Şimdi Ara

Saç Ekimi İçin Kullanılan Ense Donör Bölge Hakkında..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler saç ektirenler ense bölgesinden saç aldırıp ön yan bölgelere ektiriyorda arka kısımdaki izler besbelli ortada yani tepeye ekerken arka taraftaki saçlar gidiyor sormak istediğim hiçmi strese sokmuyor sizi yani saç ektiren kişi saçı sorun ettiği için saç ektiriyo tamamda ee bu sefer ense kısmınız belli olmuyor mu?saçlar uzayınca kapanır diyorlar o arka seyreltilip ekilmiş olan donör yenilen yerde zamanla kelleşmezmi? ve son olarak vücut kıllarından ekim yapılıyormuş seyrek bölgeleri sıklaştırmak için varmı böyle bi ekim yaptıran ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyuK€n -- 24 Temmuz 2014; 23:44:22 >



  • Hocam selam sorularını şu ana kadar okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla cevaplayayım. Yanlışım varsa zaten beni düzeltirler.

    1. Düzgün bir yöntemle yani Fue ile arkadan alına saçlarda izler belli olmaz çünkü punch lar çok ince 0.6-0.7-0.8 mm.
    2. Arkadan 4000-5000 hatta biraz daha fazla alsalarda olan saçların uzadığında kimse gözle göremez enseden saç alındığını. Ama 10000 (kesin bir rakam değil) den fazla alınırsa anca ozaman belli olur.
    3. Enseden alınan saçlar ekildikleri yerde dökülmez çünkü genetik olarak dökülmemeye kodlanmıştır, ensedeki saçlarda dökülmez.

    Soruların için yeni bi konu açmana gerek yoktu "en iyi saç ekim merkezi" konusunda bunlardan bahsediliyo. Ama 400 küsür sayfa okumak zor tabi ordan devam et bence daha iyi olur. Geçmiş olsun şimdiden eğer saç ektirirsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.