Şimdi Ara

Şahıs şirketi kurmak-Yurtdışından ürün sipariş etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    1-Ben Şahıs Şirketi kurup Alibaba, Aliexpressten sipariş verirsem toplam 100 Dolar değerinde 20 Tane kol saati diyelim.(Daha rahat anlayabilmek açısından fiyatı düşük bazta tuttum.) Devamlı bu sitelerden ürün alıp Instagramda satış yapmak istiyorum %20’Lik gümrük vergisi + %20 Ötv bunlar dışında (tabi dediğim vergi oranları doğruysa.) gümrük sürecinde başka karşıma hangi tutarlar çıkacak biraz araştırdığım kadarıyla Gümrük Müşaviri ile de anlaşmak gerekiyormuş o kısmını tam anlayamadım ona ödenecek ücret vs. neler olucak?

    2-Gümrük sürecinden sonra her şeyi atlattık diyelim ürün elime geldi ben bu ürünün satışını ilk başlarda piyasaya yeni atılıyorum çok büyük sermaye olmadığı için site kuramayacağım. Direk satışları Instagram yolu ile yapıcam ürünler geldikten sonra, Ürün fiyatını 70 Tl'den baz alırsak. ürün satışı için karşıma çıkacak vergisi,osu busu nedir? Tam anlamıyla her şeyi öğrendikten sonra piyasaya giriş yapmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum.

    Teşekkürler.







  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konteyner bazında yapmazsanız bir çok gümrük müşaviri kabul etmez. Çünkü alacağı ücret düşük gelecektir. Diğer taraftan yurt dışından sokulan mallar vergilendirme sistemi ülkeye ürüne göre değişmekte. Mükellef olarak yüksek ölçekte yapmazsanız vergi yükü sizi aşar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.