Şimdi Ara

Sahibinden.com Kargo Dolandırıcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
5
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kargo parasını alıp uzucan en güzeli Sahibinden.com Kargo Dolandırıcılığı 

  • Ürünleri param güvende ilede satmayın, ekran kartı koydum sahibindene birisi satın aldı ne mesaj var ne arama bende iptal ettim hemen yazdı niye iptal ettin vs diye 2 saat geçmeden sahibinden aradı ürünü göndermeyin çalıntı kredi kartıyla alınmış diye aman dikkat edin
  • Ben kendi akrabama, arkadaşıma, bir tanıdığıma yolladığım kargonun takip numarasını neden tanımadığım bir başkasına vereyim ? Yani bunu idrak edemeyecek biri varsa şu an burada, o kişi her türlü bu 3 iq dolandırıcıların eline düşer. Uyarın için eyvallah, ama yani böyle de iş olmaz. Ne bileyim siteye üye olmasını bilen birisini bunu anlayabilir en azından. Anlamıyorsa geçmiş olsun.

  • saçma olan şey sen kargola ben ödeyim demesi değil mi zaten eline para geçmeden neden gönderesin ki alıcı kişi gelsin kendisi alsın

  • Dun bitanesi sen ps5i gonder aksam kargo mesaji bana geldigi anda parani atarim demisti. Kufurden sonra yazmadi garibim.
  • aynen katılıyorum ama ben böyle olduğunu bilmiyordum 3 kişi bende bu şekilde istedi aşağıdaki ilanımı göndermedim, para gelir mal gider dedim sonra 5000 tl kaporo yollarsanız gönderirim dedim bir daha ses çıkmadı illa birisine göndermem için 3 gün yazdılar iyi ki göndermemişim.


    Lenovo Legion 5 Pro Ryzen7 6800H 32GB 1TB SSD RTX3070 82RG0097TX - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1068244183




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 16 Ocak 2023; 0:50:38 >




  • Uzun zamandır olan bir dolandırıcılık sistemi aslında ama siz yeni denk gelmişsiniz demekki.
  • sahibindenin get sisteminde bir baska acik aliciyi korumasi laptobu veya masaustu kasanizi get ile sattiniz diyelim adam icinde rem sokup iade etse hak talep edemiyorsunuz o yuzden get calismiyorum almiyorumda

  • Param güvende ama malım güvende değil eyyu Sahibinden.com
  • Çift kargo vereceksin. Biri yurtiçi kargoda patlıcan. Diğeri Aras kargoda Laptop. Yurtiçi kargonun gönderi numarasını atacaksın. Tertemiz.  Adam dolandırıcı ise alsın patlıcanını. Değilse satarsın laptopunu...  


    Şaka bir yana, akrabama yollayacağım laptopun kargo takip numarasını niye adama yollayayım ki yani? Akrabama ulaşınca adamı arar bilgilendiririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Ocak 2023; 11:37:2 >
  • Memlekete bak ne dolandırıcılık yapan var türlü türlü hikayeler
  • UPS Premium Uçakla göndericem kargoyu 6-8saat içinde elinizde diyorum.

    Kargo ücretide 2500 tl diyorum. Kabul etmiyorlar enayiler halbuki 2500 tl verip 50bin liralık ürün göndericem.


    Benim acelem yok 2gün bekleriz fln diyorlar :) 50bin lira kazanıcak ama cebinden 2500 tlye kıyamıyor beyfendi.

    bilindik yöntem oldugundan işi çakozladıgımı farkettikleri için engelliyorlar:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 16 Ocak 2023; 15:20:15 >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    Aynısının salatalık versiyonunu ben yazıp göndermiştim mesaj olarak sonra sizin mesajı görünce kendi mesajımı sildim demek ki aynı şeyleri düşünmüşüz Sahibinden.com Kargo Dolandırıcılığı 

  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeyiz hocam...
  • Az önce bende böyle bir şey yaşadım. İlanlarına baktığım da mining sistemi, birçok ekran kartlarının hiçbir fotoğrafı, bilgisi yok ve hepsinde param güvende sistemi açık. Bilgi almak için mesaj attığımda da böyle "al, geç" tavrı vardı. Dolandırıcılık sezdim biraz, şikâyet ettim.


    Sahibinden.com Kargo Dolandırıcılığı


    Sahibinden.com Kargo Dolandırıcılığı


    Sahibinden.com Kargo Dolandırıcılığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirLife -- 16 Ocak 2023; 22:13:11 >




  • fsh77 kullanıcısına yanıt

    Valla dünya internete döndü ama şerefsizlikler de aldı başını gitti. Öyle senin dediğin gibi olmuyor o işler. Adamlar artık üstteki jelatini geç, iç paketteki bandrolü, o söktüğünde iz bırakan bantları bile taklit ediyorlar ayarlayıp yapıştırıp sıfır gibi satıyorlar. Yıllar önce öyle bir ekran kartı kakalandı tarafıma açılmamış ürün diye aldım meğerse kart yıllarca miningte kullanılmış.


    Devir haysiyetsizlikler, dolandırıcılıklar ve şerefsizlikler devri. Mesafeli alışverişler arada üçüncü, iki tarafı da koruyan bir sistem olmadan çok çok riskli.

  • dostum herkes serefsiz degil, ,korkuyorsan girmezsin bu işe bu kadar basit

  • fsh77 kullanıcısına yanıt

    He birader hee... Sonra da gidip forumun diğer sayfalarına sarı sitede dolandırıldım, sıfır ürün dedim hıyar geldi, telefon yerine patlıcan koymuşlar diye post açıyorsunuz. Okuduğunu anlamak da bu jenerasyon için büyük sorun, herhalde disleksi var herkeste. Tekrar tekrar ne demek istediğimi anlatacak ne şevk var ne de enerji kaldı. Ben işimi sağlama alarak alış veriş yapmaya çalışıyorum, sen riske girerek alış veriş yap.

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt

    birader beni tanımaz etmesin ben asla bu tip sitelerden bir şey almadım daha :)) işkembeden sallama şimdi

    hee senin başına geldiyse o senin düşüncesizliğin ben ancak mal satarım ama sana asla satmam :)) ben sadece bilindik sitelerden alırım tuzdan bilgisayara kadar her şeyi aldım ama senin kafan dede kafasında kalmış devir olmuş 2023 hala dolandırılırım kafasındasın :) git kumda debelen sen, işi bilmiyorsan millet ne yapsın :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 17 Ocak 2023; 13:11:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.