Şimdi Ara

saç dökülmesi ve cilt problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar saçım çok dökülüyo vee saçımdaa deri dökülmesi gibi bi olay var doktora gittim ilaç veriyo bi kaç tane ama geçmiyo özel hastaneye bile gittim aynı ilaçları verdi..Bi çözüm bulamadım . bioxin öneren oldu fakat bi arkadaşım kullanmış pek etkisini görememiş..Çeşitli önerisi olanlar var badem yağı fln sür diyolar sizin de fikirlerinizi almak istedim..

    Cilt problemine gelince yüzümde aşırı sivilce vee siyah nokta çıkıyo bunlardan nasıl kurtulabilirim ??? önerilerinizi bekliyorum saygılar ...



  • up
  • Sebamed diye bir sampuan daha var.Bir ara kardeşim kullanıyordu.Özellikle deri dökülmesine karsı oldugunu biliyorum...
  • yaa hocam saçlarımı görsen eskiden fırça gibi sıktı :D ouff ouff nerde o günler şimdi kel kalcam diye korkuyorum doktorun verdikleri bi işe yaramıyo senin dediğin şampuanı bi araştırcam teşekkür ederim
  • bioxcin kullanan var mı arkadaşlar pekii ???
  • Forum adminlerinden biri sanırım pAtRon'du galiba. onunda sorunu varmış böyle '' Natur Vital '' kullanmaya başlamış sorunu yok olmuş.
    Bu bir şampuan , ve yanında zeytin sağlı sabun kullanıyormuş. sanırım şuan saç sorununu çözdü. bende en kısa zamanda Bir eczaneden Natur Vital temin edeceğim.
  • hmm.. bioxcin kullananlar pek memnun değilmiş sanırım araştırmalarıma göre sonuç alamamışlar alanlarda çok para harcamış bioxcin tek başına bi işe yaramıomuş sonuç alanlar bioxcin in tüpü varmış sanırım onları satın alıp sonuç almışlar. çok pahalıya mal oluyomuş
  • Saçının neden döküldüğünüde söyledimi doktor?Eğer saçın stress,sıkıntı,vücuttaki minarel eksikliği yada saç köklerinin beslenmemesinden dolayı dökülüyorsa bir şekilde durur.Ancak hormonal nedenlerden dolayı dökülüyorsa durması biraz zor.Hormonal olarak testesteron hormonun etkisiyle dökülür.Benim saçlarımda dökülüyor emin ol kullanmadığım kimyasal yada doğal method kalmadı.Devam ediyor.Ancak özellikle Bioxin bir nebzede olsa dökülmesini azaltıyor,yani az dökülüyor.Şimdi hiçbirşey kullanmıyorum.Amacım hepsinin dökülmesini bekleyip ya yapıştırmalı peruk kullanmak yada ektirmek.Bu arada benim saçlarım yaklaşık 5 senedir dökülüyor ancak daha yeni yeni döküldüğünü hissettirir hale geldi.Yani eski saç stilim artık olmuyor.Bir tek 0'a vurdurmayı denemedim.Onuda bi deneyecem,bakalım ne olcak.
    Geçmiş olsun.




  • saolasın hocam 0 a ben kaç kez vurdurmdum fakat ne saç derimdeki pullanma ve deri dökülesi azaldı nede saçlarım uzayınca farklı bi görüntü oluştu ben henüz hiç bir şey denemedim doktorun verdikleri haricinde saçıma bir sürü şey sürüp olan saçlarımında dökülmesini istemiyorum ama güveniliri metodlar denemeye çalışıyorum şimdide
  • 1 yılı aşkın süredir bioxin şampuan kullanıyorum , tavsiye ederim...saçlarımın köşeleri kelleşmişti ama artık saç var o bölgelerde...ayrıca saçlarımı ıslatınca tepelerinde de derim gözükürdü resmen ama şimdi çok şükür öyle bir sorunum yok...ama ben devam ediyorum şampuana....başka arkadaşlarımda (keldirler kendileri) bioxin şampuan+serum kullanıyorlar...onlar da menun...en azından dökülmenin duracağını garanti diyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

    1 yılı aşkın süredir bioxin şampuan kullanıyorum , tavsiye ederim...saçlarımın köşeleri kelleşmişti ama artık saç var o bölgelerde...ayrıca saçlarımı ıslatınca tepelerinde de derim gözükürdü resmen ama şimdi çok şükür öyle bir sorunum yok...ama ben devam ediyorum şampuana....başka arkadaşlarımda (keldirler kendileri) bioxin şampuan+serum kullanıyorlar...onlar da menun...en azından dökülmenin duracağını garanti diyorum.


    hocam işte serum pahalıymış diyolar sen serum kullandın mı? benimde alnımın kenarları açıldı ve bende saçımı ıslatınca saç derim gözüküyor resimlerin varsa msnden atabilir misin ?? niye dersen bi şey uygulayıpda sonuç alamayınca moralim bozuluyo iyice




  • quote:

    Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

    1 yılı aşkın süredir bioxin şampuan kullanıyorum , tavsiye ederim...saçlarımın köşeleri kelleşmişti ama artık saç var o bölgelerde...ayrıca saçlarımı ıslatınca tepelerinde de derim gözükürdü resmen ama şimdi çok şükür öyle bir sorunum yok...ama ben devam ediyorum şampuana....başka arkadaşlarımda (keldirler kendileri) bioxin şampuan+serum kullanıyorlar...onlar da menun...en azından dökülmenin duracağını garanti diyorum.



    valla garanti olsa başka bişi istemem ama sadece dökülme dursun diye bioxin kullandım daha beter döktü
  • Seboreik dermatit galiba yani saç egzaması.Eğer bu hastalıksa vay haline.Bu hastalığın çözümü yok diye biliyorum.Saç derisi parça parça dökülür kepek gibi küçük değil.En gür saçı bile cılız,kel bir şekle sokar.Benim tarak geçmeyen,traş makinesi bozan,yabani çalı gibi gür saçlarım dökülünce ve kepek bi türlü geçmeyince bu hastalıktan şüphelendim ve saç egzamasını araştırdım.Nemli hava,asitli içecekler,turşu,baharatlı yiyecekler kısacası bu tür şeyler hastalığı azdırıyor.Doktora gittiğinde mutlaka sor.
  • ben serum kullanmadım ,ama yakın arkadaşalrım serum+şampuanını kullandılar ve memnun kaldılar...ben sadece şampuanı kullanıyorum çünkü ben benim arkadaşlar gib kelleşme yok...sadece saçlarımın köşelerinde çok belirgindi ..bir de saç ıslakken tepeler...ama şuan bir sorunum yok...ama gene de şampuanı bırakamam....şampuanın içinde tüm şampuanlarda kullanılan maddelrin yanı sıra sadece bitkisel bir karışım var ve doğal olan bu karışımın saçı dahaa fazla dökeceğini sanmıyorum...belki üstteki arkadaş mevsimsel bir döneme girmiştir...ya da ilk başlarda şampuan değişikliğine saç tepki vermiştir...bunlar olağan şeyler...keşke devam etseydin...bir de her dökülmeyi bu şampuan gideremez...misal stresten de saç dökülebilir ama hiçbir şey bunu engelleyemez.(stres ilaçları hariç)....mevsimsel dökülme olabilir...bunu çok kafanıza takmayın....geçici bir dönem olup dökülenler yerine gelecektir.




  • benim ki stresden mi neden anlamadım ben yaa wala çok kötü gözüküyo saçlarım :S
  • www.cilthekimi.com iki problemin içinde.
  • Propecia
    Restorex
    Rogain

    Bu üç ilaç benim dökülmeyi durdurdu çok şükür. Ne yastıkta, ne de duş aldıktan sonra saç yok artık.
  • cilthekimi'ni öneririm. birde orda aç derdini belki aynı sıkıntıları vardır yaşayan...
    googleye yaz çıkar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Calpi84

    Seboreik dermatit galiba yani saç egzaması.Eğer bu hastalıksa vay haline.Bu hastalığın çözümü yok diye biliyorum.Saç derisi parça parça dökülür kepek gibi küçük değil.En gür saçı bile cılız,kel bir şekle sokar.Benim tarak geçmeyen,traş makinesi bozan,yabani çalı gibi gür saçlarım dökülünce ve kepek bi türlü geçmeyince bu hastalıktan şüphelendim ve saç egzamasını araştırdım.Nemli hava,asitli içecekler,turşu,baharatlı yiyecekler kısacası bu tür şeyler hastalığı azdırıyor.Doktora gittiğinde mutlaka sor.


    İşte bende bundan vardı, uzun zamandır pek bir sıçrama yapmadı.
    Hocam, çok sağol bu yiyeceklerin azdırdığını bilmiyordum, çok iyi oldu bu olay.




  • ben ilaç ismi veremem ama şöyle söyliyim;
    hergun havuç suyu içiyorum bir bardak. taze sıkıyorum satılmıyor çünkü. nedeni saçların diplerindeki keratin maddesini beslemesi. dökülmeyi azalttı ve saç beyazlaması vardı bende tamamen durdurdu.
    sivilceler için kabak, salatalık özellikel enginar suyu iyi geliyor. ben çözümü doğal yollardan halletmeye çalışıyorum. ama tabi ilaçlar, kremlerde ayrı bir çözüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.