Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
96
Favori
743.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emreogretmen kullanıcısına yanıt
    Rica ederim , birisine en ufak bir faydam olmuşsa ne mutlu bana. Emre hocam, malesef internet üzerinden orjinal filtre bulmak pek mümkün değil. Eskişehir'deki Honda servisinden alabilirsiniz. "Motorda kömür varmış" deyince aklıma ilk olarak marş motoru ya da şanzıman beyni geliyor. Sanırım bunları kastediyorlar. Marş motorunu anlamak kolaydır. Tam otomatik olan versiyonu kullandığımdan i-shift'in yapısına ilişkin detay düzeyde bilgim yok, onun için bir şey diyemeceğim. Zincir sisteminin ise 250 binden önce değişeceğini sanmam. Ses yapıp yapmadığına bakmak lazım. Eskişehir'de japon araçlarından anlayan , esnaflığı da iyi olan bir servisin yeniden değerlendirmesi iyi olur.
  • Herkese merhabalar,

    Aracımıza Multimedya taktırmak istiyoruz. Navigasyon, geri görüş kamerası gibi bütün özelliklere sahip olmasını istiyoruz. Bizim aracımıza uygun olan marka/model tavsiyesi verebilir misiniz? Birde bilen varsa fiyat tavsiyesi de verirse memnun olurum :)
  • Sizlerden bir ricam olacak;

    Direksiyona geçtiğinizde, araç çalışır pozisyonda dururken direksiyonu hafif hafif sağ sol yaptığınızda ses geliyor mu kontrol edebilir misiniz?

    Benim direksiyon kutusu sorunlu denildi ve tamir edildi ama bu ses normal mi bilemedim..

    Teşekkürler.
  • BaMKaN kullanıcısına yanıt
    Benim aracımdada aynı aorun var bugün servise sordum sizinkiyle aynı sorun değişmesi lazım dedi 4700 lira fiyat çektiler siz ne kadara yaptırdımız ve sorununuz çözüldümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaMKaN kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ya da önceki sene benimkinden de hafif ses gelmişti , götürdüm enjektörle azcık yağ bastılar bir daha yaparsa getirin dediler. Çok şükür bir daha yapmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: te5ir1903

    Benim aracımdada aynı aorun var bugün servise sordum sizinkiyle aynı sorun değişmesi lazım dedi 4700 lira fiyat çektiler siz ne kadara yaptırdımız ve sorununuz çözüldümü

    Ben Ankara'da LPG'ci ustamın yönlendirmesiyle bilmediğim bir yere tamir ettitmiş bulundum, 300 TL verdim ama işe yaramamış anlaşılan..
  • Merhaba ,

    Öncelikle cumanız mübarek olsun. Merak ettiğim bir şey var, aklıma geldiniz sormak istedim. Aracıma bir spoiler taktırmak istiyorum. İnternette buldum, boyayıp gönderecekler ancak nasıl takılacak ? Bunun montajını kendim yapabilir miyim ? Sizce olumsuz yönü var mıdır? Bilginiz varsa lütfen paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • Arkada?lar merhaba 2 sene oncesine kadar Civic 1.4 I-Shift aracim vardi sanzimanindan yakitina kadar her seyinden memnundum. Satmak zorunda kaldim simdi yine arac alacagim ins. Bu Sefer type- S almak istiyorum bana ilk civic almak istedigim adam Type-s lerin sanziman rabotu biraz sikintili 1.4 daha iyidir demisti neye dayandigini bilemiyorum. 1.8 Type - S I-shift kullanan arkadaslar bana bu konuda yardimci olurmusunuz? Daha önce I-shif kullandim sizde sikinti yasatirmi? Cevaplar icin tesekkur ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyo_05

    Arkada?lar merhaba 2 sene oncesine kadar Civic 1.4 I-Shift aracim vardi sanzimanindan yakitina kadar her seyinden memnundum. Satmak zorunda kaldim simdi yine arac alacagim ins. Bu Sefer type- S almak istiyorum bana ilk civic almak istedigim adam Type-s lerin sanziman rabotu biraz sikintili 1.4 daha iyidir demisti neye dayandigini bilemiyorum. 1.8 Type - S I-shift kullanan arkadaslar bana bu konuda yardimci olurmusunuz? Daha önce I-shif kullandim sizde sikinti yasatirmi? Cevaplar icin tesekkur ederim..

    Sıkıntı yaşatmaz daha önce kullandıysanız. Zaten aynı 2 sinin şanzumanı...
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cvp için...
  • Emreogretmen kullanıcısına yanıt
    Merhaba Emre Bey; Bende aracıma spoiler taktırmak istedim uzunca araştırdım. bazı yerlerde fiyatlar uygun. duyduğuma göre fiber kalıp olduğu için tam oturmuyor veya malzeme kalitesi kötü duruyormuş. ayrıca bir süre sıcak soğuk etkisinden eğilme oluyor dediler. Eğer takarsanız tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
  • Konu biraz sönük kalmış konu sahibi aracı satmış sanırım... bugün itibariyle 2007 Civic hb sahibi olduk hayırlısıyla.. benzin göstergesinin lpg de olsa dahi düşmesi ve kalkışta titreme problemi var bu konularda sıkıntı yaşayıp problemini çözen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elnino19

    Konu biraz sönük kalmış konu sahibi aracı satmış sanırım... bugün itibariyle 2007 Civic hb sahibi olduk hayırlısıyla.. benzin göstergesinin lpg de olsa dahi düşmesi ve kalkışta titreme problemi var bu konularda sıkıntı yaşayıp problemini çözen var mı ?

    LPG ile giderken benzin göstergesi düşme durumu tüm Honda araçlarda mevcut..
    Sedanlarda bile var. Bu normal bir durum, araçların özelliği böyle..
    Düşüyor, bir süre sonra yükseliyor yine..

    Titreme problemi yakıt sistemiyle ilgilidir. Bir ustaya gösterin.

    I shift vites aldıysanız, çok hesaplı, az yakan bir şanzıman.. Okumuşsunuzdur sanırım.
    Ama geçişler biraz yavaştır.
    Ayrıca kalkışta veya manevra yaparken geri vitese takınca, biraz geç tepki verir.
    Bu da normaldir.




  • fotbes kullanıcısına yanıt
    aynen hocam uzun süredir araştırıp temiz ve uygun birşeyler bulmaya uğraştım çok temizi kalmamış olanlarda 50k ve üstü bütçeye uygun birşey aldık.. ufak tefek kronik arızalarını okudum araştırdım kullandıkça bakacağız artık.. sırf heves için aldım
    ilk işim panjur başka birşey düşünmüyorum belli bir süre
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar daha çok facebook grubunda paylaşım yapıyor, burada sağolsun bir sıkıntı olduğu zaman cevap veren arkadaşların olmasına rağmen biraz sönük kalıyor.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    hangi grup bu ?
  • Facebookta Civic hb type s and tayyarlar grubu olarak aratiniz. Burasida aktif ama orda cevaplari daha hizli alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadocz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim hemen katıldım
  •  SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S





    Merhaba arkadaşlar. Bu hatayı alan var mı hiç?

    Katalatik Konvektör uyarısı veriyor. 110bin km’de aracım ve benzinli. Zamanla yandığı oluyor bazen de yanmıyor.
    Performansında ve yakıtında herhangi bir problem yok.



    Katalatik kovaktör’ü biraz araştırdım , tüpçüklerin içerisinde sıcaklıkla birlikte, NOx ve Karbon Monoksit gazlarını ve yanmamış hidrokarbonları çift aşamalı tepkimeye sokarak zararlı olmayan Azot, Co2 ve su buharına dönüştürmekte.



    Kimyasal tepkimelerin bu petekler içerisinde tam olarak gerçekleşmemesi durumunda da bu uyarıyı veriyor anladığım kadarıyla. İnternette satılan katalatik konvaktör temizleyici kimyaslallar var, ancak bu kimyasalların yarardan çok zararı olacağını düşünüyorum.



    Parça değişimi seçeneği ise ornali için o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yan sanayisi var mıdır bilmiyorum.



    Belki aramızda değiştirenler olduysa fikirlerini söylerlerse mutlu olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the employer -- 18 Ocak 2018; 18:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese merhabalar,

    Eminim çokca konuşuldu ama gerçekten bulmakta zorlandım ve belki daha güncel bilgiler vardır diye merak ediyorum.

    Araca aux çıkış bağlamak için ekli ürünü satın aldım. Ancak bağlama videosunu izledim ve gözüm baya korktu, neredeyse tüm iç trimi söktürüyor. Sizlerden yapanlar nasıl yaptı veya kendim yapmaya çekiniyorum Ankara'da nereye yaptırabilirim.

    https://tr.aliexpress.com/item/New-arrival-Car-Digital-CD-Player-mp3-Changer-USB-AUX-AUDIO-cable-adapter-For-Honda-in/2030794506.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.srtPGF




  • 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.