Şimdi Ara

Sahibinden üzerinden dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar

    Çok sinirliyim o yüzden biraz ağzımı bozabilirim kusuruma bakmayın.

    Yaklaşık 2 haftadır Ryzen işlemci aramaktayım, burası olsun Sahibinden olsun ve birkaç yer daha var. Her neyse, o gün aslında favoriye eklediğim işlemcilerden birine karar vermişken 30 Nisan 2019 saat 16:00 civarı Sahibinden Ryzen ürün yayın olduğunda bildirim yapmıştım tam işe giderken bildirim geldi ve Mahmut Karakuş isimli ve kurumsal bir hesap olup 1 Yıllık rozeti vardı. ürün ise Ryzen 7 2700 / 1.150 ₺'ye koymuştu.
    Ürün linki şu:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-7-2700-689378137/detay

    Mesaj ile uğraşmaktansa ilana ait 05340406013 numarayı aradım ve kendisi meşguldü sonra o beni aradı konuştuk ürün hakkında, ürünün fiyatı 1.150₺ sanırım dediğim anda kendisi otomatik 1000₺ yaparız dedi. Ben Edirne kendisi ise sanırım İstanbul'daydı. Kapıda ödeme sordum yapamam falan diyip kurumsal bir firma olduğunu ve Sahibinden de bilgileri olup ödeme yaptığını falan söyleyince (1 yıllık rozeti vardı) bende bir şekilde güvenip verdiği YapıKredi iban numarasına 1000₺ gönderdim.
    Ürünü de yarım saate yollayacağını söyledi. Bu arada telefonla konuşma sonrası devamını whatsapp üzerinden yaptık.
    Aradan 1saat geçti ve kendisine durumu sordum devamı alttaki wp ss'lerde:

    Sahibinden üzerinden dolandırıldım Sahibinden üzerinden dolandırıldım

    Kendisini aradım telefonu kapatmış. Mesaj gönderim dönmedi. Sonra Sahibinden üzerindeki ilana baktım kaldırılmış. O hesapta daha bir sürü ilan vardı, hiçbir şey yoktu herşeyi silmiş.
    Orayı anladıktan sırma hemen Sahibinden MH'yi arayıp durumu izah ettim ve gerekli incelemeleri yaptılar ve hesabı kapattılar. Başka hiçbir şey olmadı. Benim anlamadığım, Rozeti olup böyle firmalar bunu nasıl yapabiliyor?
    Dün resmi yerler kapalı olup ve bugün de müsait olamadığım için savcılığa gidemedim. Yarın gideceğim insha'Allah.

    Daha bitmedi!


    Sahibinden üzerinde Ryzen ilan yayınları aktif olduğu için bugün yeni bir ilan yayını bildirimi geldi. Ve aynı şerefsizin ürünü. Ürün aynı, ürün ismi aynı, fiyatı aynı ve ismi de aynı.

    Ürüne ait ss'ler:


    Link :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-7-2700-islemci-689890859/detay


    Sahibinden üzerinden dolandırıldım Sahibinden üzerinden dolandırıldım Sahibinden üzerinden dolandırıldım


    Sizden rica ediyorum lütfen bu 2. hesaptan ürünü alacağını söyleyip kişiden tc adres ve elde tutulur bir delil alıp sonra ödeme yaparım diyip o bilgileri benimle paylaşır mısınız?😔Rica ediyorum lütfen yardımcı olunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 2 Mayıs 2019; 18:27:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • o bilgileri savcılıkla sahibinden paylaşır zaten hocam siz sadece savcılığa dilekçe verin şu telefon şu banka hesabı tarafından dolandırıldım diye onlar halleder gerisini
  • sahibinden ile iletişime geç nitelikli dolandırıcılık için suç duyurusunda bulun
  • adamlar profesyonel, bir yıllık bir plan var işin içinde. sürekli hesaplar açıp durmuşlar zamanında, bugün bu dolandırıcılığı plana sokmak için.

    sahibindenin eski pasif hesapları askıya alması gerek.
  • şerefsizin birinden de gaming monitör almıştım bana Ghosting Color Brandig gibi sorunları yok diye ilan açmıştı hepsi yalan çıktı. Millet ne kadar namussuz olmuş arkadaş 2300 TL param gitti. Evliymiş çoluğu çoçuğundan çıksın böylelerinin sürünsünler hayasızlar. Aldatılmak nedir seni iyi anlıyorum. En azından benim elime bir şey geçti ama sen çok şansızmışsın kardeşim lap diye adamın hesabına güvenip para mı gönderilir.
  • Sıkıntı sahibinden de

    Bana ait bir şirketim mevcut limited biri benim vergi bilgilerim ile kurumsal üyelik açmış sahibinden üzerinden.Sahibinden parasına bakıyor parasını veriyorsun herhangi birinin vergi bilgilerini giriyorsun kurumsal üye oluyorsun sonuç sizin gibi insanları dolandırıyorlar malesef

    Bizim şirket bilgilerimiz ile zamanında üye olup araç kapora dolandırıcılığı yapılmaya çalışılmış bundan dolayı şirket yetkilisi olarak ifadem alınmıştı polis tarafından.

    Sahibinden ile çok görüştüm şirket yetkilisi olmayan biri nasıl bizim bilgilerimiz ile kurumsal üyelik açıyor niye takip etmiyorsunuz diye çok konuştum ama sonuç olmadı halen bu şekilde insanları dolandırmaya devam ediyorlar

    Bir diğer ihtimal ise üyelik çalıp bu şekilde başkasının üyeliği üzerinden dolandırıyorlar

    Geçmiş olsun
  • "insha'Allah" nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

    "insha'Allah" nedir?
    Elliyin koru ,tum konudan bunumu cikarttin kafatasci yobaz.
  • İnsha'Allah, Eski Arapça'da geçer. Eşim yabancı olduğu için alışkanlık olmuş. Netten de araştırıp bakabilirsiniz.


    Not: Şu an işte olduğum için diğer arkadaşların yorumlarını okuyup yanıt vereceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Üzerinden 2 yıl kadar zaman geçmiş ve o günden sonra bir ton aksilikler oldu ondan dolayı ilgilenemedim şu mahkeme açma işiyle.

    2 yıl geçmiş ama açsam yine elde edilir bir durum olur mu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.