Şimdi Ara

sabiha gökçen havaalanından ulaşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar ben perşembe günü istanbula gidicem uçak sabiha gökçene iniyor ordan bağcılara nasıl gidebilirim acaba servis varmidir bağcılara birde taksimede uğramam gerekiyor sabiha gökçenden taksim mi daha yakın yoksa bağcılarmi en kolay nasıl gidebilirim yardimci olursanız sevinirim..



  • Sabiha Gökçenden Havataş arabalarına binip Kadıkoye ordan Taksıme geçebilirsın.Uçaktan ınınce Havataşın otobüs söforlerıne sorabilirsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga3452

    Sabiha Gökçenden Havataş arabalarına binip Kadıkoye ordan Taksıme geçebilirsın.Uçaktan ınınce Havataşın otobüs söforlerıne sorabilirsın.

    anladım peki havaalanından direk taksim yada bağcılara servis kalmıyormu..?
  • Taksime ulaşmak için,Sabiha Gökçenden Taksime giden Havataşa bineceksin.Yani ilk olarak direk Taksime gideceksin.

    Bağcılar için ise(Bağcılar Taksimden ilerde) eğer işin Taksim merkezde ise Havataşın indirdiği yerin biraz ilersinde kalkan sarı Ford Transit türü taksi dolmuşlar ile Aksaraya(Taksim-Aksaray çalışırlar),Aksaraydan metroya veya tramvaya binip Zeytinburnunda inecen,tabelaları takip edersen Bağcılara giden raylı metroya bineceksin.Son durağı zaten Bağcılar bindiğin metronun.

    Eğer Taksimden Galataya doğru gidersen İstiklal caddesinden yani(belki işin aşağıda filandır) çok fazla gitmiş isen Taksime geri dönmez dümdüz Galata kulesinden aşağı inersen tramvayı görürsün zaten aşağıda Karaköyde(Galata köprüsünün başlangıç yeri) oradan yine tramvaya binip( Aksarayda bineceğine şimdi burada bineceksin) Zeytinburnuna kadar gidecek ordan yine yukarıda dediğim gibi aktarma yapıp,diğer tramvaya bineceksin.Son durak Bağcılar.

    Alternatif olarak Havataştan Taksim meydanda indiğin zaman orada otobüsler göreceksin.Oradakilere sor direk Bağcılara otobüs gidiyor mu diye.Varsa zaten söylerler ki çok büyük ihtimal vardır.Çünkü Bağcılar merkezi bir yer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 27 Mart 2012; 22:07:29 >




  • en rahatı HAVAŞ :)
  • vermiş oldugunuz cvplar için tskler cok işime yaradı sağolun...
  • Havaş'ın servisleri durdurulmuştu,şu anda tekrar çalışıyor mu acaba ?
  • Tasima yapan sirket havatas havas durdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.