Şimdi Ara

Safari Açılınca Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Mac sürümüm 10.14.5 pc de safariyi açar açmaz hızlıca google da google yazarak arama yapıyor ve öyle donuyor hiç bir yere tıklanmıyor. Programı kapatmak istediğimde bile kapanmıyor ancak kapatmaya zorla diyince kapanıyor. Bilgisayarı alalı 3 hafta oldu hep chrome kullandım safariye geçeyim dedim böyle bir hata aldım hiç kullanmadım şimdiye kadar neden böyle acaba nasıl çözerim ?



  • Safari genelde sorunlu bir tarayıcıdır; benim bilgisayarda ve başka birçok Mac te Safari açıldığında harddiskten veri okuyup yazma sonsuz döngüsüne girme sorun var. Ancak senin bilgisayardaki Safari de ek olarak başka bir sorun daha var gibi. Bahsettiğim sonsuz veri okuma/yazma döngüsü sorununu ben çözemedim; o yüzden Safari'yi pek açmıyorum. O yüzden tavsiyem Safari yi unutman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google chromde da site bazlı donmalar oluyor. Örn, youtube video izliyorum 20-30 dk sonra bi bakıyorum video donmuş herhangi bir hareket etmiyor, youtube sekmesini kapatıp açıyorum düzeliyor. Ya da herhangi bir web sitesinde bir bakıyorum site donmuş beyaz sayfa var comman - r ile yenileme bile yapmıyor sayfa o sekmeyide kapatıp açıyorum düzeliyor. Böyle garip hatalar var nedendir acaba kafayı yiyeceğim
  • Safari beni bazen çileden çıkarıyor bazen de iyi hoş dedirtiyor. Opera ve safari arası gidip geliyorum genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.