Şimdi Ara

Saat tamir ustasina sormak istediginiz bütün sorulari sorabilirsiniz ;) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
9
Favori
77.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saati aldığınız yerden bilgi alıp hareket etmeniz daha doğru olur. Ama buhar olayı sudan biraz farklıdır. İçi buğulandıysa o şekilde fazla bekletmeyin, kurma kolunu çekin kuru bir yerde buharı, buğusu gidene kadar kalsın. En azından müdahale edilene kadar....
  • Normalde iphone 6 kullanıyorum aslında telide değiştirmek istiyorum ve saatimde biraz farklı olsun diyede düşünüyorum hocam;
    http://www.luckyshoot.com/question/en-iyi-akilli-saat-sence-hangisi
    bu saatlerden hangisini tavsiye edersin apple dersen iphone kullanmaya devam etcm?
  • Merhabalar . Eskiden kalma bir saat vardı kurcalarken balans çarkını kopardım , bu çarklar bulunur mu , fiyatlar ortalama nedir?.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu ilk kez görüyorum,"Fikri yok ama zikri çok" diye bir söz vardır sanki bu durumlar için söylenmiş .

    Saat satan bir çok bayi var saatçi olmayan onlarda işyeri düzeninde çalışanı da var kendisi de çalışıyor v.s.
    Öncelikle 26 yaşında olup bu mesleğe emek veren bir genç insanımızı görmek beni sevindirdi ancak buruk bir sevinç oldu bu.

    Buraya konu açıp bilmediklerinizi sorun dediğiniz zaman çok genel bir saat kültürünüz olmalı ,ayrıca kendi mantığınızla bilginizi iyice yoğurmuş olmalısınız.
    Öyleki internet ortamında en tanınmış usta olarak böylesine iddialı bir konuyu ben bile açamam .

    insanlar size ya delidir boşver derler yada fikri yok ama zikri çok derler.. Yani tam bilgisi fikri olmadan boş boş konuşmak olur bu yaptığınız.
    Size önerim saat ustalığınızı ilerletmenin yollarını aramanız ve magazin tarafıyla ilgilenmemeniz çünki göründüğü kadarıyla bu konu sizi çok fazla aşmış durumda..
    Örneğin bende saatin tamir tarafındayım saat piyasası alım satım kısmıyla ilgilenmem çünki beni de aşan bir konudur saat piyayası.

    Bu arada son mesajı yazan puantum nickli arkadaşım saat çarkı bulunur saatçilere gidip saat çarkı varmı derseniz onların vereceği cevaba göre çark bulma yada kavga etme ihtimaliniz olabillir :) Şaka bir yana :

    Saatiniz hangi marka hangi model resimlerini makina numarasını yazarsanız tam cevap alabilirsiniz , bazı saatlerin balansı bir kaç bin dolardan başlar bazılarınınki bir kaç liradan.




  • Bu konuya usta aranıyor turanceviz usta sahipsiz bırakmış burayı.
  • Merhaba usta bende cartier pasha saat var ayarlama pimi kirildi Nasıl takılır yenisi kaç paradır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saatim orjinal mi cartier pasha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saatim orjinal mi cartier pasha Nasıl anlarım çok sağlam saat Çelik çizik dahi yok yanı çizilmiyor cami hiç. Ayrıca ağır saat görsel olarak canlı görünüyor. Arkasında kod var swiss made 2324 cc 391314 sirkecide saatçiye sordum 2bin tl civarı dedi. Ama cartier fiyatlarına bakıyorum netten 15 20 bin tl ye bile saat var Nasıl anlicam bunu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saathane

    Saati aldığınız yerden bilgi alıp hareket etmeniz daha doğru olur. Ama buhar olayı sudan biraz farklıdır. İçi buğulandıysa o şekilde fazla bekletmeyin, kurma kolunu çekin kuru bir yerde buharı, buğusu gidene kadar kalsın. En azından müdahale edilene kadar....

    Hocam benim otomatik saatim ters çevirince çalışıyor düz dururken çalışmıyor sorun ne olabilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenghover kullanıcısına yanıt
    Balans direği ya kırıktır yada aşınıp fazlaca kısalmıştır. Dilerseniz mailden veya whatsapptan foto ulaştırın etaylı bilgi vereyim : http://www.saathane.com/
  • Merhaba elimde hem analog hem de dijital göstergeli bir saat var. Bunu ayarlarken saat yönünün aksine çevirmek mekanizmaya zarar verir mi ? Bir de saati ne kadar ayarlarsam yine de analog saatin saniyesi dijital saniyeden geç kalıyor. 1 haftada aralarında yarım saniyelik fark oluyor bu normal mi ? Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vav1en -- 28 Mart 2016; 17:50:36 >
  • Hocam Seiko 8123a iç mekanizmayı bulabilir miyim? Bulunursa fiyat ne kadar olur?
  • dewre kardesim foruma yeni uye oldum sen saatine mekanizma ariyorsun ancak seiko ya mekanizma bulmak cok zor hemen hemen butun saatlere mekanizma bulmak hem zor hem masrafli sen en iyisi yeni bir seiko satin al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem internette arastirdim senin saatinin mekanizmasini, mekanizma iyi ancak yedek mekanizma bulmak zor senin saate sen en iyi bir otomatik saat bak ornegin seiko 5 orient otomatik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam suon model swatch saatim var garantisi sürüyor hala. Düşme sonucu mehter takımı seklinde ilerliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Tamir ne kadar tutar ya da yetkili servis bunu yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. hamilton saatim var Frogman modeli otomatik. 6 seneyi geçti alalı. çok severek kullanıyorum. aldığımda 24 saate yakın hatta daha fazla kurulmadan hareket etmeden çalışıyordu artık kolumda bile durmaya başladı. İzmirde yaşıyorum, bana önerebileceğiniz bir usta yada saatin bakımı için herhangi bir yöntem var mı? şimdiden teşekkür ederim.


     Saat tamir ustasina sormak istediginiz bütün sorulari sorabilirsiniz ;)




  • Degerli arkadaslar,
    Saat zemberegi cikarmak icin ne yapmam gerekir? Cekmekle gelmedi. Vidali oldugunu varsayarak cevirdim oda olmadi. Baska bir usul yakininda bir kilit mekanizmasi olabilir diye baktim onuda gormedim.
    Baska hangi usul olabilir.
    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba



    NY4886 Model saatimin kordonu kırıldı. Tamiri yapılır mı? Yen'i kordon almak gerekiyorsa nereden ve ne kadara mal olur?







     Saat tamir ustasina sormak istediginiz bütün sorulari sorabilirsiniz ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Saat tamir ustasina sormak istediginiz bütün sorulari sorabilirsiniz ;)

     Saat tamir ustasina sormak istediginiz bütün sorulari sorabilirsiniz ;)

    Abilerim benim böyle bir saatim var fakat kapağı kayboldu ben bu saate kapak temin edebilir miyim 33 mm kapak genişliği var 33 mm yuvarlak kapak bulabilir miyiz ben Ankara da oturuyorum eğer Ankara da tanıdıkları olan varsa mesaj gönderebilir. Turan abi dükkanın da temin edebilir iseniz bir yolla Ankara ya getirebilme imkanı da olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada saatin markası sisley

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.