Şimdi Ara

Saat camı çiziği ve ikinci el saat için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TW Steel marka bir saatim var. Şansızlığıma yürürken yanımdan geçen birinin saati benim saatim camında hayli büyük bir çizik oluşturdu. Cam mirenal kristal. Bunu kendi imkanlarımla yada saatçilerde cüzi bir fiyata yaptırabilir miyim?
    Yaptıkdıktan sonra da satıp Victorinox ya da Luminox marka saat almak istiyorum ama saatte küçük bir vuruk ve çizk daha var. Acaba eminönünde bu saati takas yapacak ya da direk ikinci el olarak alacak bir yer var mı acaba?

     Saat camı çiziği ve ikinci el saat için yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 17 Ekim 2013; 10:40:00 >







  • Çizik giderme yani polisaj işini her saatçi yapmayabilir kendin de yapabilirsin, bunun için macun satıyorlar web'de bulabilirsin polisaj macunu diye aratırsan. Saati de bu ve diğer saat forumlarında satabilirsin. Yine google dan saat forumlarını öğrenebilirsin. Tabi satmak için evvela forumlara üye olman gerekiyor. Tabi bir de saate uygun fiyat istemen gerekiyor. Piyasa fiyatına yakın bir fiyat istersen satamazsın. Kolay gelsin.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. İnternette bu tarz macunların olduğunu okumuştum ama mineral kristal camda etkisi olmuyor diyen de var olan diyen de var. Haftaya sirkeciye gidip bu macundan bakacağım saatçilerde belki de uygun fiyata yapan birini de bulurum. Camı cızık oldugu ıcın donanımhaberde bu saatı almak ısteyen bır kısı olmaz dıye ılan bıle acmadım burada. Sıfırı konyalısaat'te 600 tl ye satılıyor. Ben 250 tl ye satmayı dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.