Şimdi Ara

Saç Dökülmesini Önleyen ilaçlar hakkında görüşleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
51.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bioxcin yalan.Revivogenin tam setini alın..Çok yararı var....İ.ü deki bu konu ile ilgili prof. revivogeni öneriyor..Diğerleri hiçbirişe yaramıyor ama bu yarıyor gerçekten.tabiki biraz pahalı.. 6 aylık set300 milyondu sanırım..
  •  Saç Dökülmesini Önleyen ilaçlar hakkında görüşleriniz
  • Ben de ağustos 2008 de 2 kutu restorex aldım. Dedim ki bu dalgalar bi işe yarıyor mu gerçekten bi test yapiyim kendi kendime. kürlere başlamadan önce saçı bi güzel yıkadım , 60 saat sonra (2,5 gün) sonra bir leğenin içine suyu toplayacak şekilde saçlarımı tekrar yıkadım. suyu ince bir süzgeç ile süzüp saçları topladım kuruttum. Ve üşenmeden oturup tek tek saydım miktar 720 adet tel saç irili ufaklı. günlük ortalama 290 tane!
    3 ay sonra iki kutudaki kürleride mümkün olduğunca kuralanı uygun şampuanla beraber kullandım. Bitince saçları tekrar yıkadım. yine 2,5 gün bekledim tekrar yıkayıp süzdüm ve saydım sonuç : 370 adet tel saç irli ufaklı. günlük 150 adet ortalama. yaklaşık %50 saç dökülmesini durdurdu yeni saç çıkardımı derseniz işte onu yapmadı açık yerler yine aynı. şimdi sadece şampuanı ile devam ediyorum ilerde yine bi ölçüm yapıcam sizinle paylaşıcam




  • Arkadaşlar benim şakak kısımlarında saçlar biraz seyrek normalmidir, arttırmak için bir ilaç, yöntem bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerosun -- 15 Aralık 2008; 21:22:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tupacamaru

    dana iliği ve hindistan cevizi kürünü deneyen varmı aranızda ben bir arkadaşa önerdim oda yeni yeni denemeye başladı ama bilmiyorum internette baya olumlu yorum var bu konuda kürü hatırlatayım...


    rkadaşlar ben 1 aydır 150 gr. sığır iliği 150 gr. hindistan cevizi yağı . İlk önce iliği kısık ateşte bir teflonda eritin h. cevizi yağı ekleyin. ılıkken kafanıza sürüp streçleyin. Üzerine sıcak havlu ile bekletin. 2-3 saat bekledikten sonra yıkayın. Zor çıkan bir kür arkadaşlar önce defne sabunu ile yağları akıtırsanız. Daha iyi olur. Sonuç mu 8 haftadafışkıran saçlarınız...Sevgilerle..


    aynen olay bundan ibaret....


    bu kür hakkında bilgisi olan var mı ayrıca ??
  • Bu saç dökülmesi piskolojikte etken aslında
  • Şuan hepsi keldir..
  • Bioxin şampuan ve sac serumunu kullanıyorum. 2 ay oldu henüz bi moka yaramadı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu testleri nerden yaptıracagız peki bende test yaptırıp ona göre malzeme kullanalım
  • hortlatayım konuyu :))
    arkadaşlar yıllar önce saçlarım aniden dökülmeye başladı.doktora gitmek yerine ordan burdan duyduklarımı denemeye başladım.
    yağlar şampuanlar v.s..ne varsa kullandım ama durmak yerine sadece hızlandırdı dökülmeyi.hele hele bir gün gazetede müjde başlıklı bir ilan gördüm.
    bir türk kaşifi saç dökülmesine çare buldu diye.okudum ne olduğunu bir tonik(çam terebentini yazıyordu) birde sıvı bir ilaç...
    bu küre dünya kadar para ödedim getirttim.saçlarımı normal yeşil sabunla yıkıyordum.ardından terebentin ile 5 dk ovuyordum.sonra
    o sıvı ilaç şeklinde olan şeyi kafama sürüp alçı gibi donmasını bekliyordum.10 dk sonra bu donmaya başlıyor ve kafa derimi def gibi germeye başlıyordu.
    ama kokusu tam bir rezalet tuvalet gibi kokuyordu.1 saat bekletip duruluyordum.
    bu set 12 takım idi ve yaklaşık 6 kutusunu bitirdim.saçlarımda zayıflama başladı.daha kötüye gitti.sonra hepsini toplayıp evin çatısına fırlattım.
    ve sadece zeytinyaglı ve defneli sabuna döndüm.neyse uzatmayalım bunun üzerine bioxin,tarzı şampuanlar kullandım.minoxidil kullandım.v.s v.s.
    hiç biri kar etmedi saçlarım bir yere kadar döküldü.aradan bir süre geçmişti ki evin çatısında bulunan su deposu arıza yaptı.tesisatçı çağırdık.
    depoyu söktü taktı onardı.bu arada çatıya fırlattığım svı seti buldu.ne bu diye sordu .anlattım.saç ilacı v.s bir süre kullandım işe yaramadı bende kızdım attım diye.
    adam şişenin birini açtı kokudan ölüyodu.tam bir leş.sonra şişeyi yere betona döktü.inanmazsınız beton kabardı arkadaşlar.adam dediki abi sen ne yaptın
    bu ilaç değil zehir amonyaklı bişey baksana hem kötü kokuyo hem de betonu deldi senin kafaya kimbilir naptı diye :).
    sonuç olan saçlarıma oldu.size bir anekdok geçeyim dedim başlığı gördüm dayanamdım.
    yabancı maddeleri kafanıza sakın kullanmayın.
    selamlar...




  • minoxil den şaşma
  • Konuyu belki hortlatmış olacağım ama, Farmasi Vitializing Şampuan ve Saç maskeleri ile çok iyi çözüm alanlar var. Kendim de kullanıyorum. Hem ucuz hem sonuç süper.


    FARMASİYE DANIŞMAN OLUP ÜRÜNLERİ ÇOK UYGUN FİYATA ALABİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.