Şimdi Ara

şaka maka dh ölücülüğünün bitmesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DH ölücülüğü ne demek?
    Sıcak fırsatlar konusu olmadan öncesini de hatırlıyorum.

    Benim ölücüden anladığım sıcak fırsatlar değil. En eskiden olduğu gibi 2. El veya sıfır ürün satanların ilanlarına dadanıp ya ürüne bok atıp ucuza almaya çalışan ya da ilanın yarı fiyatını teklif eden ve bunu onlarca yüzlerce ilana yapıp belki 1-2 tane düşürürüm diyenler aklıma geliyor. Milletin vaktine yazık eden ayrıca sinirleri bozan tipler. Bazıları da param yok, öğrenciyim ayağına acındırmaya çalışıp ucuza kapatıp sonra aynı forumda 2 katına satışa çıkaranlar.

    Yoksa şimdiki sıcak fırsatlar konuları gibi sıfır ucuza satılan (genelde) ürünleri toplayıp sonra satmaya çalışanlar bence DH ölücüsü değil. Bunu yurtdışında yapanlar videolarını yayınlayıp YouTube kanalı açıyorlar. Bunun adı arbitraj.
    Yurtdışında bunun çeşitli versiyonları var.
    Mesela elinde scanner Walmart veya Thrift Store'a (1. Liralıkçı gibi düşünün) girip hemen Amazon Ebay ile fiyat karşılaştırıp kamyonla mal toplayanlar var.
    Veya banka şubelerine gidip ellerindeki tüm 1 dolar bozuk demir ve kağıt paraları alıp aralarında gümüş 1 dolar veya eski collectible olanları yakalayanlar.
    Mahalle mahalle dolaşıp garage sale'lere dadanıp satıcının farkına varmadığı değerli ürünleri toplayanlar... (Antika, collectible, değerli elektronik, oyuncak, plak, spor ayakkabı vs.)
    Meslek halini almış durumda...




  • ölücülük yapacak piyasamı var herşey pahalı %50 indirimli olsa bile yine pahalı alım gücü bitik

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    forumları öldüren tiktok ya da insta değil, forumlardaki belli kişilerin sesinin çok çıkması, bu kişilerin yalan yanlış yönlendirmeleri yüzünden aldığı şeylerde sorun yaşadığında da kimseden yardım bulamayan kişilerin çocuğu ya da küçük kardeşi bu gün oturuyor kendi malzemesini kendi alıyor. instada da paylaşıyor.

    yaw günlük işler için diye 2 gb ramli ob gpu lu laptopları sattırdılar millete 2018 lerde. abi diyorum o laptop anca sekreterlik için olur, yemek sepeti için olur. bununla gündelik hangi işi yapacaksın dedim diye beni yasaklıyor moderator :D

    sonuç, işte böyle böyle forumlar çukura indi. insin de. forumları ayakta tutan reklamlar değil gelen kullanıcılardır. bunu anlayamadıkları için forumlar ölmeye mahkum.

  • Alim gucunun bitmesinden dolayi


    Herkes herseyin fiyatini artik netten arastiriyor boylelikle pahalimi ucuzmu oldugu ortaya cikiyor

  • 2022 de bişey görmedik, 23 de kuruduk iyice
  • İndirim, kampanya yok ki millet paylaşabilsin. Enflasyon bitirdi her şeyi.
  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Aklıma direk bu geldi: https://forum.donanimhaber.com/forumuntadi--34310

  • Enflasyonla ölücülükde yok oldu halbuki artması gerekirken tam ihtiyacımız olan dönemde bitti. 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.