Şimdi Ara

sağlam pc ye format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Benim pc sağlam yani formatlık bir durum yok fakat son zamanlarda o kadar çok hata vermeye başladı ki hangisini çözeceğimi şaşırdım.
    Size sorularım şunlar şimdi win7 diskini taktım normal dvd yi açtım orda setup var ona ondan sonra ne yapacağım . orda bi 100mb disk var hangisini seçeceğim ben d de ki dosyalarımın silinmesini istemiyorum . birde driverların formattan sonra hazır olması için hangi dosyaların imajını almalıyım şimdiden teşekkürler.



  • Format atmak için bootable bir cd ye ihtiyacınız olacak.Yani pc açılırken format atacaksınız.Win açıkken format atılmaz.

    Biostan cd'yi ilk sıraya getirin.Bootable özelliği olan cd'nizi takıp pc yi yeniden başlatın,doğru yaptıysanız kurulum başlayacaktır.İşletim sistemi genellikle C:\ ye kuruludur.C ye format attığınızda D:\ ye birşey olmaz kalır yani.

    Driverler gitmesin demişsiniz,nasıl imaj alayım yazmışınız.Şimdi imaj alsanız bile bir işe yaramayacak,eğer ki alırsanız imaja tekrar geri döndüğünüzde hiçbirşey değişmemiş olacak.Format atıp driverleri yükledikten sonra (yani bilgisayar temiz iken herhangi bir sorun yokken ) imaj almalısınız.

    Formattan sonra imaj almak için Acronis programını kullanabilirsin.

    Özet olarak format atacaksan şuan,driverleri kurtarmaya imkanın yok formattan sonra tekrar yükleyeceksin.Sonrada imaj alırsın istersen.

    İyi Akşamlar.

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 19 Ocak 2013; 17:30:41 >




  • yardımın için saol ama benim pc cd den başlamıyorki başlatınca donup kalıyor ve biiiiiippppp sesi geliyor :) normal pc açıkken de win7 cd sindeki setupa tıklanıyor ve gerisi cd den başlatmış gibi zaten bilmiyorum napcam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haki61

    yardımın için saol ama benim pc cd den başlamıyorki başlatınca donup kalıyor ve biiiiiippppp sesi geliyor :) normal pc açıkken de win7 cd sindeki setupa tıklanıyor ve gerisi cd den başlatmış gibi zaten bilmiyorum napcam...


    Linki inceleyin. Tıkla




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.