Şimdi Ara

s6 EDGE TEKNİK SERVİS AYIPLI ONARIM /YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toplamda 5 defa servise giren samsung s6 edge cihazım , ilk servis girişinde ön kamerası değiştirilerek, ikincisinde klavye lekesi oldugundan ekranı , arka kapağı, ön kamerası ve parmak izi okuyucusu değiştirildi.

    herşey güzel vs. ancak cihazın ekranında dikey vaziyette inen iki adet koyuluk var , ve bu gece gündüz kullanımda farketmeksizin benim gözüme takılıyor ve rahatsız olmaktayım, bunun için ilk servise verdiğimde arıza görülmedi deyip, ikincisinde videoya alıp götürdüğümde kayıt açarız deyip samsunga göndericez vs. demelerine rağmen , servis bunun kullanıma engel olmadığını vs. şeylerin arkasına sığınıp tekrar iade etti, son olarak ise farklı bir servise götüreyim dedim , incirlideki servise bıraktım , ordaki teknisyen bozuntularıda aynını söyleyip kayıt açarız inceleriz ama bişey çıkmaz deyip tepemı attırdılar ..
    X

    şöyleki ;

    ekran ile ilgili herhangi bir müdehale görmeyen cihaz ile kendi cihazım kıyaslandıgında sağlam cihazda bu koyuluklar sağlamda yok ancak benim cihazda var, herifler yaptıkları ayıplı teknik servis hizmetini kabul etmiyorlar , fatura tutarı 3000 tl olduğu için ancak mahkemeye başvuru kalıyor ..


    en son çare olarak mahkeme yolu gözükmekte şuan için ancak, bununla ilgili yapabileceğim farklı yöntem olabilir mi , forumdaki samsung kullanıcıları olarak , bilgi sahibi , teknik destek, elektrik elektronik bilgisine sahip arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, samsung firmasından kesinlikle soğudum , kısaca bana yardımcı olun , pm lerinizi bekliyorum , saygılar, iyi forumlar..







  • Tüketici hakem heyeti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.