Şimdi Ara

Sakal Düzeltme ve Şekillendirme İçin Traş Makineleri Tavsiyesi Tek Başlık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
9
Favori
86.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kirli sakal ve şekillendirme için makina arayanlara bu ürünü öneririm. 1 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. 0.5 aralığında 10 mm'ye kadar ayarlanabiliyor. Vakumlu olduğu için sakalların etrafa sıçramasını engelliyor. Başlıkları da çok işlevsel. Kendiliğinden bilenen metal bıçaklar olması avantajlı. Yalnız başlıklar yıkanabilir olmasına rağmen suya sokmuyorum. Makine de su da temizlenmiyor. Özel fırçasıyla kolayca temizliyorum. Diğer küçük başlıkta bıyık favori ve sakala ince şekiller vermek için kullanışlı. En son bir seyahatimde ana başlığını makinadan çıkarma hatası yaptım ve başlığın yanındaki ince plastik kırıldı. Mecburen bu parçayı 120 TL gibi bir fiyata aldım. Siz siz olun bavula koyarken ana başlığı makineye takılı şekilde yerleştirin. 1 yıl önce Amazon.de üzerinden bunun mavisini 67 Euro gibi bir fiyata almıştım. Şu an Türkiye fiyatı 250-280 TL. Bu fiyata oldukça hesaplı.

    17 Mart 2020 Güncelleme: Aldığım ikinci başlık 5 ay sonra yine aynı yerden kırıldı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Başlıkları tutan yerler çok ince olduğu için kısa sürede kırılıyor.

    Philips Beardtrimmer series BT7512/15 Vakumlu Sakal Duzeltici
    https://www.youtube.com/watch?v=bGdZDgCTFvc

     Sakal Düzeltme ve Şekillendirme İçin Traş Makineleri Tavsiyesi Tek Başlık Sakal Düzeltme ve Şekillendirme İçin Traş Makineleri Tavsiyesi Tek Başlık Sakal Düzeltme ve Şekillendirme İçin Traş Makineleri Tavsiyesi Tek Başlık Sakal Düzeltme ve Şekillendirme İçin Traş Makineleri Tavsiyesi Tek Başlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 17 Mart 2020; 14:39:29 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.