Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
447.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba. izmirde saç ekimi için önerebileceğiniz bir yer var mı. ayrıca fiyatlar nedir ortalama.

  • Night King kullanıcısına yanıt

    Cemil Sevdirir ve bayraklı novar'ın adı çok geçiyor.

  • Aden91 kullanıcısına yanıt

    işte kim iyi anlayamıyorum valla güvenilir kaynak lazım

  • akenatons kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız hocam, hatta üyelik tarihlerine bakıyorum 1 ay olmamış olanlar bile çıkabiliyor.

    Saç ekimi çok ciddi bir operasyon 2.ekim yapılacaksa bile ilk ekim çok önemli. Mağdur arkadaşlarda var okuduğumuz kadarı ile

  • 1000 dolardan 50.000 dolara kadar olan saç ekimlerini uzman plastik cerrah Gary Linkov'un değerlendirdiği bu video'yu ilgilenenlere bırakıyorum.

    Doctor Gary Linkovyoutube
    Our Skincare & Haircare: https://feelconfident.com/ For Surgical Consultations: info@cityfp.com How much is a hair transplant? Are $1000 hair transplant results as good as $50000 hair transplant results? Is FUT vs FUE important? Are finasteride and minoxidil important prior to hair transplant surgery? Hair expert Doctor Gary Linkov reviews hair transplants in Turkey to hair transplants in America to hair transplants in Canada to explore the difference between a $1000 vs $50000 hair transplant around the world! Dr. Gary Linkov on Social Media: Instagram: https://www.instagram.com/drgarynyc Facebook: https://www.facebook.com/cityfp Twitter: https://twitter.com/drgarynyc City Facial Plastics: Dr. Gary Linkov 635 Madison Ave 1402E New York, NY 10022 (212) 439-5177 https://cityfacialplastics.com 00:00 - Intro 00:47 - Case 1: $1000 hair transplant in Turkey 02:07 - Case 2: $1000 hair transplant in Turkey 04:05 - Case 3: $5000 hair transplant in Turkey 05:14 - Case 4: $5000 hair transplant in Turkey 06:21 - Case 5: $7500 hair transplant in Canada 07:27 - Case 6: $10000 hair transplant in Greece 08:31 - Case 7: $25000 hair transplant in Canada 09:31 - Case 8: $25000 hair transplant in America 10:47 - Case 9: $50000 hair transplant in Canada 11:37 - Takeaways #plasticsurgery #hairtransplant The content of this channel is for entertainment and educational purposes only. This content is not meant to provide any medical advice or treat any medical conditions. Patients must be evaluated by an appropriate healthcare provider on an individual basis and treatment must be tailored to meet that patient’s needs. Results and particular outcomes are not guaranteed.
    https://www.youtube.com/watch?v=Y6uHqaEeXpo&t=60s
  • sıkıntılı işler ya...

  • Merhaba herkese,

    Sorularınız var ise cevaplayabiliriz.
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Bende Ayşegül Sevinçe yaptırdım 2 yıl önce,benimde istediğim gibi olmadı, benim saçlarda ince biraz,şimdi gene araştırıyorum ikinci ekim için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimseye boşuna bir reklam ürünü değilseniz yani üste para vs almayacaksanız ya da bir kanal içeriği için kullanıp süreci paraya çevirmeyecekseniz yaptırmasını tavsiye etmiyorum. tırışkadan iş. gidin saç ekim forumunu kurcalayın sıradan insanalrın sonuçlarını görün ona göre kararınızı verin. ha bir de izmirde çok popüler bir hanımefendinin mekanı var euro üzerinden ekim yapıyor oraya gitmeyin...

  • benim önler yoğun bir şekilde dökülmeye başladı ön bölgenin tamamında açılmalar var.. şimdiden saç ekimine başlamak lazım mı yoksa başka bir yolu var mıdır bu işin :S

  • Arkadaşlar bu konu özelinde aylardır takipteyim ve hatırlatmakta fayda görüyorum, lütfen yeni üyelerin yazılarına veya görüntü paylaşımı yapılmamış gönderilere itimat etmeyin.


    Çok kritik, oldukça sancılı ve hata olması halinde düzeltilmesi imkansıza yakın bir süreçten bahsediyoruz. İyi araştırıp karar verecek, gerçekten iyi bir yerde yaptıracak imkanınız yoksa kesinlikle uzak durun.


    Emin olun şuanki haliniz, hata olması durumundaki halinizden kat ve kat daha iyi olacak.


    İyi forumlar.

  • Ayrıca saç ekim merkezlerinin, öncesi -sonrası fotoğraflarına inanmayın. Fotoğraflar hilelidir,fotoşop kullanıyorlar. Birde her ekim yaptıran kişi memnun olamıyor,en iyi ihtimalle %40 ı ancak memnun kalıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yavaş yavaş benim saçlarda terkediyor beni.
    Şakak kısımlarından 1-2 santim açılmalar belirgin hale geldi artık. Acaba bu aşamada ekim mantıklı mı yoksa biraz daha kellik safasına doğru mu gitmeli? Tereddüt ediyorum.
    Daha sonra ekilen saçlar dökülmeden durup, orijinal saçlar dökülünce 2. bir ekim daha gerekir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KendineMühendis kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açılmasını bekleyin bence,ben öyle yaptım. Gerçi gene istediğim gibi olmadı,salı günü ikinci bir ekime gidiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TUĞRUL 37 kullanıcısına yanıt

    Nerede olcaksnz acaba şU öz cizgiyi guzel yapan yer neresidir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Bir hafta önce ikinci saç ekimini yaptırdım, şuan için iyi veya kötü diyemem. İstanbul Zeytinburnu, iyi bir yere benziyor,Sevil Kara saç ekim merkezi.5-6 ay sonra söyleyebilirim ancak. Ayrıca ön çizgi bana göre önemli değil, bence en önemlisi saçların kafayı kapatması ve mümkünse doğal gözükmesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arena med serjan aydin veya florya elite hastanesinde ekim yapan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende diyorum bu konu Apple - iPhone bölümünde ne işi var , mesut varmış ondan olmuş :)

  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Ben . 5 mayıs ta yaptırdım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desaster D kullanıcısına yanıt
    Serkan Aydın da, bir günde kaç kişiye saç ekiliyor acaba, ve fiyatları nedir şuan. Burası ile ilgili memnun olanda,olmayanda çok.Ben o sebeple oradan vazgeçtim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.