Şimdi Ara

Sabanci domaini almak istiyor !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Marka tescili yapılmış bir domaini kötü amaçlar için kullanmanız halinde domaini mahkeme kararıyla elinizden alabileceklerdir. Bunun örnekleri vardır, araştırırsanız bulabilirsiniz...

    Zaten, sizin domaininizi devamlı olarak kontrol edeceklerdir. Siz şaban resimleri koymanız halinde alan adınıza ait bir uygulama yapacaklarını düşünmemekteyim.

    Bu konuyu açmanızın da faydalı bir davranış olduğunu düşünmüyorum.

    Yine de iyi satışlar...
  • dostum konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben de koç holdinge domain sattım. yenifordfocus.com alan adı için 2000tl istedim ve hiçbir zorluk çıkartmadılar. bu domaini 2007de kullanıyorlamrış zaten sonra almamışlar bidaha. bende aldım. ilk gelen kuralı işler domainlerde.
    fakat satacağın fiyatı 2000tl üzerinde tutma çünkü firma icann'e taşırsa olayı zaten ceplerinden 2000$ gibi bir para gidiyor. o yüzden onun üzerine çıkmaki cezbedici olsun.
    Şuanda bende de yasarholding.com var mesela. 2000'den aşağı satmayacağım. Onuda geç robert koleji robcol.net ve robcol.org kullanıyor. bende robcol.com var. (:
    bu iş ticarettir. haksız kazanç olarak gören arkadaşlar yanılıyorlar. Peki sizce bir dizi başına 50 milyar alan oyuncu onu hakediyormu? üstelik oyuncu bile değil manken ise?

    Burası türkiye ve bu düzen dünyada da böyle işliyor. Herkes bişeyler için emek harcıyor para biriktiriyor. Sabancı gibi bir firma olupta 2000tl bir domaine veremiyorsan yapacak birşey yok. Önce adamların yaşam standartlarına bakın, kaldıkları villalara bakın, ondan sonra haksız kazanç deyin.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.