Şimdi Ara

S7 - XZ - G5 - 6S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

S7 - XZ - G5 - 6S


(En Son Oy Tarihi: 7.12.2016)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4 tel arasında kaldık
    Samsung S7
    Sony XZ
    LG G5
    iPhone 6S

    sizce hangisi nedenleri ile birlikte söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferli -- 26 Ekim 2016; 11:16:18 >



  • Daha önce sony kullanmadım ama kağıt üzerindeki veriler ve telefonun fiyatına bakacak olursak XZ yi tercih etmezdim.

    G5 diğer G serilerinde olduğu gibi ( 3-4 ) kronik sorunlarını devam ettirdiği söylenen bir alet.Ama kamera performansının çok iyi olduğunu söyleyenlerde var buna oranla şarjı çok düşük 1 günü çıkarmayabilir.Ayrıca uzun ömürlü bir cihaz değil.Zaten bu telefon çıktığında 2000+ küsürken 1 ay için 1800 lere düştü.Bu yüzdende LG ye pek güvenilmiyor.İkinci elinide para etmiyor.Zararlı çıkabilirsin.

    6S gayet iyi bir cihaz.Uzun ömürlüdür.Malum sonuçta iphone.Bir kere para var 5-10 sene arası kullan.Sorunlu bir cihaz olduğunuda duymadım.Sonuçta marka belli.İkinci elide değerlidir 2-3 sene sonra bile satarken üzmez.

    S7 performans olarak çok iyi bir cihaz olarak görülüyor.Alıpda kullanmadım ama S7 edge yi kullandım.Zaten ikisinin tek farkı edge ekranı.Onun dışında performans aynı.Gönül rahatlığı ile alınabilir herhangi bir sorunuda yok.Kamerası ve bataryasıda yeterli.İkinci eli yine düşük olur zira android sonuçta ikinci ele geçince hep düşük oluyor.

    Özet;

    Aradığın şey performans,uzun ömür ,yeterli şarj süresi ( max 1 günü çıkaracak ) ve satarkende seni üzmeyecek bir cihaz istiyorsan 6S derim.

    Eğer aradığın zengin ve sınırsız multimedya deneyimi ise diğerlerine oranla S7 derim.Android bir model alacaksan S7 al diğerlerine bakma bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 26 Ekim 2016; 11:55:44 >




  • Sony xz bakılabilir.S7 ön camı hassas hemde çok hassas bir çizikle ekranı gitmişliğine kadar.Tabi samsung garanti dışı diyip yolladı.g4 ün kronik sorunu g5 e nüksetmiş durumda.İphone6s e gelince gb farkı=hız olayı var hızlı olmasını istiyorsanız 64 ve 128gb modelleri almanız lazım.Xz ise kağıt üzerinde iyi gerçekte nasıldır bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıos degıl androıd alırım essek yukuyle para verıp tonla kısıtlama sacma..

    androıdte ıse yazdıkların ıcınde hem en stabıl arayuz sonyde hemde guncelleme olarak en uzun sony arkasında duruyor sattıgının,ayrıca daha şık bir kasaya ve görünüme sahip
  • sony xz
  • 6s bence tercihte ön planda olmalı. Htc10 u da kesinlikle elinize alıp incelemenizi tavsiye ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım tercih ettiğiniz her 4 cihazın da artıları var. Ancak lg için çeşitli sebeplerden fiyatının çabuk düşmesi büyük handikap. Ayrıca süpriz yumurta gibi. Kutudan ne çıkacağı belli değil.
    Xperia xz donanımlı bir cihaz. Fhd ekran sd820 işlemci ve sade arayüzü sayesinde uzun zaman stabil kalacak gibi. Ama çok iri olduğu için almazdım ben.
    S7 edge siyah aralarında tasarımı en güzel olanı bence. Donanım olarak da çok iyi. Ama onun da fiyatı lg kadar olmasa da hızlı düşecek gibi duruyor.
    Apple her zaman fiyat konusunda eleştiri aldı ama piyasa içerisinde kıyaslama yaparsak parasını hak ediyor bence.( Şu vergiler olmasaydı da bizde 650 tl ye alabilseydik.) Apple da samsung gibi her yıl ürün tanıtmaya başladı ama onun kadar hızlı düşmüyor yine de.
    Android istiyorum derseniz biraz bekleyip s7 alın. İos isterseniz seçenek belli zaten.
    Isterseniz önce ios mi android mi sorusuna cevap arayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teknik servis konusunda da iyice düşünüp karar vermenizi öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözü kapalı al XZ yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 ve xz modeli bakılabilir ama ikisi içinde bir kılıf yada cam film i almak şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler bütün telefonları bu hafta araştırdım ve yakından inceledim kullanıcı yorumlarına baktım öncelikle G5 eledim bayağı sorunlu bir telefon ve zevk işidir ama görünüş olarak aralarında en kötü tasarıma sahip bence, android kısmında S7 ile XZ arasında kaldım XZ yeni bir model kullanıcı yorumu pek fazla yok S7 öyle bir kronik sorunu yok kullananların çoğu memnun gibi XZ yeni bir model gibi görünüyor fakat S7 ile aynı donanıma sahip hatta S7 4GB ram XZ 3GB ram, iki telefon hemen hemen aynı stabilitede ekran ve kamerada S7 daha iyi amoled ekran fark ettiriyor ama XZ yabana atılacak gibi değil kendini geliştirmiş Sony aralarındaki tek fark işin açıkçası ekran onun dışında her şeyleri aynı sayılır hangisinin tasarımını beğeniyorsanız onu alın pil süreleri arasında da fazla fark olacağını düşünmüyorum biri 3000mah biri 2900mah. iPhone 6S kullanıcı yorumlarını okudum inceledim baktım aralarındaki en kibar, stabil ve sorunsuz telefon olduğuna karar verdim ha birde ilerde değiştirmek istediğimde bu modelleri üzerine para vermeden alabileceğimi düşündüğümden böyle bir şey yaptım iPhone 6S 64 GB aldım. diğer telefonlarda kötü değil güzel android almış olsaydım S7 hatta S7 edge alırdım aslında Sony telefonlarını seviyorum fakat rakipleri Samsung ve LG nerdeyse 9-10 ay önce tanıttığı telefonlardaki donanımı şimdiki telefonunda kullanmış geç kaldı biraz ve fiyat fazla geldi bence tekrardan teşekkürler arkadaşlar




  • Android istiyorsanız s7, Apple istiyorsanız 6s bence bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.