Şimdi Ara

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
17.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizi süper olmuş başka söze gerek yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Diziyi şimdi bitirdim ve sıcağı sıcağına bir yorum yapayım dedim.

    Gerçekten Türk dizilerinin baydığı televizyon açamadığımız bu dönemde bu dizi hala bir umut var dedirtti. Zaten dizide devamlı Agah Beyin TV'ye olan nefreti istesem alırdım zaten demesi falan buna gönderme.

    Sansür olmayınca, süre sıkıntısı olmayınca ne boş boş bakışmalar ne ikide bir slow motionlar gördük ne de senaryoyu ilk bölümden tahmin etme gibi klişeler gördük.

    Bana kalırsa muhteşemdi ama bu yorumu taraflı yapıyorum çünkü Türk dizilerine oranla muhteşemdi gerçekten Dünya dizilerine oranla ortalama ama bu şartlar altında olabileceğin en iyisi diyebilirim.


    Bize hep diyorlar ya organik olan her şey güzeldir işte nerede o eski köyler bayramlar şunlar bunlar. Hepsi yalan aslında ne iyi köyler var ne iyi bayramlar var. Herkes öyle hatırlamak istiyor oysaki bir zaman makinemiz olsa hepsinin yalan olduğunu görürdük.

    İnsanın evrimindeki en önemli gelişim bence inkar mekanizmasını geliştirmesi. Öleceğimizi bile bile yaşıyoruz, bir yakınımızı yarın kaybedebiliriz ama delirmiyoruz veya çıkıp katliamlar yapmıyoruz çünkü inkar ediyoruz her şeyin hayal ettiğimiz gibi olduğunu sanıyoruz oysa hepsi yalan.

    Bu dizide en çok hoşuma giden replik burası spoiler içerir:
    Agah Bey kızı ve Deva'yı taksiye bindirirken diyor ya: " Kızını Cemil gibilerden korumak için yatılı okullara gönderirsin ama o koca İstanbul'da Cemil'i bulur. Sessiz kalmanın faturası işte bu."
    Muhteşemdi. Türkiye'nin özetiydi resmen aslında bu kötü insanlara cezalarını verebiliriz ama biz sessiz kalıyoruz sanıyoruz ki bizim kızımıza çocuğumuza yapamazlar ama yapıyorlar. Bu köylerde neler neler oluyor arkadaşlar kimsenin haberi yok. Haberi yapanları da zaten yaşatmıyorlar.


    Haluk Bilginer gerçekten artık oyunculuğu aşmış bitirmiş bir insan. Cansu Dere'ye de bu roller çok yakışıyor zaten biraz soğuk bir yüzü var gerçekte nasıl bilemem tabii ama bu dizilerde de onu tam kullanınca ortaya güzel iş çıkıyor.
    Bizim millette biraz nostalji merakı var o yüzden hep böyle köy güzellemesi yapılıyor. Her köy dizideki gibi değildir tabii ama maalesef çoğu yerde benzer zihniyet var. Tüm kötü anıları unutup sadece iyileri hatırlıyoruz zaman geçtikçe sonra da nostaljiye yenik düşüyoruz ve gerçeği görünce yanıldığımızı fark ediyoruz.




  • Dizi mükemmeldi, tekrar tekrar izlenebilir. Özleyeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyi yerli diziler listesinde adını listenin tepelerine yazdıracak kalitede bir iş olmuş. Her yönü ile böyle kaliteli bir ekip bir araya gelmişken keşke uzun soluklu bir yapım olsaydı. Dizilerin süresi kısaldığında nasıl bir potansiyel olduğunu görmüş olduk. Görüntü yönetmeni çok iyi iş çıkarmış renk kullanımı ve uyumu harikaydı. Özellikle son bölümde ki o tonlar muazzamdı. Yaratılan karakterler ve seçilen oyuncular cuk diye oturmuş. Haluk Bilginer'i anlatmaya gerek yok zaten büyük üstad ama gözden kaçan bir nokta Hümeyra mükemmel oynamış ders vermiş resmen. Kısa rolü olmasına rağmen tecrübesini konuşturmuş. Cansu Dere'nin o soğuk yüzü ve oyunculuğu anca böyle bir karaktere giderdi zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 1 Temmuz 2018; 17:0:52 >
  • Bizimkileri de baslattim diziye. Normalde 3 saat bir dizi reklamlarini izleyeceklerine 3 bolum izliyorlar istedikleri zaman durduruyorlar falan yenilik oldu onlar icin de.



    En onemlisi de senaryoyu tahmin edemiyorlar. Alismislar klasik Türk dizilerine hemen bu bunun kizi mi su sunun gercek babasi mi sorulari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda Haluk Bilginer de bildiğimiz döktürmüş. Şu anki Türk dizilerinde böyle bir performansa nadir rastlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

    Aynı zamanda Haluk Bilginer de bildiğimiz döktürmüş. Şu anki Türk dizilerinde böyle bir performansa nadir rastlanır.
    Gercekten muhtesemdi adam asmis artik yani en ust seviye bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün bitirdim, gayet güzel bi iş çıkarmışlar ortaya, Haluk Bilginer farkını ortaya koymuş yine. Olayın başlangıcı, cinayetler ve yavaş yavaş hikayeyi girmesini çok iyi anlatılmış bence. Sadece Deva'nın olayları biraz saçmaydı.

    Ben, dedesinin yaptığını öğreneceğini ve olayların ona göre şekilleneceğini falan düşünmüştüm köpek öldüren hayranlığı ortaya çıkınca. Ama alakasız bi grup kurması sonucu hikayenin akışıyla ilgisi olmayan olaylar oldu.
    Bi de Firuz'un tam Agah'ı yakalamışken tesadüfen çocuğunun ölmesi ve ipleri koparması biraz basit olmuş.

    Dizinin başından itibaren cinayetlere başlama sebebinin, hastalığı dolayısıyla olanları unutacak olması ve bu sayede kendini katil olarak görmeyeceği şeklinde düşünmüştüm. Ama aslında Reyhan'ın başına gelenleri unutacağı ve adaleti sağlayacak başkasının olmaması, işini bitirmeden hastalığının ilerlemesine karşı olarakta bi diğer kurban olduğunu düşündüğü Nevra'ya olanları hatırlatıp hikayeye dahil ederek sonunu onun getireceğini planlaması çok hoş olmuş gerçekten.



    Bu işin internetten yapılması gerektiği aşikar artık, ne zamanki internet yayınları TV'nin önüne geçer, o zaman TV'de bi nebze olsa toparlar. Yanlız Puhu TV'nin yayın akışına bi çeki düzen vermesi gerekiyor. Ya bütün sezon bi anda yayınlansın ( - ki böyle olmasına ben alışamadım açıkcası, bütün içeriği bi anda bitiriveriyosun, her ne kadar sınır koymaya çalışsan da bölüm sonu merak edince bi sonraki bölüme geçiveriyosun.) yada TV'de olduğu gibi periyodik olarak haftalık / 3-4 günde vs. yayınlansın. Böyle 3 bölüm yayınla 1 ay bekle olayı çok verimsiz oluyor.




  • finalde soru işaretleri kaldı

    Cemil Nevrayada mı tecavüz etmiş ? Cemil'e noldu kim vurdu ? O sondaki köpek öldüren kıyafetiyle insanları öldüren kimdi Nevra mı ?
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    Bunlar mı soru işareti? İsterseniz yeniden izleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunglao

    finalde soru işaretleri kaldı

    Cemil Nevrayada mı tecavüz etmiş ? Cemil'e noldu kim vurdu ? O sondaki köpek öldüren kıyafetiyle insanları öldüren kimdi Nevra mı ?


    1 - Evet
    2 - ikisi birden vurdu, 2 el silah sesi vardı.
    3 - Nevra
  • Breaking Bad kadar zevk verdi türklerde dizi yapabiliyormuş haydi hayırlı olsun
  • Bursa Gölyazı ilgimi çekti. Gidip gören var mı? Değer mi görmeye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçma sapan tv dizilerinden sonra "isteseler adam gibi dizi yapıyorlarmış" dedirtti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su adamin oyunculugu cok kotu bence Cansu Dere'yi de pek begendigim soylenemez.

  • Eyşan ile Kenan Birkan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar olumlu, senelerdir Türk dizisi izlemeyen benim gibi biri bile şans verebilir görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi yurtdışına açılıyo galiba

  • Arkadaşlar dizide cinsellik sahneleri var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    Yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.