Şimdi Ara

Şaka maka ... Artık bulgarlar bile alay ediyor posta koyuyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bulgar medyası Türkiye ile resmen dalga geçmeye başlamış. Feslilerin avrupada işi yok vs. Bulgar çomarları ise kapıkulede Türklerin önünü kesiyorlar. Gel gelelim bizden gık diyebilen yok.


    yakında ermenistan da posta koyar bize bu kafa ile. adamlar odrin (edirne) bizim, doğu kürdistan, batı yunanistan, kuzey ermenistan muhabbetine başlamışlar.


    14 yıl tek parti iktidarına rağmen bu kadar aşağlanmakta olan bir Türkyie görmedim ben. Yaşım 31 sayılır. yazık ya. burada hala güçlü ülkeyiz vs vs diye milletle alay eden aktroller var. gerçi bulgarlar 2. abdülhamit döneminde çatalcaya kadar girdiler ama rusların geri çekil emri ile geri çekildiler.

    resmen osmanlının serv öncesi yıkılma döneminde gibiyiz. yine haritalar çiziliyor ... ülke reputasyonu düşürülüyor!

    şu adamı başkan seçerseniz bir ırak gibi oluruz! şaka yok. etnik ayrımları daha da köklerler ve gün gelir birileri ülkene demokrasi getirmeye kalkar. Saddam dönemine bakın. şii ve kürdler sürekli falakaya yatırılırdı. saddam bizzat falakaya yatırdığı insanlar vardı. sonra ırak'ı bölmek için en büyük silah olan etnik ayrımcılığı körüklediler. şiiler ve kürdler ayaklandılar. 1,5 milyon ırak cumhuriyet muhafızı olmasına rağmen saddam'ın ... Amerika bağdata tek kurşun atmadan girdi. bağdat hava alanını alırken ufak bir çatışma yaşamıştı. çünkü saddamın cumhuriyet ordusunda şii de alevi de farklı etnik araplar da vardı. böyle böyle böldüler.


    bu referandum sandığa gidilecek son referandum olabilir. saddam da ırak'ta Paul Wolfowitz ve Donald Ramsfeld ile yakın ilişkiler içinde gelmişti.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.