Şimdi Ara

Sahte Parayla Dolandirildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kısa kesicem konuyu, amaç hem kişiyi ifsalamak hem dikkatli olmanız için uyarıda bulunmak:

    Bugün +905379619758 numaralı kendini Mehmet Ak diye tanıtan şahısla telefonumu satmak için buluştum, bana telefonun ücretini uzattı, sahteligini kontrol etmeden saydım el sıkıştık. Adam yanımdan gittikten 10 saniye sonra paranın sahteligini fark edip peşinden koştum. Yakalanacağını anlayınca kendi telefonunu beni şaşırtmak için yere attı ve ben duraksayinca gözden kayboldu.

    Akıl yoksunu bu arkadaş içinde kendine ait hattının olduğu telefonu yere attığını fark edince bir şekilde beni arayıp "telefonunu opete bırakıyorum sen de benimkini pompacıya bırak benden şikayetçi olma çok pişmanım" dedi.

    Özetle beni dolandırmaya gelen adamın telefonunu haliyle bırakmadım. Şuan onun telefonu ve hattı bende (nasil yere attıysa açılmıyor telefon) ve bana verdiği sahte paralar da bende.


    Şikayetçi olmayı düşünmüyorum, varsa adama daha nasıl zarar verebilirim tavsiyesi zevkle dinlerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euse1474 -- 15 Ekim 2020; 0:17:28 >







  • Bakın asla nakit para ile iş yapmayın ve. Parayı karşı taraf banka hesabınıza yüklendikten sonra ürünü teslim edin
  • TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum, asla nakitle alışveriş yapmayın, daha önce uzun süre Kasiyerlik yapmama güvenerek kabul etmiştim. Çok gerçekçi yapmışlar,. Paranın sol üstündeki pütürtü eksikliğini fark etmesem şimdi daha farklı bir konu açmıştım. Bir süre sarı site kırmızı site bana yasak, sadece buradan satış yapacağım. Hepiniz benim canimsiniz :)

  • Sahte Parayla Dolandirildim

    Atamın burnuna naptınız şrfszlr
  • Geçmiş olsun dostum. Her zaman nakit kullanmadan alışveriş yapmak pek mümkün olmuyor ama bence bi tane para kontrol kalemi falan alınabilir ateş pahası da değil tavsiye ederim.

  • nakitle alışveriş yapacaksan döviz bürosunda buluşursun ordan paraları makineden geçirtirsin ve sahte olup olmadıklarına baktırırsın ama dolandırıcı olan kişiler zaten aşırı agresif oluyolar ve döviz bürosuna gitmenin ne kadar gereksiz bi iş olacağına dair 50 kere ihtar çekeceklerdir, aceleleri olduğu ve hastaneye yetişecekleri gibi bahaneleri agresif şekilde öne sürüp döviz bürosuna girişi reddedeceklerdir. sonuçta ben böyle yapan birinden ürün almam ama vatandaşların %90'ı bu durumda karşısındaki kişinin sözlerine ve kendinden emin tavrına kanıp döviz bürosuna gitmeden satış yapmayı kabul eder. bu şekilde dolandırma olayları baya yapılıyo. geçmiş olsun.
  • euse1474 kullanıcısına yanıt

    ha uşaklar ilk hedefinuz karadenuzdur ileruuu

  • Sahte para basmak + dolandırıcılık suçundan iyi sağarsın bu gerizekalıyı o yüzden dava et sakın peşini bırakma. Bu işlerden anlamıyorsan da hemen avukat bul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.