Şimdi Ara

Sabahki olaylar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her zamanki gibi sabah yurttan çıktım. Güzel bir gün ümit ediyordum. Ders programına baktım kötü bir ders yoktu. Bu arada bilenleriniz vardır, tıpı bırakmakla ilgili konu açıyordum. Tıp okumaktayım. Her neyse yurttan neşeli bir şekilde çıktım. Okuldaki ilk derste garip hissettim kendimi, tıpı bırakma düşünmem iyice arttı. Sonra 2.derse girdik, bu saatlerde sıkılmaya başladım. Çünkü hazır mesleği bırakmak biraz zor olsa gerek. Neyse dedik kısmet değilmiş, sonra neyse teneffüse çıktık. Arkadaşlarla konuşurken iphone ile ilgili espri döndü. Sonra arkadaşın birisi Steve Jobs ölmüş dedi. Bense onun en son 2005'de Stanford Üniversitesi'ndeki meşhur konuşmasını dinlemiştim. Yani halen çalışıyor ve sağlıklı olarak biliyordum. O yüzden şok oldum ve üzüldüm tabiki dünyadaki herkes gibi. Sonra öğle arası oldu, çıktım ama moralim yerlerde gibiydi. Neyse geri geldik derse giricez, dedim şu dersler bitsin de yurda gideyim ohh dedim. Derste yine o ilk dersteki gibi bunaltı geldi. Yine meslek yüzünden gerildim, üzüldüm, düşüncelere daldım.

    Yani şuan garip bir ruh halindeyim, meslek durumundan ötürü...







  • yasin kac? nerede okuyuyorsun? kacinci sinifsin? herhangi basit bir bolumde olsan yorum yapardim da, tip gibi bir bolume girebildiysen akli basinda caliskan ve zeki birisindien dogru karari kendin verirsin. ancak soylemek istedigim bir sey var, doktor da olsan sagligina kavusturamadiklarin olucak, ogretmen de olsan ogretemediklerin olucak, polis de olsan yakalayamadiklarin olucak.... yani bugun bircok insani uzen bir olumun seni mesleki endiseye dusurmesine izin verme. hayatinda basarilar arkadasim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALAK_

    yasin kac? nerede okuyuyorsun? kacinci sinifsin? herhangi basit bir bolumde olsan yorum yapardim da, tip gibi bir bolume girebildiysen akli basinda caliskan ve zeki birisindien dogru karari kendin verirsin. ancak soylemek istedigim bir sey var, doktor da olsan sagligina kavusturamadiklarin olucak, ogretmen de olsan ogretemediklerin olucak, polis de olsan yakalayamadiklarin olucak.... yani bugun bircok insani uzen bir olumun seni mesleki endiseye dusurmesine izin verme. hayatinda basarilar arkadasim

    Bu da var tabiki ama benim esas kastım eve iş getirme durumu. Yani dışarıda normal olarak yürürken insanları robot olarak görmeye başlamaktan söz ediyorum. Ve başka şeyler de var tabii.
  • doktorluk yapmak ile mühendislik yapmak arasında gidip geliyosan tıp ı bırakma.

    ama tıp ı bırakıp mühendislği geçmeyi gerçekten istiyosan ama sırf böyle bir hareketten dolayı ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyosan, yani bi nevi maddi ve toplumsal baskılar seni kararsız hale getiriyosa ozaman bırak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.