Şimdi Ara

....Saha Satış Temsilcisi mülakat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
39.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Giyimine kendin karar ver..

    Sana biri iş görüşmesine gelse yada sen bir mağazaya gittiğinde seninle ilgilenen kişi nasıl giyinirse hoşuna giderse o şekilde giyin.. Takım elbise değilde güzel bir keten yada kumaş pantolon üzeri beyaz gömlek ve güzel bir kundura işini görecektir..

    Ne sordukları önemli değil senin nasıl cevapladığın önemli olacak..

    Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kendini pazarlayacaksın orada.. Karşındakinin gözüne dikkatli bakışlar ve kesin cümleler her zaman iyidir..

    En önemliside bu zaten.. Yüksek sesle, kendini bilerek, kesin cümleler kurarsan kazanırsın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Calpi84


    quote:

    Orijinalden alıntı: makovad

    hocam maaş yokk prım usulu calısıyorsun bellı bır maas olsa hanı mesela 500 tl maas verse ustune prım verse neyse maas yok alacagım para bu kadar eger 30 hattı satamassan oda yok ama 30 hattın ustune cıktıgın her hat ıcın 2.5 tl para alıyon

    Aslında en az asgari ücret verip sigorta yapmak zorundalar.Sen primle çalışsan bile alacağın para asgari ücretin altında olamaz diyor iş kanunu ancak bizim patronlar çok uyanık masrafsız adam çalıştırmanın yolunu bulmuşlar.Zaten düzgün bir iş olsaydı eş,dost,akrabayı alırlardı.



    o kanun maddesi nerde yazıyor gösterir misin?
  • bende görüşmeye gittim, 375 maaş + 130 yemek dediler. haftanın 6 günü sabah 8:30 akşam 19 çalışılacak. 30 kart satmazsan 375 de yok. 30 un üstünde kart satarsan da ekstra para.

    Keriz arıyorlar
  • 375 mi yuhhhhhhhhhhhhh
  • Bu işi tam zamanlı iş olarak kabul etmiyorlar. Onun için asgari ücrete tabi değilsiniz. Sözde yarım gün çalışıp para kazanıyorsunuz ama gece gündüz çalışsanız da elinize asgari ücret geçmiyor.
  • iş buldun mu hocam
  • Kendimi tanıtmamı istediler başta. Şuradan mezunum, şu serfitikalara sahibim vs diye anlattım.

    Sonra iş hakkında bilgimin olup olmadığını sordular. Ben de internette okuduklarımdan bahsettim. Tüm gün dışarıda olacağımızı, müşterileri kendimizin bulacağımızı, maaşımızı primlerle kendimizin belirleyeceğimizi, banka tarafından üzerimizde satış baskısının olacağını söyledim. Ben zaten istemeye istemeye mülakata gittiğim için fazla önemsemeden konuştum. Benim gibi "belirlenen kotayı aşamazsanız işinize son veririz gibi üzerimizde baskı yaratılacak mı?" gibisinden sorular sormayın. "Bu soru bile kendinize tam olarak güvenmediğinizi gösterir." gibisinden cevap alabilirsiniz. Hele ilk mülakatta maaşı hiç sormayın. :)

    Dikkat ettikleri şeyler; görünüşünüz, konuşmanız ve kendinize güveniniz... Bu işi istiyorsanız bu 3 şeye özen gösterin.
  • Güncel diyelim Çok enterasan bir konu bu sene 375 TL ne kadar oldu ki acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 2 Ekim 2017; 2:12:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.