Şimdi Ara

SAAB ALMAK İSTEYENLER DİKKAT!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bi arkadaş bi topic açmıştı bi ara onu bulamadım ama saab hakkındaki düşüncelerimi bari burada yazıyım dedim. Araba tam bi iskandinav kanı taşıyo ama tabi şirketin asıl sahibi general motor. Saab son yıllarda dünya çapındaki satış oranın geçmiş yıllara göre %100 ün üzerinde katladı ve araçları ile çok başarılı oldu. Ayrıca saab ın önemli özelliği arabalarının kendine has bi tarzı oluş. mesela kontak anahtarını konumlandırışı. mesela aracın motoru standart olarak tüm modellerde turbo içeriyo bildiğim kadarı ile ve araç toplu testlerde seviye olarakda mercedes ve bmw ile karşılaştırılıyo. mesela saab 9,3 turbo su sayesinde 2,0 motor olmasına rağmen bmw 3,28 ile başa baş gidebiliyo.
    Ayrıca en önemlisi saab sokakta heryerde görebilinecek bi araba değil bence bunedenlede arabanın prestiji yükseliyo ve aracın içerisinde kullanılan malzeme kaliteside içine girildiğinde fark ediliyo ama tabiki bu da aracın prestijini destekliyo.
    AMA ŞU GERÇEKLERİDE DİLE GETİRMEK LAZIM BİR SAAB HAYRANI OLARAK. Dediğim gibi bu aracı heryerde giöremiyosunuz bu da arcın prestijini arttırıyo dedim ama satarken ikinci el piyasasında da dezavantaj oluşturur tabi ayrıca servis ağıda ne kadar yaygın bu da benim açımdan muallakta. Servis ağı yaygın olsa bile araç Türkiyede fazla tercih edilmediğinden yedek parça da dezavantaj sağlıyo olabilir gene. EN ÖNEMLİSİ saab satış rakamlarını katlamasına rağmen geçen yıl sonunda çok büyük zarar açıkladı ve general motor company saab ı bu nedenle elden çıkarmayı düşünüyor!!!!!
    AMA HERŞEYE RAĞMEN EKONOMİK DURUMUM BİR SAAB ALMAYA YETSE BEN BİR SAAB 9,3 CONVERTABLE ALIRDIM ( AYRICA FISTIK YEŞİLİ OLACAK )







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.