Şimdi Ara

Saglksiz sular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar son gunlerde bir sagliksiz su furyasidir almis basini gidiyor ve enteresan bir sekilde en adamakilli dedigi iz firmalar bile zan altinda birakiliyor ve isin en enteresan ve dikkat ceken yani ayni esnada ayni gunlerde ataturk orman ciftligi adi altinda elmacik su diye bir su reklami inanilmaz sekilde donuyor ve prime time aksam kusaginda donuyor bu markanin reklamlari. İnsanin icine bir kurt dusuyor acaba elmacik su kime ait diye :))) iyi arastirmak lazim nedir ne degildir...ne derlrse desinler yemezler ama HAYAT SU en mukemmel su bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nestle yi bile zan altında bırakıyorlarsa kesin bi kaç badem bıyık su işine girmiştir..Erikli içiyorum o da pismiş sonuna kadar içmeye devam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Nestle yi bile zan altında bırakıyorlarsa kesin bi kaç badem bıyık su işine girmiştir..Erikli içiyorum o da pismiş sonuna kadar içmeye devam..

    pes. yani zan altında kalanlarda tamammı diyor? hakkını ararlar..

    vallaha neler neler gördük, fırınlarda neler gördük, bakkaldan kasa için ekmek alırken içinde bıngıl bıngıl oynayan hamamböceklerini gördük bu dolum tesislerimi sabıkalı çıkmayacak?

    ben 1 sene içmişim sabıkalı hayat su satış yerinden ama onlara bu karar açıklanmadan önce sorduğum çok bir halt biliyorlarmış gibi "sadece 3 firma temiz kalacak abi, hayat, x, x" pişkince konuşurlar.. hepsi aynı halt..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.