Şimdi Ara

Sağlık kurulu raporu işleme süreci??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, geçen hafta aile hekimi polikliniğe sevk etti, poliklinikte sağlık kuruluna sevk etti, sağlık kurulu muayenelerimi tamamladım bugün sms olarak e devlet üzerinden sağlık durumumu belirten rapora ulaşabileceğime dair mesaj geldi, e devlete baktığımda aile hekimi kısmı hala tamamlanmadı gözüküyor, rapora da ulaşamadım bir türlü, bu durumu yaşayan ya da yaşamış olan var mı? raporu aldıktan sonra askerlik şubeye gitmem mi gerekiyor aile hekimi kısmının tamamlandı yazması için?




  • +

  • Şubeyi aradım az önce. Sağlık kurulundan sonra şubeye gelmeme gerek var mı yoklama kısmına yansıyacak mı diye? Rapor bu sabah çıkmıştı yarın yansımazsa tekrar ara dedi. Yarın güncellerim bu mesajı.


    Güncelleme: Aynı gün sisteme yansıdı. Hizmet tercihimi yaptım. Para yatırma kaldı sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjorke -- 22 Aralık 2021; 20:27:46 >
  • Selamlar herkese,

    İşlemleri bugün tamamladım, süreç içerisinde bilgi toplamak aşırı zor olduğu için aynı durumda kalan arkadaşları da bilgilendirmek açısından yaşadıklarımı paylaşayım;


    1- Aile hekimi polikliniğe yönlendirdi, poliklinik de sağlık kuruluna, sağlık kuruluna aile hekiminden aldığım sevk belgelerimi vererek randevu aldım ve ilgili birimlerde muayenemi oldum, sağlık kurulunun verdiği belgeyi kaşeleyip imzalayıp doldurdular, muayeneler tamamlandığında belgem sağlık kuruluna girdi ve raporumu 20 gün içerisinde alabileceğimi söylediler, gün sıkıntım olduğu için raporu elden ne zaman alabileceğimi sorduğumda 1 hafta sonra alabilirsiniz dediler.

    2- Raporumu 1 hafta sonra sağlık kurulundan aldım, e devlete işlenmemişti o yüzden hala aile hekimi muayenesi tamamlanmadı gözüküyordu, raporumla askerlik şubeye gittim (istanbulda 8 şube halıcıoğlu içerisinde benimki de oradaydı), sağolsunlar çok yardımcı oldular ve hızlıca raporu sisteme işlettirebildim, buradan sonra askerlik hizmet tercihimi yaptım iban bilgilerimi de girerek, tamamladığımda bankaya ödeme yapmam gerektiği yazan bir yazı çıktı karşıma, halkbankasına gidip ödemeyi yaptım, sisteme hemen işledi ve şu an ücretin ödendiği sınıflandırmamın beklendiği yazıyor.


    Sağlık kurulu süreci gerçekten çok zorladı beni ama sonrası hızlı ilerledi çok şükür, umarım bilgiye ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar.





  • Bilgilendirme için teşekkürler . Allah tüm askerimizin yardımcısı olsun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.