Şimdi Ara

Saç Ekimi Fiyatları 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saç Ekimi Fiyatları 2013

    Saç birden fazla sebebe bağlı olarak dökülür. Saç dökülmesi erkekler ve kadınlarda görülebilir. Erkek tipi saç dökülmesi, alnın iki yanında ve tepe bölgesinde olabileceği gibi tamamen bütün başı da kapsayabilmektedir. Saç Ekimi Fiyatları 2013 de ekim yapılacak bölgeye görede değişiklik gösterir.

    Kadınlarda ise dökülme problemi daha çok, saçların seyrekleşmesiyle olur. Birçok saç dökülmesi, hormonal, metabolik düzensizlikler ve besinsel etkiler saç dökülmesini tetikleyebilmektedir. Kellik genetik bir neden olup, yeniden çıkmayacak şekilde saçları döker.

    Son saç ekimi yöntemi olan FUE (Follicular Unit Extraction) hem saçı alırken hem de alınan saçı ekerken doğal sonuçlar doğuran saç ekimi tekniğidir. FUE ile tüm saç ekimi işlemlerinde olduğu gibi saçlı bölgeden alınan canlı saç köklerinin tek tek başın saçsız bölgesine transfer işleminin gerçekleştirilme işlemidir.

    Saç Ekimi Fiyatları 2013 Neye Göre Belirlenir?

    Saç Ekimi Fiyatları 2013; ekilen kök sayısına göre belirlenir. Bu fiyat her merkezin fiyat politikasına göre değişebilir. Düzgün saç ekimi yapan doktorlar, merkezler, estetik ve plastik cerrahlar öne çıkmakta ve fiyatlarda ortalama olarak belli olmaktadır.

    Saç Ekimi Fiyatları 2013 de prosedür genellikle üç maliyeti kapsar: anestezi ücreti, tesis ücreti ve cerrahi ve destek personelinin ücretleri olarak belirlenir. Minimum ortalama maliyet 1.000 $ dan $4.000' a kadar değişiklik gösterir. İstenilen etkileri elde etmek için üç veya daha fazla prosedür gerekir.

    Aşırı bir operasyon çok yüksek greftler söz konusu olmadığında bu fiyatların minimum ve maksimum değerleri doktorun, merkezin veya cerrahın reklamına, ününe, kurumuna, kliniğin yer ve koşullarına göre bağlıdır. Örneğin Etiler'deki bir saç ekim merkezinin vereceği fiyat Mecidiyeköy'deki bir merkeze göre daha pahalı olacaktır. Ayrıca daha ünlü bir doktor, daha duyulmamış bir doktora göre daha fazla fiyat vermektedir.

    Saç Ekimi Fiyatları 2013 ile ilgili detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. İletişim bilgileri için tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.Demirci -- 27 Mart 2013; 14:30:08 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.