Şimdi Ara

Sağ kolum alçılı ve ben sağlağım nasıl ders çalışırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sol elle yazmayı çok denedim asla yazamıyorum ve sinirlerimi çok bozuyor. Sağ elle de kalem tutamıyorum çünkü baş parmağım tamamen alçıyla kaplı. Burdaki asıl sorum sayısal derslere özellikle matematiğe nasıl çalışırım?



  • Çok geçmiş olsun kardeşim. Sol elle paragraf çözebilirsin. Elin alçıda maks3-4 hafta durur benimde 8. Sınıfta sol baş parmağım kırılmıştı. Şimdi sayısalsan biyoloji ayt bitirebilirsin yani ondan hız kazanırsın mat ve fizik için de soru çözüm videosu izlersin. Fizik 12. Sınıf 2. Dönem deki konular sözel onlara da çalışabilirsin. Problem için de yektuğ mattan izleyebilrsin paslanmamak için deneme de. Youtube da branş denemesi çözen hocalar var oradan izlersin. Bir de fizikten Özcan Aykın’ı takip et zaten ispatlarla gittiği için aklında kalır. Son olarak Bilgi Matematik, Mat fatihi , anıl hoca il mat, ik hoca ile mat bunlrı öneririm geometri için de kenan karanın konu anlatımlarını izle birde soru banka çözümünü izle zaten ufkun açılacaktır yani böylece avantaja çevirebilirsin.
  • Birde 1 haftada sol elle yazmayı öğrenebilirsin. Benim covidin başlarında sağ elimin tendonu kopmuştu sargılıydı şu taktikeri denedim sol elle çizgiler üçgenler dörtgenler daireler çizdim alıştırmalar yaptım sol elle tuttum kalemi tutuş pozisyonumu ayarladım. Sonra bir sayfaya sadece a b c öyle devam ettim şuan iki elle de yazabiliyorum zaten güzel yazmak sorunda değilsin azcık hız kazanırsın güzel olur.
  • Bir de bir çocuğa anlayacak şekilde kendine anlat onu ses kaydına al sonra dinle. Senin biyolojin posdcatleri var onları dinleyebilirsin.
  • Çok çok çok teşekkür ederim adamsın
  • rica ederim kardeşim. Sosyal de dinleyebilrsin. Tyt netlerinde artar. Hazır fırsat varken tyt fende dinlersin. Rüştü hocanın dil bilgisi kampları var onlara bakabilirsin.

  • kardeşim okuyarak halledilecek konulara yönel bu süreçte biyoloji ve kimyanın ezber konuları, modern fizik gibi. imkanın varsa bilgisayarda pdflerden çalış önemli yerleri boya mousela falan. dil bilgisini bitirebilirsin. çok geçmiş olsun
  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Geçmiş olsun hocam. Kaç yıl önce hatırlamıyorum teog a girecektik 1 hafta kalmıştı. Okulda son kez bir maç yapalım demiştik yağmurluydu gün. Normalde çok çalım atabilen veya toplu koşu yapabilen biri değilim ama o an gaza mı geldim ne olduysa bir çocuğun sağından atıp solundan geçmiştim ve çocuk yağmur etkisiyle herhalde yere düşmüştü. Sağ kolu alçıya alınmıştı ve maalesef sınavda solla yapmaya çalışmıştı. Kötü de yapmıştı zaten çok çalışan biri değildi. O yüzden dikkat edin kendinize. Özellikle sınava son 1 ay kala. İyi çalışmalar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.