Şimdi Ara

SAÇ'IN FLORYA VİDEOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu müthiş senaryodan mahrum kalmamak lazım, herkes izlemeli bu videoyuSAÇ'IN FLORYA VİDEOSU 


    SAÇ'IN FLORYA VİDEOSU




    SAÇ'IN FLORYA VİDEOSUVOLEyoutube
    Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece, SON RAUND’da Galatasaray'ın son durumunu değerlendirdi. Programın Tüm Bölümleri: https://www.youtube.com/watch?v=wDUJfZNunzY&list=PLoscqQarbTQCZdu-Ccwl9x3uYdp1_H9DC&ab_channel=VOLE #VOLE #SonRaund #SerdarAliÇelikler #AliEce #Galatasaray
    https://www.youtube.com/watch?v=ftihpzqqV3A







  • Yorumları da okumayı unutmayınSAÇ'IN FLORYA VİDEOSU 

  • umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar bakın kimler nelerden para kazanıyor.

  • SAÇ'ı sevmem ama bu videoyla neden herkes dalga geçiyor anlamadım. Verdiği m2 satış fiyatı ve inşaat maliyeti rakamları mı yanlış? Doğrusu nedir? Herkes SAÇ ehehühühe, yanmışşş ağğbiii , Erden başganımmm modunda ama işin matematiğini konuşan birini görmedim.

  • alıntı..

    vole kanalında son izlediğim programında ali ece ile birlikte inşaat hesabı yapmasıyla beni kahkahalara boğan haset spor yorumcusu. ali ece gibi o konulardan bihaber insanlara bu söylediklerini rahatlıkla yutturabilir. ancak şu gerçek tekrar tekrar yüzümüze tokat gibi çarpıyor. bizim ülkede yanlış bilen insanlar doğru bilenlerden çok daha fazla konuşuyor. zaten erden timur filan bir halt bilmiyor. en çok bu arkadaş biliyor. bilmekle de yetinmiyor. dursun başkanımızın ifadelerinin yanlış olduğunu söylüyor. hadde bak!


    emsal hesabı yanlış. birim maliyet ve birim satış hesabı yanlış. hesapladığı çoğu şey yanlış. floryada yeni yapılmış bir lüks dairenin 1 m²’si 70 bin liradan satılacakmış. ve bu kâr değilmiş. m² başına maliyeti ise 25 bin liraymış.*[bu arkadaşa söyleyin sakın inşaat yapmasın] çünkü adamın hesaba göre erden timur vatandaşın hayrına iş yapmış oluyor.*[swh] yahu şurdan pay biçin bugün pendik ilçesinin kurtköy semtinde yeni yapılmış site içerisinde 100 m²‘lik bir daireyi pazarlıklar sonucu ancak 7 milyon liraya alabilirsiniz. yani kurtköyde bile m² başına en az 65 bin lira artık. bunu florya semtinde ve ultra lüks daire olarak hesaplarsak ben bile en az 2 kat fark olacağını taahhüt ederim. en azından şunu söylemeliyim ki floryada 7 milyon liraya 100 m² ev bulmak, kendi bokunda inci bulmaktan daha zordur.*[swh]


    emsal hesabına gelelim. 60 bin m² arsa varmış. emsali 1,50 imiş. çarptı ve 90 bin m² inşaat alanı olarak hesaplarına başladı. yahu tamam da bu bulduğun rakamı 1,30 ile tekrar çarpman gerekiyor mübarek. bilmiyorsan bir bilene sor bari. hatta 63 bin m² olduğu için bu 1,30 değil 1,44 bile olabilir. yani en az 130 bin m² inşaat alanı çıkar. kendisine tavsiyem bazı konular hakkında konuşurken aynı bilmiş tavırlardan kaçınması gerektiğidir. çünkü bilmiyor. hiç yok mu bir tane mimar arkadaşın? bence senin çok mimar tanıdığın vardır. yoksa bile bulursun benim gibi bir mimar. arar sorarsın. gerçekleri öğrenirsin. ama senin derdin gerçekleri konuşmak değil. algı yapmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.