Şimdi Ara

Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • furkanaslan58 F kullanıcısına yanıt

    Elinize sağlık.Bu arada buraya yazan o olmayabilir bu forumda böyle hareketleri komik sanan ergen çok onlar yazmış olabilir.Gerçi polis kapılarına gidince onlara da bir ders olmuş olur.Böyle hassas konularda dalga geçilmeyeceğini belki idrak ederler.

  • furkanaslan58 F kullanıcısına yanıt

    Bu arada benim de elimde whatsapp konuşmaları var başka kanıt isterlerse çekinmeden yazabilirsin.Konuyu takipteyim ben.Forumdan bir arkadaş da Ferhat Tunç'un askeri bir personel olmadığını yazdı.Yani askeri kimlik ile yaptığı da suç.

  • aynen askeri kimlikten dolayı peşini bırakmazlar . ben buraya yazarım yarın yine gidicem. buraya yazanda oydu ondan da eminim. yani bunlara artık bir dur demek lazım ki diyecekler de hiç şüphem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartin sahte.oldugu cok belli sag tarafinda dikine yazar kartin seri no su olur ve ust tarafta bagli oldugu kuvvetin logosu bulunur. Genelkurmay in amblemi olmaz Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç  Hv.Dnz.Kk.Jan. baska kuvvet yok Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç 


    Edit. Emekli subay ise bu sekilde olur emekli subay kartini duzenlemis gibi .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 1 Aralık 2020; 5:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart sahte.


    flyer_mig adlı arkadaşın verdiği bilgiler de yanlış bu arada. Asker çocuğuyum ben, kendi kartımdan yola çıkarak konuşuyorum şu anda. Benim kartımda Genelkurmay logosu mevcut. Kartın seri no'su arka tarafta, önde değil.

  • Benim de sahibinden hesabım çalındı. Çalan kişi ilan açmış(laptop ilanı), üstüne doping almış. Mailime geldiği için fark ettim. Hesaba gireyim dedim. Sahibinden.com hesabı kapatmış.


    Anlamadığım nereden buldular şifremi? Kolay şifre de kullanmıyorum.

  • 2012 yılında p. üsteğmen olan adam 8 senede yüzbaşı olur :)

  • Bu dolandırıcı şahıs beni de dolandırdı; ilanı 10 kasımda görmüştüm msi oyun laptopu satıyordu sözde tabi. O gün sahibinden.comdan ilk iletişime geçtik ilanda askeri personel olduğu falan yazıyordu. Tel numaramı verdim do üzerinden konuştuk birçok defa şüphelendiğim an oldu ama dostlar bilirsiniz ya insanın basireti bazen bağlanır. İşte bana da o oldu , bana kendini asker olarak tanıtması biraz beni vurdu. 3450tlye anlaştık parayı attım adam engelledi direk. Savcılıktan, cimerden, ve onun bankasına gerekli şikayetlerimi yaptım başka dolandırılan varsa lütfen sizde bu şahsi şikayet edin. Malesef üstüne çok düşmezsek bu gibi adamlar piyasada kol atacak. Savcılığa gerekli bi sürü kanıt sundum isteyen olursa bende özelden atarım. Paralarımızı kurtaracağımizı çok sanmıyorum ama başta kendini tsk personeli olarak tanıtması ve bi çok kişiyi dolandirmasi sebebiyle agir bi ceza alacaktır. Ve sonradan tazminat davası da açılabilir usulüyle. Yani bu şahsın ortada bi telefon nosu var ıbani var 2020 yılında polislerimiz rahatlıkla bulabilir bu şahsı yeterki sız de uğraşın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 24adam 2 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam buraya konu açmamdaki sebep başkaları da dolandırılmasın diye.
  • Sağolun hocam. Ben de sırf bu yüzden bu başlığı gördükten sonra kayıt olup yorum yazdım. Başkaları yanmasın diye. Inşallah cezasını misliyle çeker.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.Com da gördüğüm bilgisayarı almak için ilan sahibi gözüken Şükran ÖZALP ile 21.12.2020 tarihinde mesajla iletişim kurdum. Eşiyle iletişim kurmamı istedi. Telefonu 05368429816 İsminin Burak AKTAŞ Piyade üsteğmen olduğunu, Şırnak Silopide görev yaptığını söyleyen kişi ile 1500 tl olarak anlaştık. Askeri kimliğinin fotoğrafını gönderdi. Ben paraya gönderince o da bilgisayarı kargoya vereceğini söyledi. 23.12.2020 tarihinde ben ücretini onun yapı kredi bankası hesabına 1500tl havale ettim. Daha sonra iletişim kuramadım. İnterneti tarayınca bu numara ile ilgili benzer dolandırıcılık şikayetleri gördüğümde, dolandırıldığımı anladım. 

    Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç




  • Kesinlikle gidip savcılıktan şikayetçi olun para yolladığınız hesaplara bloke konulup hesap sahipleri yargılanır. Ayriyetten sahte asker kimliği kullandığı içinde güzelde ceza alırlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 20 Ocak 2021; 13:24:39 >
  • Adam hala dalandırıyor milleti yargı diye bir şey yok ki.Geçmiş olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef.
  • Kesinlikle yargı çok geç çalışıyor, geriden geliyor savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bankaya şikayetimi mağduriyetimi ilettim. Adamın telefonunu belli, ibanı belli, sahibinden deki bilgiler belli şu teknoloji ve devletin elindeki imkanlarla çok kısa sürede ulaşılabilmeli. Adam dolandırmaya devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.