Şimdi Ara

Sağlık Oyun (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o saranın 3-4 özelliği var bende ama diğer maddeler kendinden geçme,konuşamama falan saçma geldi diğerleri mantıklı gibi
    birde bende o gün çok oyun oynarsam uyuduğumda rüyamda oyun oynuyormuş gibi değilde yoğun bir baş ağrısı ile hayal meyal oyuna devam ediyormuşum gibi geliyor karanlıkta hafif odayı görüyorum ama kalkamıyorum ve de baş ağrısı bitiriyor beni.arada birde olsa çok oynadığım zamanlarda bazen oluyor.
  • Kulak ici sivisinin dengesi bozuldugu zaman sanıyorum olabiliyor.(tamamen benim tezim sacma sapan olma ihtimali yuksek) Pad ile oynarken donerken kosarken etrafa bakarken kafamızı oynatmiyoruz pek, sadece gozler ile yapiyoruz bu isi o yuzden beynimizde algılama karısması oluyor. Eski oyunlarda oluyordu bana. Hexen'i oynarken resmen kendimle savastıgımı hatirliyorum. Hasta etmisti beni. Sonradan gecti bende ki o olay. Zamanla alistim sanırım. Oturma pozisyonu da cok onemli. Daha onceki su sara hastaligi da hafife alinmamali. Zaten bazi oyunlarda oncesinde uyari olur. Oyun oynarken algıyı bozmak cok da mantıklı degil herhalde. Herseyi kararınca yapmak lazım. Bazen insan kaptiriyor ama. Mgs 4'de oyunun install sahnesi sırasında yanlis hatirlamiyorsam saglik ile alakali uyarılar olmali. Su kadar zaman oynayın sonra ara verin vs vs.
  • benim sorun hızlı fps oyunlarında baş dönmesi, aşırı karanlık korku oyunlarındada baş ağrısı yaşıorm ama ilginçtir mirrors edge oynarken hiç birşey olmadı. cod5,(4 te soruın yok), silent hill 5 gibi oyunlarda çok kötü oluorm
  • Şimdiye kadar yalnızca Forza 2 oynarken sorun yaşadım. 40-50 turluk, yaklaşık 50 dakika aralıksız süren yarışlar sonunda göz falan kalmıyordu.
  • off ya nedir bizim sorunumuz aramızda doktor yokmu
  • mirrors edge oynama o zaman sen ordan oraya atla burdan buraya zıpla ölürsün allah korusun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.