Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.366
Cevap
53
Favori
293.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Serdivan civarında erkek yurt önerisi verebilecek olan var mı ?
  • arkadaşlar merhaa meslek yüzksek okullarının harç ödeme günü en son hangi gün acaba ?
  • 2. sınıfta seçmeli ders var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce için hazırlıkta Bilgisayar mühendisliği 1. öğretim asil liste 22 kişi ben yedekte 8.sıradayım gelir mi acaba :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurran -- 8 Eylül 2016; 10:58:26 >
  • Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyorum.Bölümde çan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JosephJoestar J kullanıcısına yanıt
    selam,

    gec olsa da aklındaki soru isaretlerini gidermek isterim. belki hala vardır.

    1- fitness salonu biraz basık ve boğuk bir ortam, bazı makineler bozuk olsa da idare eder diyebilirim. duşu, kilitli dolapları vs. var. ziraat bankasına para yatırıp dekontu ile kafeteryadan fitness kartı alıyorsun oldukça ucuz 25 tl ile 25 kez girebiliyorsun.
    2- hazırlık sınavına girmissindir yorum yapmayayım. ama anadolu lisesi ingilizcesi yeterli. kolaydan zora dogru gidiyor 15 soru beginner ile baslayıp 15 15 15 soru da advanced seviyesi gibi. zor diyenin dili zayıftır zaten.
    3- ev, apart yurttan daha ekonomik kabaca bakarsak evler 700-1000 bandında (oda salon lokasyona göre), yurtlar da 3500-6000 bandında(aylık, odadaki yatak sayısına göre) bir fiyat aralıgına sahip. servisi olan temiz bir yurt bulmanı öneririm çarkta veya esentepe'de mavi durak'ta farketmez çarktan minibüs taş çatlasın 20 dakikaya geliyor.
    4-güncel 2 tl, günde 2 defa yiyebiliyorsun yemekler güzel, temiz.
    5- mühendislik fakulteleri kült(itü odtu yildiz vs) ve teknik ünileri cıkarırsak zirveye oynar, oneririm. lab sıkıntısı vardı ancak o da düzeldi sanırım lab kuruldu.
    6- birçok ingilizce kursu var zaten yakanızı bırakmayacaklar sağlam pazarlık yapabilirsiniz. (english time american culture vs.) , autocad kursu gereksiz okulda ogreneceksiniz zaten.
    7-yurttan yurda ve saatten saate degisir. sabahları hızlıyken prime timeda sayfayı yenileyemeyebilirsin.
    8-aklına gelebilecek her türlü kulüp var. muhendislik kulupleri var sıkı çalışan onları tavsiye ederim. siyasi kuluplerden uzak dur.
    9- ingilizceden muaf olunca ingilizce dersini almamıs oluyorsunuz, ama ingilizce'yi aa getirebileceginize inanıyorsanız ortalamanızı yukseltebilir. zaten uzaktan egitim dersi.
    10- yemeksiz bir yurtta kalıyorsan 1000 tl'yi gözden cıkar derim. yemek yapma imkanın varsa ne ala, her türlü ucuza kapatırsın.




  • marmara üniversitesinde 1.sınıfta okuyorum. ikinci dönemin başında sakarya üniversitesinde puanımın yettiği bölüme(şu anki bölümümden farklı bi bölüm) merkezi puanla yatay geçiş yapabilir miyim? veya başka şekilde yatay geçiş yapabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 6 Ekim 2016; 14:11:10 >
  • TayfaFener kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben ikinci öğretime kayıt oldum, devamsızlık durumu nasıp , hicalar zorluyorlumu dersler zor mu bu konular hakkında bilhi veriri misi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce kursuna yazılmak isteyen arkadaş varsa eğer Sakaryadan geçen dönem mezun oldum Amerikan Kültür 'de 1 kur hakkım kaldı. 600 liraya devredeceğim.
  • merhaba millet,


    2012 lisans mezunu, balık hafızalı biriyim. bizim zamanımızda obis vardı, o obis üzerinden gönderdiğim ödev dosyaları lazım oldu şu an ve ben obisi açamıyorum :)


    okulu aradım, ordan oraya ordan oraya yönlendirdiler, sonuç yok.


    bir bilen var mı, obis nasıl açılır?
  • Allah belamı verseydi de Sakarya da okumasaydım.muhendislik okudum ve hayatımın en berbat yillariydi.zor bölümler okuyacaksınız şehir çok önemli arkadaslar.sakarya da hayat zordur bir de bölümümüz zorsa eyvah eyvah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar uzaktan eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği okuyanlar varsa vize ve sınavlarda birbirimize yardımcı olalım.Ben 2. sınıfım 1. sınıflara yardımcı olabilirim.
  • arkadaşlar selam finallerde geçerli mi mazeret sınavı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta sonu İstanbuldan finallere arabasıyla giden varsa yoldan beni de alırsa çok makbule geçer
  • Arkadaşlar merhaba bu sene YGS'den aldığım puan YGS-2 337 puan, ben Sakarya Üniversitesi İlk ve Acil Yardım bölümünü tercih etmeyi düşünüyorum. Burada:http://www.taban-puani.com/2017/01/sakarya-universitesi-taban-puanlari-2016.html geçen senenin ilk acil yardım bölümü 330 ile kapamış, tercih verirsem gelir büyük ihtimalle sizce burayı tercih etmeli miyim, bu bölümde okuyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: john ciga

    marmara üniversitesinde 1.sınıfta okuyorum. ikinci dönemin başında sakarya üniversitesinde puanımın yettiği bölüme(şu anki bölümümden farklı bi bölüm) merkezi puanla yatay geçiş yapabilir miyim? veya başka şekilde yatay geçiş yapabilir miyim?

    Geçtin mi geçmedin mi halâ düşünüyo musun bilmiyorum ama yapabiliyorsun diye biliyorum ben :D
    aynı şekilde marmaradan bi arkadaş geçiş yaptı farklı bölüme ama nasıl geçti merkezi puanla mı emin değilim. halaa düşünüyosan bi araştır da yine de
  • Tek ders sınavına giren oldu mu hiç?
  • Tıp bölümü hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Bilgisayar müh. 2. öğretim hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • Hukukta devam zorunluluğu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.