Şimdi Ara

Sacred? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
10.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaty123

    dark elf e önerdiğiniz kombolar nelerdir artık f1 f2 f3 dln yetmez oldu


    takıl kafana göre x) Rage - Revenge olsunda diğer kombinasyonları kendin belirlersin aklımda öyle süper kombo yok.
  • Oyun gerçekten güzelmiş tabi skill kllanma olayını pek beğenmedim iç seri olmuyor sığmıyor f1 flnda
    birde karakter yaparken bronze ile silver mı ne seceneği var onlar ne oluyor zorlukmu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 6 Eylül 2010; 0:45:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaty123

    Oyun gerçekten güzelmiş tabi skill kllanma olayını pek beğenmedim iç seri olmuyor sığmıyor f1 flnda
    birde karakter yaparken bronze ile silver mı ne seceneği var onlar ne oluyor zorlukmu ?


    Bronze ve Silver zorluk seviyesi.Alışırsın sonra kolay gelir.
    Bronze'da başla 60-70 level ol,sonra Silver'a geçersin x)
  • Oleyyy ilk dragonumu kesmiş bulunmakdayım 16 lvlken 17lvl dragon 3 potla yanındakileri hallerderken de 1 pot iyimi baya para cıktı ama isime yarayan bisi yok
    bu dragona cobra skili fln islemio sisde islemiyo normal dimi bide bazı adamlara sis işlemiyo sisin lvlini yükseltsem işlermi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 6 Eylül 2010; 3:19:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaty123

    Oleyyy ilk dragonumu kesmiş bulunmakdayım 16 lvlken 17lvl dragon 3 potla yanındakileri hallerderken de 1 pot iyimi baya para cıktı ama isime yarayan bisi yok
    bu dragona cobra skili fln islemio sisde islemiyo normal dimi bide bazı adamlara sis işlemiyo sisin lvlini yükseltsem işlermi?


    işler işler x) Oyunda paranın bir önemi yok tonla paran olur yakında zaten.Önemli itemler düşürecen.Pot kullanırken cimrilik yapma x)




  • para işe yarmamaya başladı zaten potda pek kullnmaya gerek kalmıyoki bazen saatte 1 pot gidiyo :D süper itemler düştü ya ama yüzük fln fayda görmedim ya demirciden atak yada defans basıyorum iteme yüzük pek fayda vermiyor şimdi o dragon gelse potsuz keserim heralde :D
    ya şimdi hiçbi canavara sis işlemiyor direk dalıyolar hala :D sisin lvlini yükseltiyimmi baya skill kitabı var deistircem sisle değiştiriyimmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 6 Eylül 2010; 23:08:27 >
  • Bu görevde takıldım tam çözümde böyle yazıyor acele ediyrum bide 12 saatte ayinleri beitcekmi ne öyle bişey diyo heralde 12 saatte yapmam lazm



    The Elements Of Ancaria (Ana Görev)
    Yer: Library Of Wisdom
    Görev Veren: Shareefa
    Görev: Rüzgar, Ateş, Su ve Toprak elementlerini bul
    Log: Dünyanın ruhunu oluşturan bu elementleri bulmam gerekiyor. Rüzgar ı terk edilmiş Ice Palace Of Frostgard, ateşi Alkazaba noc Draco nun uzak güney kısmında, suyu da Zhurag-Nar ve Verag-Nar da bulabilirim
    Ödül: Shaddar-Nur quest i
  • Takılmazsın merak etme 4 ana element bulucaksın işte.Harita gösterilen yerleri takip et biraz uzun görev direk bitmez.
  • Ya oyuna devam etmek istiyorum ,harika bir oyun ama yaratıklar bir süre sonra tekrar respawn oluyor. Böyle iş olur mu ya. Oyundan çıkınca respawn olsa neyse de öldürdüğüm yaratıkları geri dönerken bir daha görmek saçma ve sıkıcı değil mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 8 Eylül 2010; 20:30:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paxal

    Ya oyuna devam etmek istiyorum ,harika bir oyun ama yaratıklar bir süre sonra tekrar respawn oluyor. Böyle iş olur mu ya. Oyundan çıkınca respawn olsa neyse de öldürdüğüm yaratıkları geri dönerken bir daha görmek saçma ve sıkıcı değil mi.


    bu da Sacred işte x)) ileride sorun olacağını sanmıyorum levelin artsın bu daha az seviyeye iniyor.Sacred'ın en kötü özelliği ikinci oyundada varmış bu olay.
  • Nasıl daha az seviyeye iniyor? Yaratıklar daha mı az respawn oluyor. Level 10 oldum hiçbir değişiklik yok. 60 levelda azalıyorsa pek de işime yaramz doğrusu:) İşin tersi ben biraz takıntılıyımdır, haritada en küçük siah nokta ve yaratık bırakmamaya çalışırım. Ama olmuyor ki böyle:) Modu, yaması ne bilim bir şeyleri yok mudur bunun :) Galiba böyle devam edemeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 8 Eylül 2010; 21:07:56 >
  • Herkese Selamlar ,

    Arkadaşlar ben Sacres 2 Fallen Angel'i aldım ve bu oyunu ilk defa oynican ne yapmam gerekiyor daha önce çok rpg oynadım tecrübem var sizce bu oyuna yeni başlayan biri olarak bana ne önerirsiniz hangi ırkı seçim hangi jobu alim ve skil stat dağılımlarım nasıl olsun şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paxal

    Nasıl daha az seviyeye iniyor? Yaratıklar daha mı az respawn oluyor. Level 10 oldum hiçbir değişiklik yok. 60 levelda azalıyorsa pek de işime yaramz doğrusu:) İşin tersi ben biraz takıntılıyımdır, haritada en küçük siah nokta ve yaratık bırakmamaya çalışırım. Ama olmuyor ki böyle:) Modu, yaması ne bilim bir şeyleri yok mudur bunun :) Galiba böyle devam edemeyeceğim.


    Yüksek levelken işe yarıyor respawn olan yaratıklar seni görünce kendiğinden ölüyor, bu da işine yaramaz x) Haritada siyah alan bırakmama huyu bende de var. x) Böyle devam ediceksin.Shaddar'ın kellesini almanı emrediyorum.

    Bu arada aklıma gelmişken Sacred'ın başındaki videoyu herkes izlemiştir muhakkak.Salvatore eserin Buzyeli vadisi serisini ilk kitapı olan " Buçukluğun parçası" esinlemişler.Akar Kessel demon çağırma olayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 9 Eylül 2010; 0:34:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Memoland

    Herkese Selamlar ,

    Arkadaşlar ben Sacres 2 Fallen Angel'i aldım ve bu oyunu ilk defa oynican ne yapmam gerekiyor daha önce çok rpg oynadım tecrübem var sizce bu oyuna yeni başlayan biri olarak bana ne önerirsiniz hangi ırkı seçim hangi jobu alim ve skil stat dağılımlarım nasıl olsun şimdiden çok teşekkürler.


    Açılmış konusu var Sacred 2 ile ilgili oraları bir kurcala istersen.Yardımcı olacağından eminim.
  • Yok ya oynamıyorum yoksa kafayı yiyeceğim. Daha diablo'yu oynamamıştım zaten ona başlayacağım Akar Kessel'in de tek imrendiğim yönü kontrolü altına aldığı akıldan yoksun karılar :)
  • o gorev soguttu oyundan beni :D bulamıorum sa altta bi yer gosterio oraya girilmio etrafı dağla cevrili sonra buzun ordabi yer gösteriyo tam gösterdiği yerde mağaradan çıkış yeri ordan gldim o tam çıkış ağzını gösteriyo bide 12 saat var dio bitince nolur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaty123

    o gorev soguttu oyundan beni :D bulamıorum sa altta bi yer gosterio oraya girilmio etrafı dağla cevrili sonra buzun ordabi yer gösteriyo tam gösterdiği yerde mağaradan çıkış yeri ordan gldim o tam çıkış ağzını gösteriyo bide 12 saat var dio bitince nolur


    araştır biraz her yere girilior x) yolu bulamamışşsın sen.12 saat derken hiç öyle birşey hatırlamıyorum.O süre bitmez bence merak etme.
  • ice elves mi ne ritüelleri tamamlandı dedi ama hiç bişey olmaıd :D oyunda 1 elementi daha buldum ama bi yerde takıldı oyun bug %80 sacred yardım? konusunda var başkasındada olmuş aynısı
  • son patchini kurduysan Ana görevlerde bug yok yan questlerde de en fazla varsa 2 tane vardır.Elementlere öyle evlerden girilen yerlerden ulaşmıyoruz.Siz bulamamışsınız.Sen hangilerini buldun?
  • en son ateş bldum aslında başka yerde gsteriyoru darkelflerin mekanında ordan cıkıncamı bisi yapınca dğişti göterme yeri orayı gösteir oldupekde geri dönmeye fln urasmaım braz urasam bari
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.