Şimdi Ara

Sadenet Fahiş Ve Habersiz Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9 aydır sadenet kullanıyorum mayıs ayında tariflere zam geldiği bilgisi yapıldı tarifem 234 tl artı 20 tl modem parası toplam 254 tl ödüyordum eylül ayında hiç bir sms bilgisi yapılmadan 553 tl fatura geldi ben faturalarımı 2 ayda bir ödüyorum ve son 4 ayın faturasınıda böyle ödedim ve herhangi bir faiz ile karşılaşmadım aradığımda bana 1 eylülde tariflere zam geldiği ve faturamı geç ödediğim için faiz uyguladıklarını söylediler bu ayın faturasıda toplam 414 tl geldi 2 ayda toplam 508 tl öderken şu anki faturam 967 tl ankarada yaşıyorum öğrenciyim ve gerçekten çok yüksek bir meblağ ne yapmam nereye şikayet etmem lazım internet servis sağlayıcımı değiştireceğim hangisine geçmem lazım yardımcı olursanız sevinirim

    Sadenet Fahiş Ve Habersiz Fiyat

    Sadenet Fahiş Ve Habersiz Fiyat

    Sadenet Fahiş Ve Habersiz Fiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wulfeze -- 11 Ekim 2023; 17:23:43 >







  • Sondan bir önceki SMS te zaten fatura tutar bildirimi yapılmış. Size kesilen normal fatura içerisinde de bilgi vardır büyük ihtimalle. Yani şikayet edilecek bir yer yok ama başka sağlayıcıya geçebilirsiniz.
  • Tarife 100 mbps fiber sanırım 359 TL +55 modem kira bedeli. Gecikme bedeli sözleşmede yer alıyordur bu konuda yapacak bişey yok.

    İSS olarak hizmet kalitesi nasıldır bilmiyorum fakat fiyat itibariyle Turbonet gayet uygun şuan 100 mbps 160 TL Ustelik geçişte kurulum ücreti ödemiyorsunuz.


    https://turbo.net.tr/
  • Merhaba öğrenciyim demişsiniz, öğrenci evlerinde en güzel internet türü taahhütlü olandır. Böylece zamlardan etkilenmezsiniz. Mesela 24 ay taahhütlü bir internetiniz olduğunu düşünün. Diğer açıdan, fatura suretlerinizi (zam olan ay ile ilgili) kişisel bilgileri gizleyerek paylaşırsanız o faturaların üzerinde mutlaka zam ile ilgili bilgilendirmeler yazıyordur. Kontrol edelim hep beraber.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Ekim 2023; 21:17:45 >
  • Çok afedersiniz ama bunlar resmen kaz misali yolacak adam arıyorlar.


    Geçmiş olsun yapacak bir şey yok, ödenecek o borç mecbur. Dikkatli olun, aklınıza geldikçe e-devlet'ten filan kontrol edin bu tarz şeyleri.

  • Servis sağlayıcılarının fiyat değişikliklerini abonelere bildirim yapma zorunluluğu var. Edevlet veya ticaret bakanlığı üzerinden tüketici şikayeti oluşturabilirsiniz herhangi bir bildirim almadan fatura üzerinden zam yapılmışsa.


    2 ayda 1 nasıl ödeme yapıyorsunuz onu da anlamadım. Ön ödemeli faturalandırmalarda son ödeme tarihine kadar ödeme yapmazsanız hattınız erişime kapatılıp hat açma-kapama bedeli yansıtırlar faturanıza. Faturayı iyi inceleyin hattınızda bir kapanma söz konusu değilse faturaya bu bedeli yansıtamazlar. Erişim kaybetmemişsiniz bu sizin için iyi birşey diyorsanız malesef bu bedelleri de ödemek mecburiyetiniz var.


    Geciken ödemelerde Tarife ücreti + Yasal gecikme faizi + hat açma / kapama bedeli yansıtılabilir.

  • Fahiş fiyatından dolayı bu firmadan başka bir sağlayıcıya geçmek için başvuru yaptık fakat sadenet onaylamadığı için geçiş yapamadık. Uzak durmak lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.