Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akbüyücü

    al işte gene atışma çıkmış.oyunun demosu iniyor %40 da bir aksilip olup takılmazsa incelemesini yapacağım,almancada biliyorum onun için problem olmayacaktır benim için.oyun oldukça iddialı çıkıyor daha önce almanyada da fuarlarda oyun standları kuruldu ve birçok kişi oynadı.ingilizce almanca forumlarda okuduğum kadarıyla oynayan kişiler oldukça memnunmuş o yüzden bir kişi dedi diye karakter hareketlerinin odun gibi olacağını sanmıyorum o kendi görüşüne göre söylemiştir gerçi ama ben bir rpg oyununda gerektiği düzeyde olacağına inanıyorum karakter hareketlerinin.neyse oyun insin inceleyeyim ondan sonra ayrıntılı olarak açıklarım.


    yok tatlıya bagladık bız..

    senden ayrıntılı bır ınceleme beklıyoruz..




  • Armorlar, itemler vs çizimleri çok detaylı ve gayet güzel duruyor, özellikle karakter çizimleri çok detaylı olmuş bunlar şimdilik gözüme çarpan artıları.
  • O kadar bekle inmesini hatalı çıksın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kinross

    O kadar bekle inmesini hatalı çıksın


    off işte o kötü..bide kotalıysan hepten beter..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kinross

    O kadar bekle inmesini hatalı çıksın


    inen rarı açtıktan sonra, setuptan bir daha açtıktan sonra, C:Documents.. /local settings/RAr. tarzında,dosyası bulunamadı diyen bir mesaj mı geliyor sonra ok diyorsun?
    eğer ondansa ona ok deme bizzat C:Documentsandsettings/sahip olduğun isim (ahmet kara gibi)/local settings/Temp e gir orda RarSFX0 diye bir dosya olucak onu açıp ordaki setup.exe dosyasından kurabilirsin.umarım sorunun hallolur.
    oyuna gelirsek bugün yükledim ve biraz oynama fırsatı buldum ama esas incelemeyi yarın yayınlayacağım ,şimdi sadece oynadığım kısa süre zarfında edindiğim birkaç ufak tefek bilgiyi sizle paylaşmak istiyorum.
    oyunu laptop umda kurdum çünkü ordaki sistem bileşenlerim daha iyi.sistem olarak intel centrino t9300 2.5 800fsb 6mb cache li intelin son teknolojili güçlü bir işlemcisi, 8600 gt düzeyinde performans veren 32 paralel işlemcili 475/950/800 ddr2 512mb 128bitlik nvidia 9500m gs ekran kartı,2gb ram ve 250gb hdd bulunuyor.bu sistemle oyunda bütün detaylar en yüksek 1280X800 ve 4xaa ile açtığımda akıcılık sağlayamadım ortalama 12 fps fln veriyordu.ama 4xaa yı 0 yaptığımda aynı detay ve çözünürlükte 30 fps civarı performans aldım ve o şekilde oynadım.demoda yüksek kalite terrain efektini açamıyorsunuz ,belki tam versiyonunda onu da açtığımda akıcılığını koruyabilir ama aa gerçekten performansı çok düşürüyor.
    grafikler gerçekten çok iyi fotoğraflarda gözüktüğünden daha renkli ve sizi etkiliyor.
    oyun bence gerçekten çok iyi olmuş,sizi hemen ancaria evrenine alıyor,harita gene almış başını gitmiş,büyüler genelde 3 e ayrılıyor seraphim için biri silahla yapılanlar,özel kombat vuruşları ve büyülü vuruşlar vs ve saf büyüler.büyü sistemi tahmin ettiğim gibi kademeli yapılmış ve bu birçok diablo severinde hoşuna gidecektir.
    o odun gibi yürüyüşede gelirsek bence alakası yok bir rpg oynunda nasılsa o şekilde hareket ediyor karakterler (sacred 1,titan quest, diablo 2 vs).sonuçta bir prince of persia daki kıvraklığı bulamayız orda oyun bir rpg kadar yönlü olmadığı için tarzıda gerektirdiğinden, dururken sarsılamalar köşelerden dönerken yana savrulmalar çok önemli bu tip hackn slash oyunlarında ise zaten karakterin hareketlerinden çok özellikleri öne çıkıyor ama tabiki yaptığı büyüler kombat vuruşlar filan dümdüz yapılmamalı ki sacred 2 de de böyle birşey yok.
    oyuna başlarken karakterler kendilerini tanıtıyor ve tanrınızı seçiyorsunuz.6 tane tanrı var.bunların 3 ü iyi ,3 ü de kötü ve seçtiğiniz tanrılar oyun boyunca bazı konularda size + özellikler katıyor ve özel büyüler veriyor.
    yarın ss lerle birlikte daha ayrıntılı açıklayacağım.




  • inşallah problem olmazsa bende inceleme yapacam..
  • İngilizce demo hakkında bir bilginiz varmı çıkacakmı? Birde oyun bu ayın sonunda kesin çıkıyor değilmi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hunter_one

    İngilizce demo hakkında bir bilginiz varmı çıkacakmı? Birde oyun bu ayın sonunda kesin çıkıyor değilmi?



    ing demo tam sürüm çıktıktan sonra yayınlanır..zaten oyuna sayılı gün kaldı..

    ewt ay sonunda çıkıyor..
  • @Akbüyücü

    Hadi bekliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 27 Eylül 2008; 16:38:52 >
  • Oyun hakkında bugün daha ayrıntılı bilgilere sahip oldum.
    Oyunda karakterleri seçerken oyun boyunca inanacağımız tanrıyıda belirliyoruz.
    6 çeşit tanrı var bunlar hakkında bilgi verirsek :

    LUMEN: Işığın tanrısı.Herşeyi görünür kılar.İyileştirir;gelecek ve geçmişi bilir.

    Bonusu: Işığın kutsaması
    Tanrısal bir şimşekle alanda bulunanların gözünü kamaştırıyor.Sersemletiyor ve kısa bir süre boyunca hareket kabiliyetini engelliyor.Kötü güçlere karşı daha etkili oluyor.Alandakiler bu ışığın gücüyle anında yanmaya başlıyorlar.


    FORENS: Filozofi ve Zeka tanrıçası.

    Bonusu: Bilginin gücünde ilham vermek
    Foren tanrıçası kahramanlara bilgi ve ilham verir.Kısa bir zaman süresince kahramanları tılsımlara, büyülere karşı korur ve zararın düşmana sekmesini sağlar.Düşman kendi kendisine zarar vermiş oluyor


    KYBELE: Doğa tanrıçası

    Bonusu: Güven
    İyileştirici Kybelenin yolunda olan herkezi kutsar.Kybele yi seçenin yaraları kapanır, ağrıları sona erer.Kısa bir süre için karakteri, gelecek olan saldırılara karşı korur.


    TESTA: Bilimin Tanrısı. Bütün cansız mekanik şeylere can verir.

    Bonusu: Hazır Güç
    Yoktan yanıltıcı ışıklar çıkartır.Testas ruhundan kahramana yardım eder.Karakterin zarar görmesini engeller ve zararları uzaklaştırır.


    KUAN: Savaş Tanrısı.Askerleri korur ve azimli olmalarını sağlar.Saldırı hırsını tetikler.

    Bonusu: Kuanın Nefesi
    Savaş alanındaki bütün yaratıklar Kuanın nefesini hisseder.Kuanın nefesini alan kahraman inanılmaz bir hırs ve istekle önüne gelen her şeyi öldürür.Kuana inananın Dost ve Düşmanı yoktur.Sadece yok edilmesi gereken rakip vardır.


    KER: Kötülük Tanrıçası.Bütün kötülerin ve karanlığın bekçisi

    Bonusu: Sakkara
    Ker Karanlık boyutlardan bir şeytan çağırır.Kahramana kötülük için verilen savaşta kötülükle destek olur.Kahraman sihirli bağlılığını çözünce, kontrolden çıkınca ya da ölünceye kadar Ker’in etkisinde olur.


    Oyuna başlarken zorluk seviyesini ayarlıyoruz.Yeni zorluk seviyeleri karakteri bronzla, silverla bitirdikçe açılıyor.Ayrıca bu sefer bir seçenek konmuş sacred 1 onlineda da olan hardcore modu.eğer oyunu bu modla başlatırsanız öldüğünüzde bir daha doğamıyorsunuz bu da özellikle hırslı ve zorluk seven oyuncular için iyi bir seçenek olmuş.
    İyilik ve kötülük campainglerinden sadece seraphim ve iyi seçilebiliyor demo olduğu için.

    Inventory i açtığımızda karakter hakkında: karakterin adı ,seviyesi altında kullandığı silahı verdiği hasar altında karakterin savaş yeteneği, büyü gücü,büyüye olan dayanıklılığı,karakterin üzerinde bulunan koruması ve altında zırh, silah ,enchantları koyduğumuz backpack bulunuyor.Ayrıca savaşhünerlerinin regenarasyonu için bir bar bulunuyor.Taktığımız zırhlar ve silahlarla bu yenilenme artıyor.oyunun başında %100 de.%0 a da düşürebilir %250 ye de çıkarabilirsiniz.Bunun yanındakiler ise biri tamir yeteneği,biri satacağınız eşyayı koymanızı sağlayan bir özellik ve silahlarla karakterimize katılan bonusları gösteren bir tablo.

    Karakterin oyun boyunca geliştirebileceğimiz 6 tane attribute si bulunuyor.
    Bunlar:

    Starke(Strength/Güç): Bütün yakın temas silahlarıyla saldırı gücünü arttırmamızı sağlıyor.

    Geschick(Dexterity/savunma ve uzak temas yeteneği): Küçük ölçüde gelen saldırılara karşı savunma sağlıyor, ok ve mızrakla verilen zararı arttırıyor.

    Ausdauer(Endurance/dayanıklılık): Bütün savaş yeteneklerinin regenarasyon zamanını kısaltıyor.

    Intelligenz(Intelligence/Zeka): Büyüsel gücü ve verilen hasarı arttırmamızı sağlıyor.Staff lardan verilen zararı arttırıyor.

    Vitalitat(Physical Renegation/Fiziksel Stabilite): Hayat enerjisini ve doluş süresini arttırıyor.

    Willenskraft(Willpower/Sihirsel dayanıklılık): Elementel büyülere karşı dayanıklılığı arttırıyor.

    Sağ alttaki yuvarlaktan Ortaüsttekine tıklatığımızdaysa 27 tane Skill bulunan skill tablosu ortaya çıkıyor.Kimisi ilk oyundakilerle aynı ama bir sürü yeni skillde eklenmiş.
    Gerçekten geliştirilebilecek çok fazla skill var:

    1.Bölüm skilleri:

    Konzentration: Savaş yeteneklerinin(büyüler) regenarasyon süresini kısaltıyor
    Kampfdisziplin: Comboların doluş süresini kısaltıyor.Ve verilen zararı arttırıyor.
    Kampffokus: Bu bütün savaş yeteneklerinin regenarasyonunu düşürmüyor,kampfyani (büyüler 3 ayrılıyor demiştim silahla verilenler,saf büyüler ve teknik Seraphim e dayanarak söylüyorum bunları ama diğer karakterlerde büyüler farklı olsa bile, 3 e ayrılacaktır gene)silahla etkiyen büyüler dışında geri kalanları konsantrasyondan daha yüksek bir seviyede düşürüyor.
    Himmelsmagiefokus: Seraphimin (ilk oyundaki moon magic gibi) saf büyülerinin regenarasyon doluş süresini düşürüyor.
    Himmelsmagiekunde: Seraphimin saf büyülerinin verdiği zararı ve kritik zarar verme olasılığını arttırıyor.
    Technikfokus: Seraphimin teknik büyülerinin regenarasyonunu düşüyürüyor.
    Technikkunde: Gene teknik vuruşlarda verilen zararı ve kritik hasar verme şansını arttırıyor

    2.Bölüm Skilleri:

    Fernkampfer: ranged combat yani ok yeteneği.okla verilen zararı ve okla kritik damage verme olasılığını arttırıyor.(bu skillin seraphimle pek alakası yok tabi.)
    Zweiwaffenkampf:İlk oyundaki dualwielding yeteneği.Yani çift silah kullanma.Tabi yanında çift silahla verilen zararı tahribatı osunu busunu arttırıyor.
    Schwertkampfer: ilk oyundaki sword wielding yeteneği.Kılıçla verilen zararı,kritik hasar verme olasılığını sağlıyor.
    Geshwindigkeitskunde: Speed tarzında bir skill.Yapılan saldırılara karşı dayanıklılığınızı ve koşma hızınızı arttırıyor.
    Stangenwaffenkampfer:Uzak mesafe silahlarıyla(mızrak) verilen hasarı arttıran bir skill.Aynı zamanda uzak mesafe silahlarına karşı absorve yeteneğini de arttırıyor
    Schadenskunde: Oyundaki tüm elementel(yanma,zehirlenme vs) büyülere karşı dayanıklılık sağlıyor.
    Taktikkunde: Düşmanların size kritik zarar verme olasılığını düşürüyor.

    3.Bölüm skilleri:

    Shildkunde:Kalkan kullanma yeteneği.Daha güçlü kalkanlarla daha da etkili oluyor tabi skilli de düzenli olarak arttırmanız lazım(bütün diğer savunma skileri için geçerli kullandığınız silah ve zırhlar güçlendikçe skillin gücü de katlanıyor)
    Konstitution:Sağlığınızın dolma hızını ve toplam sağlık miktarınızı arttırıyor.(gene herkese almasını önerdiğim bir skill)
    Rüstungskunde:Zırh kullanma yeteneği.(ilk oyundaki armor skilli).Taktığınız zırhlara bonuslar ekliyor.
    Zauberresistenz:Magic resistance.Büyülere olan dayanıklılığı arttırıyor ,büyülerden kritik hasar alma olasılığını düşürüyor.
    Energieschildkunde:Bir nevi pasif bir enerji kalkanı oluşturan skill.Oyun boyunca alacağınız hasarları düşürüyor.
    Harte: Giydiğiniz zırhı her çeşit zarara karşı güçlendiriyor.
    Kampfreflexe: Düşmanların silahlarıyla verdiği hasardan kaçma şansı sağlayan skill.Ayrıca kritik hasarı da büyük oranda düşürüyor.
    Pazifismus:Özellikle online oynarken önemli olan bir skill doğrudan rakip oyuncudan gelen zararı düşürüyor.

    4.Bölüm skilleri:

    Reiten: At kullanma yeteneği.Oyun boyunca daha yüksek levellı atlara binmeyi sağlıyor ,ayrıca bindiğiniz atların savaş yeteneklerini arttırıyor.
    Alchemie: Simya yeteneği.Kullandığınız sağlık tüpü ,mana tüpü vs nin efektini ve faydalarını arttırıyor.
    Gescharfte Sinne:Gizli olan enchant/set itemlerı ,özel zırhları,silahları bulma yeteneği
    Handel:Ticaret yeteneği.Satıcıların daha ucuza satmasını,spesyal item çıkma olasılığını vs arttırıyor.
    Göttliche Ergebenheit: İman skill’i.Tanrısal büyünün dolma hızını arttırıyor.


    Bu skill’ler sadece seraphimde olanlar.Bazı skill’ler 4. bölümdeki gibi tüm karakterler için aynı olabileceği gibi birçoğu da farklı olucak bu gerçekten çok çok iyi bir şey oyun yönlülük konusunda gerçekten almış başını gitmiş.
    Büyülerde gene her karakter için farklı olucak.
    Ama Attribute lar her karakterde sabit geliştirilen özellikler arasında bulunucaklar.
    şuan karakterle daha oyunun başında olduğum için yapmaya fırsatım olmadı ama skillerin üzerine gelince onlarında seviye atladığını gördüm.Her skill’in altında Level 75: Master seviyesi yazıyor. Birde seviye atladıkça ayriyetten yeni özellikler eklenicekse ki eklenir tahminim bu kadar olumlu özellikten sonra artık buna da olumlu bakıyorum daha da iyi olcak.
    Oyun boyunca 10 tane skill alabiliyoruz yani tabloda 10 tane slot gözüküyor,ayriyetten ekleniyorsa artık bilemiyeceğim ama sanmıyorum yoksa zaten her karakter yenilmez gibi bir şey olur
    Ayrıca her bölümde bulunan skillerden bazılarına başlamak için aynı bölümdeki skilerden bazılarına yada herhangi birine en az 5 puan vermek gerekiyor.yani 5 kere atlaması gerekiyor başka skilerinki atıyorum Pazifismus skill ini da açasınız.
    Ve çok hoş bir detay daha dikkatimi çekti size büyülerin (silahla yapılan savaş,saf büyüler ve teknik) kademeli diablo tarzında seviye atladığını belirtmiştim, büyülerde hem seviye atlatıyorsunuz hemde büyüye kademe atlatıyorsunuz demin bir şey daha dikkatimi çekti:Eğer büyülerin yanındaki ok a tıklarsanız büyü kademeleri bronz,gümüş,altın diye geliyor ve burada 2 tane artı işareti var.Bu büyüyü 2 yönde geliştirmenizi sağlıyor yani tek bir büyüyü atıyorum seraphimin Schlaghagel adında bir büyü; yaptığınızda birkaç özel kılıç darbesi indiriyor düşmana, bu skill i hem normal olarak geliştiriyorsunuz hemde yanda o okla açılan penceredeki bir bronz artıdan ya daha çok kişiye ama daha az hasar yada daha az kişiye ama daha çok hasar gibi geliştirebiliyorsunuz.Gümüş ve altın bölmünde ise gene 2 tane artı var ve bu 2 + yada farklı şekilde vererek gene farklı özellikler katabiliyorsunuz(daha fazla kritik damage,+enerji gücü vs diye), aynı büyüye.Hepsi için farklı farklı.

    Ana ve yan görevleri gene log booktan yapabiliyoruz.Ana görevler altın halka,yan görevler gümüş halka ile gösteriliyor.Satıcılar,kombocuların vs ise gene kendi işaretleri haritada gözüküyor.
    Sesler gene oldukça iyi.Kötü inquisitorlar karanlık konuşmalarıyla oldukça etkiliyiciler,koboldçuklar ise ‘’hey bunak kaçma kapışalım! ‘’ , ‘’pis seraphim!’’ Tarzında söylemlerde bulunuyorlar.Karakterlerin konuşmaları zaten iyi ,bazen boşboş durunca seraphim, ‘’aa sıkıldım elime bir çiçek alıp saymamı mı bekliyorsun? İyi o zaman; set item çıkıcak ,çıkmayacak; hayır çıkıcak hayır çıkmayacak’’ , ‘’hadi gidip güzel kıyafetler bulalım’’ yada ‘’ben aslında savaşmayı sevmem ama ne yapıyim bazen gerçekten birilerini parçalayasım geliyor kendimi tutamıyorum’’ tarzında hoş konuşmalar yapıyorlar.
    Müzikler ise oldukça dinlendirici ve fantastik dünya nasıl gerektiriyorsa o şekilde.
    Grafikler aa açık olmamasına ve demo olduğu için terrain de full detay açılamamasına rağmen
    Çok iyi.
    Kamera açıları gene oldukça serbest ve pratik,ister dipten nwn tarzı ister orta uzaklık yada çok uzaktan gibi çeşitli şekillerde oynayabiliyorsunuz ama bence gene en kullanışlısı orta uzaklıktan bakan kamera.
    Evet başlangıç için sizlerle paylaşabileceğim kadarını paylaşmaya çalıştım, ascaron çok güzel ve tam versiyonu yayınlandığında çok satabilecek düzeyde bir oyun yapmış.Sacred 2 :Fallen Angel efsane olurmu bilemiyorum ancak kolay kolay unutulmuyacak bir oyun olucak gibi gözüküyor.















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbüyücü -- 27 Eylül 2008; 22:44:44 >




  • @Akbüyücü


    Hepsini baştan sona okudum. Güzel inceleme olmuş teşekkürler ...

    Bu arada konuşmalar çok güzel :) ‘’aa sıkıldım elime bir çiçek alıp saymamı mı bekliyorsun? İyi o zaman; set item çıkıcak ,çıkmayacak; hayır çıkıcak hayır çıkmayacak’’ , ‘’hadi gidip güzel kıyafetler bulalım’’ yada ‘’ben aslında savaşmayı sevmem ama ne yapıyim bazen gerçekten birilerini parçalayasım geliyor kendimi tutamıyorum’’ tarzında hoş konuşmalar yapıyorlar.

    Oyunun çıkmasına 25 saat 38 dakika kaldı :)
  • teşekkürler akbüyücü

    oyun gerçekten iyi görünüyor, peki oyunda ki item çeşitliliği nasıl ? Diablo' da olduğu gibi random mu çıkıyor itemlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 27 Eylül 2008; 22:25:01 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

    @Akbüyücü


    Hepsini baştan sona okudum. Güzel inceleme olmuş teşekkürler ...

    Bu arada konuşmalar çok güzel :) ‘’aa sıkıldım elime bir çiçek alıp saymamı mı bekliyorsun? İyi o zaman; set item çıkıcak ,çıkmayacak; hayır çıkıcak hayır çıkmayacak’’ , ‘’hadi gidip güzel kıyafetler bulalım’’ yada ‘’ben aslında savaşmayı sevmem ama ne yapıyim bazen gerçekten birilerini parçalayasım geliyor kendimi tutamıyorum’’ tarzında hoş konuşmalar yapıyorlar.

    Oyunun çıkmasına 25 saat 38 dakika kaldı :)

    Oyunun cıkıs tarihi icin resmi sitesinde 2 ekim cdv'den gelen acıklamaya gore de 11 ekim. Sanırım oyun ertelenmiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ziw®o


    quote:

    Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

    @Akbüyücü


    Hepsini baştan sona okudum. Güzel inceleme olmuş teşekkürler ...

    Bu arada konuşmalar çok güzel :) ‘’aa sıkıldım elime bir çiçek alıp saymamı mı bekliyorsun? İyi o zaman; set item çıkıcak ,çıkmayacak; hayır çıkıcak hayır çıkmayacak’’ , ‘’hadi gidip güzel kıyafetler bulalım’’ yada ‘’ben aslında savaşmayı sevmem ama ne yapıyim bazen gerçekten birilerini parçalayasım geliyor kendimi tutamıyorum’’ tarzında hoş konuşmalar yapıyorlar.

    Oyunun çıkmasına 25 saat 38 dakika kaldı :)

    Oyunun cıkıs tarihi icin resmi sitesinde 2 ekim cdv'den gelen acıklamaya gore de 11 ekim. Sanırım oyun ertelenmiş.


    yok bu saka olmalı..saka degılmı...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ziw®o

    Oyunun cıkıs tarihi icin resmi sitesinde 2 ekim cdv'den gelen acıklamaya gore de 11 ekim. Sanırım oyun ertelenmiş.


    öeh be daha geçen hafta basıma geçildiğinin haberi verilmişti daha ne bekliyorlar? O basılan dvd ler fazla durmaz el altından hooop indiragandi...
  • Oyun galiba 11 kasıma ertelenmiş arkadaşlar, çüşş diyorum ascaron
    http://pc.ign.com/objects/772/772338.html
    şu an itibariyle 43 gün 21 saat var gözüküyor (ign öyle diyor valla)
  • Tam emin değilim hatta tamamen yanlış olabilir ; fakat Basıma yollanan cd'lerde bulunan bir hata yüzünden oyunu geri cekmişler ve tarihi biraz daha ileri atmışlar. Forumlardan tepki geliyor, yama ile düzeltseydiniz daha iyi olurdu vs. şeklinde.
  • 11 Kasım mı ?ohanzi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Silver_Sky

    teşekkürler akbüyücü

    oyun gerçekten iyi görünüyor, peki oyunda ki item çeşitliliği nasıl ? Diablo' da olduğu gibi random mu çıkıyor itemlar ?


    Oynadığım süre boyunca aynı düşmandan aynı item çıkmadı.Silah ve zırh çeşitliliği baya fazla ve itemlar karakterin üzerine takıldığında çok hoş gözüküyor,ki daha set item yada şöyle sağlam özellikler veren özel bir zırha rastlamadım onlarla çok daha sağlam gözükücektir karakter.
  • herşey güzelde şu erteleme olayı çok kötü oldu.inşallah hata yüzünden erteleme olmuştur..neyse yinede geç olsun temiz olsun..

    edit:ama biraz daha geç olursa bozuşacaz..

    quote:

    Orjinalden alıntı: akbüyücü


    quote:

    Orjinalden alıntı: Silver_Sky

    teşekkürler akbüyücü

    oyun gerçekten iyi görünüyor, peki oyunda ki item çeşitliliği nasıl ? Diablo' da olduğu gibi random mu çıkıyor itemlar ?


    Oynadığım süre boyunca aynı düşmandan aynı item çıkmadı.Silah ve zırh çeşitliliği baya fazla ve itemlar karakterin üzerine takıldığında çok hoş gözüküyor,ki daha set item yada şöyle sağlam özellikler veren özel bir zırha rastlamadım onlarla çok daha sağlam gözükücektir karakter.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.