işaretine dokun ve sola doğru it. kapanır o zaman. eğer bunu bilmiyorsan yuh derim yani




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.